Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Afrodiziaká

Newsletter

Hot Shot Sex Booster

Ponuka

Túžite po časoch, keď ste mali s partnerom sex po celé noci, ale nejako sa vám už nechce? Táto novinka vás skutočne vzrušuje a prebúdza vo vás túžbu po sexe, tak ako to bolo kedysi u vás!

Viac informácií

2699/00

34,90 €


-5,00 €

29,90 €

498,33 €/L

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Túžite po časoch, keď ste mali s partnerom sex po celé noci, ale nejako sa vám už nechce? Táto novinka vás skutočne vzrušuje a prebúdza vo vás túžbu po sexe, tak ako to bolo kedysi s vami!

     

    Tento výrobok nesie svoje meno celkom oprávnene! Hot Shot Sex Booster z radu XPOWER je výživový doplnok vo forme 20 ml injekcie pre mužov a ženy, ktorý môže pomôcť zvýšiť túžbu s cieľom zintenzívniť sexuálne aktivity.

     

    Vďaka maca, ktorá je prírodným afrodiziakom, ženšenu a guarane sa tento Hot Shot Sex Booster z radu Labophyto podporuje sexuálnu výkonnosť. Vďaka malému formátu sa Sex Booster ľahko prenáša na všetky príležitosti.

     

    Pre koho je Sex Booster Hot Shot vhodný:

     

    Hot Shot Sex Booster je vhodný pre ženy a mužov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju sexuálnu túžbu a zintenzívniť svoje sexuálne vzťahy.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Maca je prírodné afrodiziakum, ktoré môže pomôcť stimulovať sexuálnu túžbu.
    • Ženšen dokáže zvýšiť osobnú vitalitu.
    • Guarana vám môže pomôcť cítiť sa energickejšie.

     

    Návod na použitie: Vypite 1 fľaštičku s obsahom 20 ml denne, 1 hodinu pred požadovaným účinkom. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Hot Shot Sex Booster
    • Doplnok stravy
    • Rýchlo pôsobiace afrodiziakum
    • Čistý obsah: 60 ml alebo 3 dávky po 20 ml
    • Zloženie : Voda, stabilizátor: glycerín, fruktóza, extrakt z maca (koreň Lepidium meyenii), extrakt z guarany (obilnina Paullinia cupana) vrátane kofeínu, okysľovač: Kyselina citrónová, L-karnitín, L-arginín, prášok zo šťavy aceroly (plod Malpighia glabra) s vitamínom C, taurín, extrakt zo zázvoru (Zingiber officinale rhizome), pomarančová aróma, prírodná citrónová aróma, extrakt zo ženšenu (Panax ginseng meyer root), konzervačné látky: Vitamín B3, vitamín B5 (D-pantotenát vápenatý), vitamín B12 (kyanokobalamín ), vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavín).
    • V rade XPOWER, najmä pre mužov, boli použité známe účinné látky, ktoré do vášho milostného života vnesú ešte viac zábavy.
    • Výživové doplnky nemôžu nahradiť pestrú a vyváženú stravu. Majú sa užívať ako súčasť zdravého životného štýlu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výrobok je určený len pre dospelých mužov. Neodporúča sa deťom, tehotným a dojčiacim ženám, ženám s osobnou alebo rodinnou anamnézou rakoviny prsníka a osobám užívajúcim antihypertenznú alebo antidiabetickú liečbu. Skladujte na suchom mieste mimo dosahu svetla, tepla a vlhkosti.
    • Tento výrobok je v súlade s európskymi predpismi a smernicou 2002/46/ES o potravinových doplnkoch. Tento doplnok stravy bol výrobcom zaregistrovaný na DGCCRF a Spolkovom úrade pre ochranu spotrebiteľa a bezpečnosť potravín.
    • Vyrobené vo Francúzsku.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Geil ! wirkt sehr schnell

    Geil! Wirkt sehr schnell und ist klasse für den Quicikie zwischendurch. Top Produkt

      Napíšte vlastnú recenziu

      Hot Shot Sex Booster

      Hot Shot Sex Booster

      Túžite po časoch, keď ste mali s partnerom sex po celé noci, ale nejako sa vám už nechce? Táto novinka vás skutočne vzrušuje a prebúdza vo vás túžbu po sexe, tak ako to bolo kedysi u vás!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      21 ostatné položky v rovnakej kategórii: