Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masturbátory pre mužov

Newsletter

Masturbátor - dojací stroj pre mužov

Naša blowjob sexuálna hračka je viac než len sací masturbátor na fajčenie! Tento masturbátor je praktický, kompaktný stroj na dojenie pre mužov, ktorý dokonale plní svoju úlohu: saje, fajčí a dojí, čo to dá! Dojačka robí s vaším penisom veci, o ktorých ste doteraz len snívali!

Viac informácií

3301/00

249,90 €


-50,00 €

199,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Naša blowjob sexuálna hračka je viac než len sací masturbátor na fajčenie! Tento masturbátor je praktický, kompaktný stroj na dojenie pre mužov, ktorý dokonale plní svoju úlohu: saje, fajčí a dojí, čo to dá! Dojička robí s vaším penisom veci, o ktorých ste doteraz len snívali!

    Dojička je blowjob masturbátor špeciálne pre mužov. Absolútna špička a určite jeden z najlepších sexuálnych strojčekov pre mužov. Dojčiaci strojček funguje úplne samostatne, bez toho, aby ste museli robiť čokoľvek iné, len si to užívať. Rovnako ako skutočný dojací stroj aj on dojí, ale muža a až do orgazmu. A najlepšia je fantastická cena! Tak sa neuspokojte s ničím menším ako s tým najlepším pre váš penis!

    Najdôležitejšie vlastnosti:

    • Zažite úchvatný zážitok z dojenia, vďaka ktorému sa budete vracať po ďalšie!
    • Textúrovaný návlek na penis: Vychutnajte si textúrované nopky, ktoré jemne a pevne uchopia a rozmaznávajú stopku a žaluď penisu! Mäkký, elastický vnútrajšok je vyrobený z TPE, a preto je absolútne šetrný k telu! Masturbátorový návlek však používajte len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo.
    • Manuálne alebo automatické dojčenie: Dojčenie môžete zažiť dvoma rôznymi spôsobmi! Na jednej strane môžete stlačiť tlačidlo "Manual", ktoré vyzerá ako prst ukazujúci na kruh. Takto si môžete vychutnať plynulé, nepretržité sanie až do striekajúceho finále. Druhou možnosťou je stlačiť tlačidlo "Tornádo", ktoré vyzerá ako malý vír. Pri každom stlačení tohto tlačidla sa prepína medzi 3 rôznymi režimami sania, ktoré vás zaručene vystrieda!
    • Získajte plne automatický výstrek! Vychutnajte si 3 rýchlosti a 7 vibračných režimov, vďaka ktorým bude váš penis pulzovať! Vďaka 3 ďalším režimom sania si môžete blowjob užívať aj bez použitia rúk!
    • Ľahko čistiteľný návlek na penis: Vďaka odnímateľnému návleku na penis je čistenie veľmi jednoduché! Po použití ho jednoducho vyberte a umyte teplou vodou a mydlom.
    • Nabíjateľný: Na nabíjanie dojačky medzi jednotlivými použitiami použite priložený USB kábel.


    Neuspokojte sa s ničím menším ako s tým najlepším pre váš penis a doprajte si intenzívny zážitok z dojčenia, ktorý vás privedie k orgazmu znova a znova! Nabudúce, keď si budete chcieť vyhoniť, vložte svoj penis do tohto dojačky a nechajte ho robiť to, čo vie najlepšie: Sajte, fajčite, vibrujte a dojajte ho do poslednej kvapky! Vnútorný návlek, nazývaný Penis Sleeve, je vyrobený z TPE a na vnútornej strane má textúrované výstupky a drážky pre úplne nový a jedinečný zážitok z masturbácie. Vonkajšie puzdro je vyrobené z ABS plastu a pôsobí pevne a robustne, takže masturbátor môžete bezpečne a ľahko držať v ruke! Preskúmajte možnosti sania a dojčenia s dvoma intenzívnymi automatickými a manuálnymi režimami! Vychutnajte si plynulé, nepretržité sanie v manuálnom režime alebo prepnite na intenzívny režim "tornádo", ktorý vás privedie do orgazmického šialenstva vďaka 3 rôznym úrovniam sania! Vďaka ďalším 3 rýchlostiam a 7 vibračným vzorom môžete cítiť vibrácie hlboko vo svojom penise! Keď skončíte, jednoducho odstráňte návlek na penis a umyte ho teplou vodou a jemným mydlom. Potom nastriekajte návlek na penis naším sprejom VERYCLEAN a pred opätovným nasadením ho nechajte úplne vyschnúť. Medzi jednotlivými použitiami môžete dojačku nabíjať pomocou magnetického nabíjacieho kábla USB.

    Už ste naozaj nadržaní?

    Potom si urobte pohodlie a vezmite si lubrikant podľa vlastného výberu, pretože dojačka čaká len na to, aby ste ju mohli používať bez zábran! Odstráňte veko a zapnite strojček. Naneste trochu lubrikantu do návleku na penis a na svoj penis, zasuňte ho a pocíťte, ako ho textúrované výstupky a drážky jemne uchopujú, masírujú a sajú. Po spustení zapnite intenzívne pulzujúce vibrácie a potom začnite s energickým "dojčením"! Vyberte si medzi režimami "Manuálny" a "Tornádo", ktoré rozmaznávajú váš žaluď a penis neuveriteľnými sacími, sacími, dojacími a vibračnými efektmi, ktoré vás bez okľuk privedú k vyvrcholeniu!

    Viac informácií:

    • Muž s dojacím strojom, sací masturbátor
    • Rozmery Dĺžka puzdra: 23,6 cm, šírka: 9 cm. Dĺžka na zasunutie: 15 cm.
    • Materiál: TPE, ABS plast, silikón.
    • Farba: čierna, modrá.
    • Poznámka: Zariadenie je možné nabíjať prostredníctvom priloženého USB kábla a magnetického konektora. Na dosiahnutie najlepších výsledkov používajte len lubrikanty na báze vody, napríklad Aquameo.
    • Na čistenie odporúčame náš sprej VERYCLEAN.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Good for edging

    The machine certainly feels good on your dick. I love the way it sucks your dock into it. It feels great, but the sensation isn’t enough to get me off. I have to move the sleeve manually or use my hand to actually cum.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sehr zu empfehlen

    Das erste Toy dieser Art, das ich mir bestellt habe. Gleich mal lieber etwas mehr Geld ausgegeben, und es hat sich gelohnt.
    Der Orgasmus damit ist echt der Hammer. Kombination aus Saugen und Vibrieren ist super.
    Die Saugkraft ist krass, und auch der Vibrator macht seinen Job. Handmodus ist nützlich um den Penis richtig weit einzusaugen. Dann kann man im Automatik Modus freihändig Spass haben (Masturbator dazu auf den Stuhl oder Tisch gelegt).
    Dauert etwas länger damit zu kommen als "Handbetrieb" (ist sicher bei den meisten der Geräte so), aber ist dafür umso intensiver. Dieses Toy verdient maximale Punktzahl

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    The stimulation is outstanding,just don't what to stop.

    The machine, having adjustable speeds just adds to your enjoyment,its is right

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Relaxing

    I come home for work take a shower grab a beer slide it on and turn on a game or movie and just sit there and relax for and hr or two highly recommended.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Volle Punktzahl

    Ich liebe es, Sexspielzeug auszuprobieren. Und hier habe ich etwas ganz Besonderes gefunden. Die Saugfunktion begeistert mich total. Ein bisschen Gleitgel, zurücklehnen, die Augen schließen und einfach nur entspannen. Am Morgen am liebsten vor dem Aufstehen. Außerdem ist der Masturbator schön leise und läuft nicht heiß unter der Decke. Außerdem ist die Maschine schön leise und läuft nicht heiß unter der Bettdecke. Das Gerät ist gut verarbeitet, und der Akku hält scheinbar ewig. Die Reinigung ist auch sehr einfach.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Großartiges Sextoy für Männer

    Ich denke, dass diese Melkmaschine ein großartiges Sextoy für Männer ist. Es hat eine Vielzahl von Funktionen, die für ein unglaubliches Vergnügen sorgen. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist auch sehr fair und angemessen. Ich empfehle diesen wirklich tollen Masturbator jedem Mann!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Masturbátor - dojací stroj pre mužov

    Masturbátor - dojací stroj pre mužov

    Naša blowjob sexuálna hračka je viac než len sací masturbátor na fajčenie! Tento masturbátor je praktický, kompaktný stroj na dojenie pre mužov, ktorý dokonale plní svoju úlohu: saje, fajčí a dojí, čo to dá! Dojačka robí s vaším penisom veci, o ktorých ste doteraz len snívali!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: