Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Natiahnutie konečníka

Newsletter

Análny strečingový krúžok - Fuck Hole Trainer - análny kolík s tunelom

To ste ešte nikdy nevideli! Na stránke Fuck Hole Trainer je análny rozťahovací krúžok, ktorý udržuje análny otvorený. Bizarná análna sexuálna hračka, ktorá je ideálna na extrémne rozťahovanie análneho otvoru so súčasnou análnou penetráciou. Vhodné pre skúsených používateľov, profesionálov a milovníkov BDSM!

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    To ste ešte nikdy nevideli! Stránka Fuck Hole Trainer je análny rozťahovací krúžok, ktorý udržuje análny otvorený. Bizarná análna sexuálna hračka, ktorá je ideálna na extrémne rozťahovanie análneho otvoru so súčasnou análnou penetráciou. Vhodné pre skúsených používateľov, profesionálov a milovníkov BDSM!

     

    Fuck Hole Trainer zaručuje extrémny pohľad dovnútra, slúži ako príprava na fisting a ponúka optimálnu možnosť trvalo rozťahovať análny otvor s extrémnymi výsledkami. Po určitom "tréningovom čase" bude používateľ schopný bez problémov prijať takmer čokoľvek a všetko. Neústupne, Fuck Hole Trainer MEO® vytvorí široký otvor, po ktorom ste vždy túžili.

     

    Výhody, ktoré jednoducho presvedčia každého! Análny rozťahovací krúžok je kvalitný výrobok od MEO ®, popredného BDSM internetového obchodu z Nemecka! Najlepšie spracovanie a premyslený výber materiálov zaručujú dlhotrvajúce potešenie s týmto análnym rozťahovacím krúžkom z kvalitného silikónu.

     

    Môžem análny naťahovací krúžok kombinovať s inými BDSM doplnkami?

     

    ÁNO - a mali by ste! Napríklad s veľmi špeciálnym DILDO: análny naťahovací krúžok môžete použiť s obzvlášť dlhým a tenkým dildom Analgeddon®, ktoré splní vaše sny o hlbokom prieniku. S priemerom 2,5 cm a maximálnou dĺžkou 45 cm je toto dildo dokonalým doplnkom! Alebo so SLINGOM: Pre správnu polohu a proti únave pri análnom použití sa mimoriadne hodí náš Fuck & Play sling . Náš sling vás postaví do veľmi "vyzývavej" polohy, v ktorej môžete čakať na ďalšieho "návštevníka" so široko roztiahnutými nohami. Alebo čo tak naša ARSCHPUMPE: Chcete byť naplnená tekutinami, ako je lubrikant, voda alebo pivo? Naša obrovská klystírová striekačka "Grandezza" je na to ideálna! Môžete ju použiť na nasatie akejkoľvek tekutiny a potom si ju napumpovať do zadku! Naša nová NAFUKOVACIA ANÁLNA HRAČKA vám určite prinesie ešte väčšie potešenie: Môžete skombinovať náš análny rozťahovací krúžok s našimi nafukovacími análnymi guľôčkami XL. Obsahujú ťažké závažia, ktoré vám poskytnú fantastický pocit plnosti a stimulácie.

    Môžem análny rozťahovací krúžok používať ako začiatočník?

     

    Náš análny rozťahovací krúžok je k dispozícii v troch rôznych veľkostiach, ktoré sú vhodnejšie pre skúsených používateľov. V našom online obchode www.meo.de nájdete aj veľký výber análnych kolíkov na análny strečing, análnych kolíkov pre začiatočníkov a malých análnych strečingových krúžkov. Najmä začiatočníci by si mali vybrať krúžok na análny strečing v menšej veľkosti. My v MEO môžeme začiatočníkom odporučiť našu úspešnú sadu krúžkov na análny strečing, ktorá sa skladá z 3 hliníkových krúžkov na análny strečing.

    Rozťahovací análny krúžok: Dôležité tipy na čistenie rozťahovacieho análneho krúžku!

    Pred použitím krúžku na análny strečing by ste ho mali dôkladne vyčistiť. Zvyčajne stačí teplá voda a jemné mydlo. Hygienické čistenie môžete vykonať pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Náš krúžok na análny strečing je vyrobený zo silikónu bez obsahu ftalátov a má neporézny povrch, takže sa na ňom nemôžu príliš držať baktérie a čiastočky nečistôt. Samozrejme, čistenie po použití je obzvlášť dôležité. Pred použitím análneho rozťahovacieho krúžku môžete použiť aj análnu sprchu na vyčistenie čriev a predstaviť chlapcom otvor doširoka otvorený!

    Aký lubrikant by som mala použiť na análne rozťahovacie krúžky?


    Toto je niečo, čo by ste mali určite zvážiť: Na zavedenie krúžku na rozťahovanie análneho otvoru odporúčame lubrikant na vodnej báze, ako je Aquameo. Lubrikantom navlhčite análny otvor aj análny rozťahovací krúžok. Náš sprej EXTREMEO uľahčuje rozťahovanie análneho krúžku a umožňuje aj citlivým používateľom jednoduché zavedenie análneho rozťahovacieho krúžku. Nepoužívajte lubrikanty na báze silikónu, pretože by poškodili vysokokvalitný materiál análneho naťahovacieho krúžku!

     

    Anal Stretching Ring v troch veľkostiach:

     

    • Anal Stretching Ring vo veľkosti SMALL, ak ste začiatočník: priemer v strede 38 mm, vnútorný priemer 26 mm, dĺžka 50 mm, priemer krúžku 49 a 58 mm.
    • Anal stretching ring vo veľkosti MEDIUM, ak ste už trénovaný: priemer 50 mm v strede, vnútorný priemer 37 mm, dĺžka 50 mm, priemer krúžku 60 a 66 mm.
    • Análny rozťahovací krúžok LARGE, ak ste profesionál: priemer 60 mm v strede, vnútorný priemer 45 mm, dĺžka 50 mm, priemer krúžku 68 a 75 mm.

     

    Viac informácií:

     

    • Krúžok na análny strečing pre extrémne rozťahovanie
    • Pripraví na fisting
    • Dlhotrvajúce a dobre viditeľné výsledky.
    • Materiál: silikón, bez ftalátov.
    • Krúžok na análny strečing možno použiť so všetkými lubrikantmi MEO® na vodnej báze.
    • Extremeo ® sprej uľahčuje zavádzanie!
    • Odporúčané MEO ®, špecializovaným internetovým obchodom s análnymi erotickými hračkami.

     

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    taille XL ??

    un diametre XL voir XXL , serait parfait.

      Hodnotenie 

      Der beste Anal Stretching Buttplug aller Zeiten!

      Ich bin ein ziemlicher Experte in Sachen Analsex mit großen Toys. Also entschied ich mich für die Größe L. Oh mein Gott. Nachdem ich mich mit meinem Analplug aufgewärmt hatte, führte ich dieses Monstrum ein. Nach ein paar erfolglosen Versuchen, weil er immer wieder heraussprang, gab ich ihm einen letzten "Stoß" und er rastete voll in meiner nun offenen, weiten Männermuschi ein. Dieser Tunnelplug in dieser Größe ist ein echter Hammer und einfach das geilste Ding, das ich je in mich eingeführt habe. Direkt in mein Inneres sehen zu können, ist unglaublich. Ich kann mir tolle Möglichkeiten vorstellen, ihn für Natursekt-Spiele zu verwenden.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      taille XL ??

      dommage qu'il n'y a pas de taille au dessus (XL voir XXL)

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Je recommande

      La taille S est optimale pour les débutants, la taille est parfaite, de bonnes sensations je recommande

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Fuck Hole Trainer –taille l

      des que je l'ai reçu je l'ai essayé. facile a mettre ,matière douce .

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Easy 5 Stars

      Just received the the Fuck Hole Trainer in size M. It was a little bit hard to get in, but once in it feels wonderful. It is super comfortable. I wore it for about an hour but easily could have worn it for much longer (which I plan on doing!). I will be ordering the next size up very soon. Looking forward to this Stretching Ring helping me get that sloppy hole I always wanted.

      • 8 z 8 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Nicht schlecht

      Hab meinen in L heute bekommen und sofort ausprobiert. Hätte mir den ein wenig härter gewünscht. Leider ist der L für mich schon zu klein leider gibt es den nicht noch größer. Sonst aber alles super gute Verarbeitung und fühlt sich gut an so offen zu sein.

      • 6 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Just brought this little beauty!!

      I can’t wait to use this on my hole when this arrives I love stretching out my man pussy! Nothing beats having a hungry man pussy gaping like it’s hungry for anything to feed it!

      • 3 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Best Anal Stretching Plug...Ever!!

      I consider myself quite an expert at anal play with big girthy toys. So went for the size L. Oh my goodness. After warming up with my butt plug I then proceeded to insert this monster. After a couple of unsuccessful attempts as it kept popping out I then gave it one final push and it fully engaged and locked in my now open wide man pussy. This tunnel plug at this size is a complete mind fuck and simply the most horny thing I've inserted. To be able to see right inside myself is amazing. I can see great possibilities using this for WS play.

      • 11 z 11 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Awesome

      Wonderful item, dominant size, feels amazing and firmly in place.

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Einfach ein geiles Gefühl so offen zu sein

      Sehr gute Qualität und ein super Service von MEO. Und der Anal Tunnel Plug ist einfach der Hammer. Wenn der Anal Tunnel Plug einmal drin ist, ist es ein wahnsinnig geiles Gefühl, Man fühlt sich sooo sehr offen, einfach nur geil, geil, geil. 1000 Dank für diesen Anal Tunnel Plug liebes Team von MEO. Habe mir noch schnell einen größeren gekauft bevor die ausverkauft sind. Freue mich schon total drauf!

      • 6 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Análny strečingový krúžok - Fuck Hole Trainer - análny kolík s tunelom

      Análny strečingový krúžok - Fuck Hole Trainer - análny kolík s tunelom

      To ste ešte nikdy nevideli! Na stránke Fuck Hole Trainer je análny rozťahovací krúžok, ktorý udržuje análny otvorený. Bizarná análna sexuálna hračka, ktorá je ideálna na extrémne rozťahovanie análneho otvoru so súčasnou análnou penetráciou. Vhodné pre skúsených používateľov, profesionálov a milovníkov BDSM!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: