Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Životné sexuálne bábiky

Newsletter

Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbátor

Váš nový Fuck Buddy je naozaj viac než bohato vybavený a najlepšie na ňom je, že je vždy pripravený! Stačí položiť masturbátorDirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly na posteľ, pohladiť jeho vypuklé semenníky a potom jazdiť k orgazmu.

Viac informácií

2362/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Váš nový Fuck Buddy je naozaj viac než bohato vybavený a najlepšie na ňom je, že je vždy pripravený! Stačí položiť interaktívny masturbátor Dirty Talk Fuck Him Silly na posteľ, rozmaznávať jeho vypuklé semenníky a potom sa previezť k orgazmu.

     

    Zvláštnosťou tejto erotickej hračky je, že je nielen kompletne vymodelovaná podľa mužskej anatómie, ale je aj interaktívna. Čím silnejšie ho beriete, tým viac stoná a dáva vám najavo, že mu to máte dať ešte silnejšie!

     

    Najlepšie urobíte, ak si pozriete naše video (kliknite sem), aby ste sa mohli naplno presvedčiť o kvalitách svojho nového Fuck Buddy!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly od PDX je prvý interaktívny masturbátor, ktorý kopíruje mužskú anatómiu. Vďaka veľkému penisu a tesnému análnemu otvoru možno túto erotickú hračku používať z oboch strán, takže nezáleží na tom, či ste aktívny alebo pasívny! Vybavený hi-fi reproduktorom, množstvom špičkových technológií a pohybovými senzormi má váš nový šukací kamarát sexy hlas, ktorý stoná a žiada viac v závislosti od toho, ako tvrdo mu dávate!

     

    Interaktívna súprava Dirty Talk Fuck Him Silly je určená pre komunitu gayov, ale samozrejme ju môže používať aj každá žena, ktorá chce trochu viac realizmu pri sólovom potešení.

     

    Táto erotická hračka vyrobená zo senzačného materiálu Fanta Flesh má povrch podobný koži, ktorý pôsobí absolútne realisticky. Análny otvor má špecifickú textúru, ktorá napodobňuje pocity pociťované pri análnej penetrácii.

     

    Tento hovoriaci masturbátor obsahuje odnímateľný reproduktor a systém detekcie pohybu. Na vaše pohyby bude reagovať mužský hlas. Čím intenzívnejší bude sex, tým viac bude stonať od rozkoše, čo vás podnieti k ešte silnejším prírazom. Úchvatný zmyslový zážitok, ktorý vás v okamihu privedie k orgazmu! A to nie je všetko: pre ešte viac pocitov vibračný systém prepojený so systémom detekcie pohybu aktivuje vzrušujúce vibrácie tesne pred vaším orgazmom..

     

    Viac informácií:

     

    • Hovoriaci interaktívny masturbátor
    • Hi-Fi reproduktory a detekcia pohybu
    • Mužský hlas hovorí, kričí a stoná podľa vykonávaných pohybov
    • Intenzívne vibrácie spojené so zvukovým systémom a detekciou pohybu
    • Prenikateľný análny otvor s realistickými pocitmi
    • Veľký, pevný penis s semenníkmi (dĺžka zasunutia cca 15 cm; Ø max. 5 cm)
    • Otvorený, textúrovaný análny otvor (dĺžka cca 17,8 cm)
    • Odnímateľný interaktívny systém, dobíjanie cez USB
    • Materiál: TPR Fanta Flesh (bez ftalátov)
    • Napájanie: batéria nabíjateľná cez USB (kábel je súčasťou balenia)
    • Farba: svetlo béžová (imitácia kože)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    5 stars

    Once you touch his life like skin, rock hard cock, and hear his sexy voice, you will not be able to hold back. The first interactive male masturbator for an unforgettable sensory experience. Features motion activation, a snug anal entry, built in rechargeable Hi-Fi speaker, powerful micro bullet and posable erect cock.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbator

    Lege diesen Masturbator vor dir auf den Tisch oder das Bett. Er hat die Schenkel bereits einladend geöffnet und präsentiert dir sein mächtiges, steifes Glied mit prallem Hodensack. Direkt darunter reckt sich dir der strukturierte Lustkanal entgegen, welche ca. 17,8cm lang ist und ein offenes Ende hat, was die anschließende Reinigung sehr erleichtert. Insgesamt kannst du dich mit dem Fuck Him Silly auf bis zu 2 Stunden vibrierenden, bettelnden und stöhnenden Spaß freuen bevor du das mitgelieferte USB-Kabel zum Wiederaufladen anstecken musst. Das Material ist unglaublich realitätsnah weich und der Ständer mit Hoden ist so erregend fest das du auch ihn in dein Spiel integrieren kannst. Die heiße männliche Stimme, die aus dem herausnahmbaren Lautsprecher tönt, ist in 7 Lautstärken einstellbar und kann neben stöhnen auch begrüßen und verabschieden, schreien und um mehr betteln.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbátor

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbátor

    Váš nový Fuck Buddy je naozaj viac než bohato vybavený a najlepšie na ňom je, že je vždy pripravený! Stačí položiť masturbátorDirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly na posteľ, pohladiť jeho vypuklé semenníky a potom jazdiť k orgazmu.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    6 ostatné položky v rovnakej kategórii: