Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Roller Motion Andii - Vibrátor na prostatu

Valec Motion Andii vám poskytne potešenie z ohromujúceho orgazmu prostaty, ktorý svojím rozmerom a intenzitou nadchne aj skúsených mužov! Vďaka svojmu inovatívnemu Roller Motion Technology valčekom Motion Andii poskytuje silné, presné impulzy, ktoré pokrývajú celé spektrum stimulácie prostaty a zaručujú intenzívne orgazmy prostaty.

Viac informácií

3633/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Valček Motion Andii vám prináša potešenie z ohromujúceho orgazmu prostaty, ktorý svojím rozmerom a intenzitou nadchne aj skúsených mužov! Valček Motion Andii vyvinutý v USA spája najmodernejšiu technológiu s prepracovaným ergonomickým dizajnom. Vďaka svojmu inovatívnemu Roller Motion Technology valček Motion Andii prináša silné, presné impulzy, ktoré pokrývajú celé spektrum stimulácie prostaty a zaručujú intenzívny orgazmus prostaty.

    Veľký, výkonný a vynikajúci:

    Roller Motion Andii je charakteristický svojou veľkosťou, ktorá nadchne najmä pokročilých používateľov bez toho, aby úplne ohromila začiatočníkov. Jeho intenzívne vibrácie a veľkolepé Roller Motion Technology stimulujú každú jednu časť prostaty, a tým zabezpečujú orgazmus v superlatívoch.

    Na základe menšieho Roller Motion Fino valčeka Motion Andii ponúka pôsobivo silnú stimuláciu v kombinácii s prepracovaným, užívateľsky prívetivým dizajnom. Bez ohľadu na vaše skúsenosti so stimuláciou prostaty, variabilné vibrácie a prelomové Roller Motion Technology pre úchvatný, vlnový orgazmus, ktorý nikdy nekončí!

    Rozkoš na diaľkové ovládanie - Roller Motion Andii to umožňuje:

    S priloženým diaľkovým ovládaním sa vašej fantázii medze nekladú. Je ideálny na sólo chvíle, aby ste mohli presne ovládať stimuláciu prostaty, ale aj na to, aby ste partnerovi poskytli úplnú kontrolu. Vďaka jednoduchému ovládaniu a nekomplikovanému prepínaniu medzi vibračnými programami poskytuje valček Motion Andii diskrétne potešenie doma alebo na cestách. Vďaka diaľkovému ovládaniu, ktoré pulzuje v rytme vibrátora, sú spoločné chvíle s partnerom ešte vášnivejšie. Roller Motion Andii si môžete užívať v každej situácii, keď zveríte ovládanie diaľkového ovládača do rúk svojho partnera - vzrušujúci zážitok pre každého, kto miluje tajné vzrušenie.

    Najdôležitejšie vlastnosti Roller Motion Andii:

    • 4 úrovne intenzity a 11 vibračných režimov.
    • 3 rýchlosti a 2 režimy Roller Motion Technology.
    • Vertikálne valivé guľôčky, ktoré sa pohybujú hore a dole pozdĺž hriadeľa.
    • Navrhnuté na stimuláciu bodu G, bodu P a bodu A.
    • Synchronizované diaľkové ovládanie.
    • Výkonný motor S-Wave Plus.
    • 6 úrovní výkonu.
    • Možnosť dobíjania.
    • Vodotesný.
    • Vyrobené z materiálov bezpečných pre telo.


    Roller Motion Andii stanovuje nové štandardy pre análne sexuálne hračky a ponúka prispôsobený zmyselný zážitok, ktorý je v tejto podobe jedinečný. Poháňaný výkonným motorom S-Wave Plus je valček Motion Andii taký silný, že sa prakticky pohybuje sám. Hoci jeho silné stránky spočívajú v 4 rýchlostiach a 11 pulzačných režimoch, nezávisle ovládateľná technológia "Roller Motion Technology" poskytuje dokonalú stimuláciu hlbších, ťažko dostupných erotogénnych zón. Vďaka jedinečnému vertikálnemu pohybu guličiek sa stimulácia neprejavuje len na jednom mieste, ale konkrétne v bode G, P a/alebo A. A pretože Roller Motion Andii funguje podľa hesla "go big or go home", je vybavený nielen diaľkovým ovládaním, ktoré ovláda vibrácie a technológiu valčekového pohybu, ale aj pulzuje v súzvuku s análnym vibrátorom. Andii je tiež kompatibilný s remienkom, čo z neho robí dokonalú análnu erotickú hračku na pegging.

    Tipy na použitie:

    Pre optimálny zážitok a zabezpečenie integrity vysokokvalitnej erotickej hračky odporúčame používať len lubrikanty na báze vody - napríklad naše osvedčené lubrikanty Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tieto lubrikanty umožňujú mimoriadne jemné zavedenie vibrátora prostaty do konečníka. Aby bolo vkladanie ešte pohodlnejšie, trochu Analforte spreja môže pomôcť znížiť citlivosť konečníka.

    Starostlivosť o vibrátor prostaty a jeho čistenie nevyžaduje veľa úsilia: Po použití ho jednoducho vyčistite teplou vodou a jemným mydlom alebo naším špeciálnym sprejom VERYCLEAN. Takto zostane sexuálna hračka hygienicky čistá a vždy pripravená na ďalšie kolo.

    Ďalšie informácie:

    • Viac informácií: Roller Motion Andii - vibrátor na prostatu
    • Materiál: silikón šetrný k telu, ABS
    • Rozmery: 16,51 x 7,21 cm
    • Hmotnosť: 513 g
    • 4 úrovne vibrácií + 11 úrovní pulzácie; 3 úrovne technológie Roller Motion + 2 úrovne pulzácie
    • Magnetický USB port na nabíjanie (vibrátor na prostatu), USB port na nabíjanie (diaľkové ovládanie)
    • Čas nabíjania: Plne nabitý za približne 2,5 hodiny
    • Doba prevádzky: 30-40 minút
    • Ovládanie: 2 tlačidlá (vibrátor prostaty), 3 tlačidlá (diaľkové ovládanie)
    • Aquameo, Analforte, Alphamale a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.



    G-bod, P-bod a A-bod! Dobre vedieť:

    Bod G, bod P a bod A sú názvy pre určité erotogénne zóny ľudského tela, ktoré môžu pri stimulácii viesť k intenzívnemu sexuálnemu vzrušeniu a orgazmu.

    Bod G (Grafenbergova škvrna):
    Bod G, pomenovaný podľa nemeckého gynekológa Ernsta Gräfenberga, je erotogénna zóna vo vagíne. Často sa opisuje ako citlivé miesto na prednej stene pošvy, niekoľko centimetrov za vchodom do pošvy, kde predná stena pošvy hraničí s močovým mechúrom. Stimulácia tejto oblasti môže u niektorých ľudí viesť k silným sexuálnym reakciám vrátane orgazmov a niekedy aj k určitému typu ženskej ejakulácie.

    P-bod (bod prostaty):
    Bod P je hovorový názov pre prostatu, žľazu, ktorá je súčasťou mužského reprodukčného systému. Nachádza sa pod močovým mechúrom a obklopuje začiatok močovej trubice. Prostata je pre mnohých ľudí zdrojom sexuálneho potešenia a možno ju stimulovať tlakom a masážou cez konečník. Tento typ stimulácie môže vyvolať intenzívne orgazmy, ktoré sa líšia od orgazmov spôsobených stimuláciou penisu.

    A-Spot (Anterior Fornix Erogenous Zone):
    A-Spot, známy aj ako Anterior Fornix Erogenous Zone, je ďalšia erotogénna zóna vo vagíne. Leží hlbšie ako bod G, bližšie k krčku maternice. Táto zóna môže byť veľmi citlivá na dotyk a pri stimulácii môže spôsobiť sexuálne potešenie a hlboké, intenzívne orgazmy.

    Hoci mnoho ľudí potvrdzuje, že stimulácia týchto zón im vyvoláva orgazmy, existujú rozdiely v citlivosti a reakciách. Nie všetci ľudia považujú stimuláciu týchto oblastí za príjemnú alebo vzrušujúcu.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Very disappointing

    Great quality material but the shape doesn’t hit the spot at all. For the price, I expected something better designed but that’s the game. If you’re looking for something really hitting the prostate, pick another one.

      Hodnotenie 

      Bellissimo

      Il prodotto perfetto...l'ho trovato!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Roller Motion Andii - Vibrátor na prostatu

        Roller Motion Andii - Vibrátor na prostatu

        Valec Motion Andii vám poskytne potešenie z ohromujúceho orgazmu prostaty, ktorý svojím rozmerom a intenzitou nadchne aj skúsených mužov! Vďaka svojmu inovatívnemu Roller Motion Technology valčekom Motion Andii poskytuje silné, presné impulzy, ktoré pokrývajú celé spektrum stimulácie prostaty a zaručujú intenzívne orgazmy prostaty.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: