Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Anal Stretching butt plug - Anal Tunnel Plug

Anal Stretching butt plug je Anal Tunnel Plug ktorý udržuje análny otvorený. Ergonomicky tvarovaná análna erotická hračka v 4 veľkostiach, ideálna na extrémne rozťahovanie análneho otvoru so súčasnou análnou penetráciou. Tento anatomický butt plug, ktorý je rovnako vhodný pre mužov aj ženy, sa obzvlášť pohodlne nosí a možno ho nosiť nielen celý deň, ale dokonca 24 hodín

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Análne naťahovanie butt plug je Anal Tunnel Plug, ktorý udržuje análny otvorený. Ergonomicky tvarovaná análna erotická hračka v 4 veľkostiach, ideálna na extrémne análny strečing so súčasnou análnou penetráciou. Tento anatomický butt plug, ktorý je rovnako vhodný pre mužov aj ženy, sa mimoriadne pohodlne prispôsobí a možno ho nosiť nielen celý deň, ale dokonca 24 hodín denne. Ideálny pre začiatočníkov, skúsených používateľov aj profesionálov.

     

    Anal Stretching butt plug zaručuje extrémny pohľad dovnútra, slúži ako príprava na extrémny análny styk, veľké dildo alebo fisting a ponúka tiež skvelú možnosť trvalo roztiahnuť análny otvor s výraznými výsledkami. Je to tiež dokonalá sexuálna hračka na BDSM sedenie.

     

    Anal Stretching butt plug ponúka výhody, ktoré presvedčia začiatočníkov aj profesionálov! Anal Stretching butt plug je kvalitný výrobok od MEO®, popredného BDSM internetového obchodu z Nemecka! Najlepšie spracovanie a premyslený výber materiálov zaručujú dlhotrvajúce potešenie s týmto anatomicky dokonale tvarovaným butt plug z kvalitného silikónu.

     

    Môžem kombinovať análny strečing butt plug s inými doplnkami?

     

    ÁNO - a mali by ste! Napríklad s veľmi špeciálnym DILDO: Anal Stretching butt plug (v závislosti od veľkosti análneho kolíka) môžete použiť s obzvlášť dlhým a tenkým análnym dildom Analgeddon®, ktoré splní vaše sny o hlbokom prieniku. S priemerom 2,5 cm a maximálnou dĺžkou 45 cm je toto dildo dokonalým doplnkom! Alebo so SLINGOM: Pre správnu polohu a proti únave pri análnom použití sa obzvlášť hodí náš Fuck & Play sling . Náš sling vás postaví do veľmi "vyzývavej" polohy, v ktorej môžete čakať na ďalšieho "návštevníka" so široko roztiahnutými nohami. Alebo čo tak naša ARSCHPUMPE: Chcete byť naplnená tekutinami, ako je lubrikant, voda alebo pivo? Naša obrovská klystírová striekačka "Grandezza" je na to ideálna! Môžete ju použiť na nasávanie tekutín podľa vlastného výberu a potom si ich napumpovať do zadku!

     

    Môžem používať análny strečing butt plug aj ako začiatočník?

     

    Náš Anal Stretching butt plug ponúkame v štyroch rôznych veľkostiach, ktoré sú v závislosti od veľkosti vhodné pre začiatočníkov, skúsených používateľov aj profesionálov.

     

    Dôležité tipy na čistenie análneho kolíka Anal Stretching:

     

    Pred použitím análneho rozťahovacieho dupačky butt plug by ste ju mali dôkladne vyčistiť. Zvyčajne stačí teplá voda a jemné mydlo. Hygienické čistenie môžete vykonať pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Náš análny strečing butt plug je vyrobený zo silikónu bez obsahu ftalátov a má neporézny povrch, takže baktérie a čiastočky nečistôt nemôžu príliš silno priľnúť. Samozrejme, čistenie po použití je obzvlášť dôležité. Pred použitím análneho strečingu butt plug môžete použiť aj análnu sprchu na vyčistenie čreva a prezentovať chlapcom doširoka otvorený análny otvor!

     

    Anal Stretching butt plug v 4 veľkostiach:

     

    • Anal Stretching butt plug vo veľkosti SMALL, ak ste začiatočník: dĺžka 7,2 cm, priemer nožičky 5,6 cm, priemer tyče 3,3 cm, priemer butt plug 5,3 cm a 4,5 cm, otvor 2,5 cm.
    • Análny strečing butt plug vo veľkosti MEDIUM, ak ste už trénovaní: dĺžka 8,5 cm, priemer chodidla 6,7 cm, priemer tyče 4 cm, butt plug priemer 6 cm a 5,3 cm, otvorenie 3 cm.
    • Análny strečing butt plug vo veľkosti LARGE, ak ste profesionál: dĺžka 9,8 cm, priemer chodidla 7,5 cm, priemer tyče 4,6 cm, butt plug priemer 6 cm a 7 cm, otvorenie 3,5 cm.
    • Análny strečing butt plug vo veľkosti X-LARGE, ak vám nič nie je dosť veľké: dĺžka 11 cm, priemer chodidla 8,3 cm, priemer tyče 5,4 cm, butt plug priemer 8 cm a 7 cm, otvor 4,4 cm.

     

    Aký lubrikant mám použiť pre análny kolík Anal Stretching Butt Plug?

     

    Na to by ste mali vždy dbať: Na zavedenie análneho kolíka Anal Stretching Butt Plug butt plug odporúčame lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo. Lubrikantom navlhčite análny otvor aj análny rozťahovací kolík butt plug. Náš sprej EXTREMEO uľahčuje rozťahovanie análneho otvoru a umožňuje aj citlivým používateľom ľahko zaviesť análny rozťahovací kolík butt plug. Nepoužívajte lubrikanty na báze silikónu, pretože by poškodili vysokokvalitný materiál nástroja Anal Stretching butt plug!

     

    Viac informácií:

     

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Anal Stretching

    Il prodotto è ottimo, il materiale è morbido e piacevole al tatto, arrivato in tempi brevissimi, fa il suo "dovere". Forse sarebbe stata meglio la misura più alta. Probabilmente sarà il mio prossimo acquisto.

      Hodnotenie 

      Amazing quality

      These are made of the softest silicon I've ever felt.flexible,yet firm enough to insert.great product.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Sitzt gut, recht ausgewogen zwischen Bequem und festem sitz. Fle

      Sitzt gut, flexibilität sehr gut. Meine zweitbeste Wahl in L

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Butt Plug *****

      Mi sento come una figa quando uso il butt plug.

      • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      Sitzt und hält gut alles in Ordnung

      • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Perfekt für Anal Dehnung

      Sehr interessanter Anal Plug, wenn man erst mal weiß wie man ihn richtig einführt. Perfekt für Anal Dehnung, Einläufe oder Watersports!

      • 3 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Anal Stretching butt plug - Anal Tunnel Plug

      Anal Stretching butt plug - Anal Tunnel Plug

      Anal Stretching butt plug je Anal Tunnel Plug ktorý udržuje análny otvorený. Ergonomicky tvarovaná análna erotická hračka v 4 veľkostiach, ideálna na extrémne rozťahovanie análneho otvoru so súčasnou análnou penetráciou. Tento anatomický butt plug, ktorý je rovnako vhodný pre mužov aj ženy, sa obzvlášť pohodlne nosí a možno ho nosiť nielen celý deň, ale dokonca 24 hodín

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: