Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Životné sexuálne bábiky

Newsletter

Dirty Talk Interaktiver Bad Boy Masturbátor

Počúvajte, ako stoná, kričí a prosí o viac, keď svojmu novému "šukaciemu kamarátovi" dávate poriadne zabrať alebo na ňom jazdíte. Na masturbátore Bad Boy je výnimočné to, že je nielen plne vymodelovaný podľa mužskej anatómie, ale je aj interaktívny. Pri každom prítlaku, pri každom dotyku stoná a prosí o viac. Presvedčte sa sami a pozrite si naše video.

Viac informácií

2360/00

219,90 €


-30,00 €

189,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Počujte, ako stoná, kričí a prosí o viac, keď svojmu novému "Fuck Buddy" dávate poriadne zabrať alebo na ňom jazdíte. Zvláštnosťou tohto masturbátora je, že je nielen plne vymodelovaný podľa mužskej anatómie, ale je aj interaktívny. Pri každom prítlaku, pri každom dotyku stoná a prosí o viac. Presvedčte sa sami a pozrite si naše video.

     

    Masturbátor Dirty Talk Bad Boy od PDX je senzačný vynález a prvý interaktívny masturbátor, ktorý kopíruje mužskú anatómiu. Vďaka veľkému penisu a tesnému análnemu otvoru je tento masturbátor "použiteľný z oboch strán"! Váš nový priateľ, vybavený hi-fi reproduktorom, množstvom špičkových technológií a pohybovými senzormi, má sexy hlas, ktorý stoná a kričí žiadostivosťou v závislosti od toho, ako veľmi ho dostanete! A čo má rád, to sú oplzlé reči!

     

    Tento masturbátor je určený pre homosexuálnych mužov, ale samozrejme ho môže používať každá žena, ktorá chce trochu viac realizmu pri sólovom potešení.

     

    Táto erotická hračka vyrobená zo senzačného materiálu Fanta Flesh má povrch podobný koži, ktorý pôsobí absolútne realisticky. Análny otvor má špecifickú textúru, ktorá napodobňuje pocity pociťované pri análnej penetrácii.

     

    Tento hovoriaci masturbátor obsahuje odnímateľný reproduktor a systém detekcie pohybu. Na vaše pohyby bude reagovať mužský hlas. Čím intenzívnejšia je akcia, tým viac bude stonať rozkošou a povzbudzovať vás. Úchvatný zážitok, ktorý vás môže v okamihu priviesť k orgazmu! To však nie je všetko: pre ešte viac pocitov vibračný systém prepojený so systémom detekcie pohybu aktivuje vibrácie tesne pred vaším orgazmom...

     

    Viac informácií:

     

    • Hovoriaci interaktívny masturbátor
    • Hi-Fi reproduktory a detekcia pohybu
    • Mužský hlas hovorí, kričí a stoná podľa vykonávaných pohybov
    • Intenzívne vibrácie spojené so zvukovým systémom a detekciou pohybu
    • Prenikateľný análny otvor s realistickými pocitmi
    • Pevný penis s semenníkmi (dĺžka zasunutia približne 12 cm)
    • Análny otvor s textúrovaným kanálom rozkoše (dĺžka približne 10,2 cm)
    • Mäkký zadoček
    • Odnímateľný interaktívny systém, dobíjateľný cez USB
    • Materiál: TPR Fanta Flesh (bez ftalátov)
    • Napájanie: cez USB dobíjateľnú batériu (kábel je súčasťou balenia)
    • Farba: svetlo béžová (imitácia kože)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Most intense male masturbator in the world

    CAUTION: You are about to experience the biggest, heaviest, most realistic, most intense male masturbator in the world! I recommend canceling all plans, clearing your schedule, and devoting some quality alone jack-off time to explore this massive piece of ass!

      Hodnotenie 

      Sexy voice

      Do you dream of a rock hard Bad Boy with a sexy voice? The Bad Boy is the first interactive male on male masturbator featuring motion activation, a snug anal entry, a built-in rechargeable hi-fi speaker, a powerful micro bullet, and a posable erect cock. Once you touch his lifelike skin, rock hard cock, and hear his sexy voice, you won't be able to hold back.

        Hodnotenie 

        Un'esperienza sensoriale indimenticabile

        Il primo masturbatore maschile interattivo per un'esperienza sensoriale indimenticabile. Presenta la funzione dell'attivazione del movimento, un'entrata anale avvolgente, un altoparlante hi-fi ricaricabile incorporato, un potente micro-bullet vibrante e un pene eretto posabile. Una volta che tocchi la sua pelle realistica, il pene duro sentirai la sua voce sexy, non sarai in grado di trattenerti.

        Tutti i masturbatori della serie Dirty Talk sono dotati di un altoparlante hi-fi ricaricabile incorporato che offre un incredibile materiale che accarezza il tuo pene! Usando l'esclusiva tecnologia attivata dal movimento, questo ragazzo accattivante ti farà sentire quanto è bello fare sesso ogni volta che vorrai. Più velocemente penetrerai il suo piccolo buco stretto, più frequente urla e gemiti sentirai!

        Realizzato con la nostra formula brevettata Fanta Flash, gli interni super morbidi sembrano proprio come la pelle vera, anzi forse è meglio! Il materiale privo di ftalati e privo di lattice imita l'aspetto e la sensazione della vera pelle e avvolge delicatamente ogni centimetro della tua canna da piacere. Amerai il calore e le proprietà ultra realistiche dello straordinario Fanta Flesh, ma ciò che ti farà davvero impazzire è la sua voce irresistibile!

          Hodnotenie 

          Er schreit, stöhnt und fleht dich an

          Einer der ersten männlichen Masturbatoren, mit super heißer Männerstimme, die dir mit jedem Stoß sagt wie gut es sich anfühlt und was er will das du als nächstes mit ihm machen sollst. Er schreit, stöhnt und fleht dich an ihm am steifen Schwanz zu lecken. Das eingebaute Vibro-Bullet nahe der Basis bietet zusätzliche stimulierende Vibrationen während du den ca. 10,2cm lange analen Lustkanal mit seiner reizvollen Struktur genießt. Am herausnehmbaren Laufsprecher findest du auch eine Anschlusstelle für deine Kopfhörer und eine für das mitgelieferte USB-Ladekabel. Nach bis zu 2h wildem Spiel muss dieser Bad Boy lediglich 1,5h geladen werden bevor er dir wieder lüstern seinen Po entgegen reckt und dich heißblütig in sich aufnimmt. Das Material ist aus TPE und in seiner Textur der menschlichen Haut nachempfunden.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Dirty Talk Interaktiver Bad Boy Masturbátor

            Dirty Talk Interaktiver Bad Boy Masturbátor

            Počúvajte, ako stoná, kričí a prosí o viac, keď svojmu novému "šukaciemu kamarátovi" dávate poriadne zabrať alebo na ňom jazdíte. Na masturbátore Bad Boy je výnimočné to, že je nielen plne vymodelovaný podľa mužskej anatómie, ale je aj interaktívny. Pri každom prítlaku, pri každom dotyku stoná a prosí o viac. Presvedčte sa sami a pozrite si naše video.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            6 ostatné položky v rovnakej kategórii: