Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Stimulátor prostaty s funkciou šoku

Tajomstvo nášho stimulátora prostaty: okrem klasickej vibrácie stimuluje aj ďalšími nárazmi, prakticky kladivom na prostatu. Zažijete orgazmus prostaty, ako keby ejakuloval kôň! Všetky funkcie možno ovládať priamo na stimulátore prostaty alebo pomocou diaľkového ovládania.

Viac informácií

2922/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tajomstvo nášho stimulátora prostaty: okrem klasickej vibrácie stimuluje aj ďalšími nárazmi, prakticky kladivom na prostatu. Keďže si môžete vybrať silu, rýchlosť a vibrácie medzi 7 + 3 režimami, šoky sú mimoriadne intenzívne. Zažijete orgazmus prostaty ako pri ejakulácii koňa! Všetky funkcie môžete ovládať priamo na stimulátore prostaty alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

     

    Čo sa nám páči:

     

    Diaľkové ovládanie umožňuje aktivovať/meniť rôzne úrovne vibrácií stlačením tlačidla pre individuálnu stimuláciu. Diaľkové ovládanie je také malé a diskrétne, že análny kolík môžete nepozorovane používať aj na cestách, v klube, v práci alebo v posilňovni.

     

    Čo stimulátor prostaty robí?

     

    Stimulátory prostaty sú špeciálne tvarované na stimuláciu prostaty a bodu P. Prostata je u mužov mimoriadne citlivý bod a je podobný bodu G u žien. Jeho stimulácia počas sexu alebo masturbácie zvyšuje pocit rozkoše a orgazmu. Bod P je "mužský bod G", ktorý sa nachádza približne 5 až 7 cm za vstupom do konečníka a pri stimulácii našou prostatickou zátkou spôsobuje intenzívne análne orgazmy. Dokonca sú možné aj "hands-free orgazmy" a orgazmy bez erekcie.

     

    Ako sa stimulátor prostaty používa?

     

    Manipulácia s týmto stimulátorom prostaty je v porovnaní s mnohými inými vibrátormi prostaty veľmi jednoduchá! Použite trochu lubrikačného gélu na báze vody Aquameo a zaveďte ho análne. Pulzáciu, režimy vibrácií a úrovne vibrácií môžete ovládať jednoducho stlačením tlačidla na ovládacom paneli na spodnej strane stimulátora prostaty, prípadne diaľkovým ovládaním.

     

    Čím je stimulátor prostaty výnimočný?

     

    Stimulátor prostaty má nádherne hodvábne jemný silikónový povrch pre mimoriadne príjemný pocit na pokožke a tele. Široká základňa stimulátora prostaty zaručuje, že si môžete sadnúť a užívať si, pretože zabraňuje príliš hlbokému prieniku. Tento stimulátor prostaty sa zameriava na váš bod rozkoše, prostatu! Stimuluje vás zvnútra a pichá priamo do vašej prostaty.

     

    Ako môžem stimulátor prostaty čistiť?

     

    Stimulátor prostaty jednoducho vyčistite trochou teplej vody a jemným mydlom. Ak dávate prednosť obzvlášť dôkladnému čisteniu, odporúčame použiť náš sprej VERYCLEAN.

     

    Čo ešte musím vziať do úvahy?

     

    Používajte len lubrikanty na báze vody, napríklad Aquameo. Lubrikanty na báze silikónu môžu poškodiť povrch stimulátora prostaty. Náš obľúbený sprej Analforte uvoľňuje análny otvor a uľahčuje zavádzanie.

     

    Viac informácií:

     

    • Nabíjateľný stimulátor prostaty s káblom USB a funkciou vibrácií a šokov.
    • Stimulátor prostaty s diaľkovým ovládaním
    • 7 pulzujúcich režimov: tvrdo naráža na prostatu!
    • 3 sily vibrácií od jemných až po silné
    • So širokou základňou: Zabraňuje príliš hlbokému prieniku.
    • Materiál: silikón a ABS
    • Rozmery: Celková dĺžka 15,5 cm, priemer 3,5 cm.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Tip top

    Au niveau de la matière il est pas mal et il se nettoie bien. Il y a deux modes différents (vibrations et mouvement de va et vient). Ce qui est pas mal c'est que tu peut choisir si tu veut les deux modes ou un seul des deux

      Hodnotenie 

      Super

      Dimensioni adatte a beginner ma la vibrazione è una bomba

        Hodnotenie 

        Strong vibrations

        Strong vibrations, one of the most powerful I have experienced.

          Hodnotenie 

          Geiles Teil

          Funktioniert gut - schnell geliefert. Danke

            Hodnotenie 

            Eigentlich sehr gut

            Eigentlich sehr gut. Alle Funktionen lassen sich entweder am Plug selber oder mit der Fernbedienung steuern. Das vibrieren ist auch sehr angenehm. Eigentlich alles perfekt allerdings könnte er nach meinem Geschmack etwas stärker zustoßen. Dafür ist ein Betrieb allerdings sehr leise. Man spürt es schon deutlich dass man was im Anus hat

              Napíšte vlastnú recenziu

              Stimulátor prostaty s funkciou šoku

              Stimulátor prostaty s funkciou šoku

              Tajomstvo nášho stimulátora prostaty: okrem klasickej vibrácie stimuluje aj ďalšími nárazmi, prakticky kladivom na prostatu. Zažijete orgazmus prostaty, ako keby ejakuloval kôň! Všetky funkcie možno ovládať priamo na stimulátore prostaty alebo pomocou diaľkového ovládania.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: