Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vodné čerpadlá Bathmate

Newsletter

Súprava - HydroXtreme 9 - profesionálna pumpa na penis od spoločnosti BATHMATE

Penisová pumpa HydroXtreme 9 od spoločnosti BATHMATE je profesionálna penisová pumpa s mimoriadnym výkonom! S ňou dosiahnete pôsobivé výsledky zväčšenia penisu v priebehu okamihu. Vhodná pre mužov s dĺžkou penisu pri erekcii od 18 do 23 cm. Kompletná súprava s množstvom príslušenstva!

Viac informácií

2874/00

329,90 €


-30,00 €

299,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Penisová pumpa HydroXtreme 9 od spoločnosti BATHMATE je profesionálna penisová pumpa s výnimočným výkonom! S ňou dosiahnete pôsobivé výsledky zväčšenia penisu za krátky čas. Vhodná pre mužov s dĺžkou penisu pri erekcii od 18 do 23 cm. Kompletná súprava s množstvom príslušenstva!

     

    Hydropumpa BATHMATE, vyvinutá a vyrábaná vo Veľkej Británii, je vysoko účinná patentovaná pumpa na penis. S pumpou HydroExtreme dosiahnete pôsobivé výsledky, a to v dĺžke penisu aj v jeho priemere.

     

    Penisové pumpy HydroExtreme od spoločnosti BATHMATE pracujú s vodou vo valci. Na rozdiel od bežných "suchých" púmp na penis sa pokožka dokáže lepšie roztiahnuť, keď je obklopená teplou vodou. Pri pravidelnom používaní sa cievy v penise zväčšujú, čo umožňuje lepší prietok krvi. Vďaka tomu dosahujete fantastické výsledky a penis rastie oveľa rýchlejšie.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Najvýkonnejšia pumpa na penis, ktorá sa dá legálne predávať.
    • Bezkonkurenčný výkon pri zväčšovaní penisu.
    • Trvalé zväčšenie dĺžky a obvodu vášho penisu.
    • Silné zvýšenie sexuálnej výdrže a kvality erekcie.
    • Jednoduché používanie!
    • Funguje s vodou.
    • Obsahuje množstvo príslušenstva.

     

    Táto komplexná súprava vám poskytuje účinné hydroterapeutické cvičenie penisu. Čerpací valec s guľôčkovou pumpou trénuje a trvalo a jemne zväčšuje penis pomocou teplej vody. Praktická pumpička podporuje vákuový efekt. Tento účinný, ale k tkanivám šetrný podtlak rozširuje penisový násadec a zväčšuje dĺžku a obvod penisu. Hydroterapeutický tréning penisu zabezpečuje pôsobivo dlhý penis a výrazne tvrdšiu erekciu. Erekcia sa stáva výrazne intenzívnejšou a výrazne sa zväčšuje aj veľkosť penisu. Meracia stupnica vám ponúka optimálnu kontrolu tréningu. S bezpečnostným ventilom a uzatváracím kohútom na bezpečné používanie. Súprava obsahuje polstrované uzatvárateľné puzdro na diskrétne uloženie pumpy na penis, lubrikant, čistiace pomôcky a sprchovací popruh na používanie hydropumpy bez použitia rúk.

     

    Ako funguje pumpa na penis HydroExtreme?

     

    HydroXtreme je vysokokvalitná profesionálna pumpa na penis od spoločnosti BATHMATE. Táto pumpa na penis sa používa s vodou a pod vodou. Jednoducho naplňte pumpu na penis vodou. Umiestnite pumpu na penis HydroXtreme na penis, pritlačte ju k bruchu a bokom a začnite pumpovať. Pri každom pumpovaní sa cez ventil vytlačí definované množstvo vody. Postupne sa vytvorí príjemný pocit podtlaku. S pumpou HydroXtreme objavíte skutočnú silu, ktorá stojí za zväčšením penisu.

     

    Pripojená pumpička je najväčším rozdielom medzi HydroXtreme a ostatnými pumpami na penis od spoločnosti BATHMATE. Po naplnení pumpy vodou a jej pripevnení na penis už nemusíte pumpovať. Hneď ako stlačíte pumpovaciu guľôčku, všimnete si, že tlak rýchlo stúpa.

     

    Muži na celom svete sú nadšení! Viac ako 10 miliónov spokojných zákazníkov sa nemôže mýliť. Zažite bezkonkurenčný rast veľkosti penisu! Máme pre vás dokonalú hydropumpu.

     

    Vyberte si z našich troch radov BATHMATE:

     

    • Bathmate Hydro: Jemná, ľahko použiteľná pumpa, ideálna pre začiatočníkov.
    • Bathmate Hydromax: Najobľúbenejšia pumpa na penis na svete, s ktorou je spokojných 92 % používateľov!
    • Bathmate HydroXtreme: Bezkonkurenčný výkon pumpy na penis a extrémne výsledky.

     

    Odporúčané príslušenstvo:

     

    • Hygienický sprej: Po použití vyčistite sprejom VERYCLEAN.
    • "Extreme Delay Krém": Pred a po použití masírujte penis naším vysoko intenzívnym koncentrátom.
    • "Bathmate Shower Strap": Sprchovací popruh pre väčšie pohodlie pri používaní pumpy na penis v sprche.
    • "Bathmate Trim": Dobíjací intímny holiaci strojček na osobnú starostlivosť. Pomáha udržiavať vašu penisovú pumpu absolútne pevnú bez toho, aby vám prekážali intímne chĺpky.
    • "Barbarian Power Ring": Krúžok na penis, ktorý zlepšuje veľkosť penisu a silu erekcie a zabezpečuje intenzívnejšie orgazmy.

     

    Ďalšie informácie: Vhodné pre mužov, ktorí majú problémy s erekciou, a pre ženy, ktoré majú problémy s erekciou:

     

    • Kompletná súprava s množstvom príslušenstva
    • Profesionálna pumpa na penis od spoločnosti BATHMATE
    • Pozoruhodné zväčšenie veľkosti, zvyčajne do jedného mesiaca.
    • Lepšia erekcia a sexuálna vitalita.
    • Garancia spokojnosti.
    • Dlhodobé zlepšenie dĺžky a obvodu penisu.
    • Jemný, ale veľmi účinný tlak hydropumpy.
    • Materiál: polykarbonát, TPE, PVC - všetko bez ftalátov.
    • Používajte len s lubrikantmi na báze vody, napríklad Aquameo.
    • Záruka kvality: Penisové pumpy BATHMATE sa vyrábajú výlučne vo Veľkej Británii. Na všetky komponenty sa používajú len tie najkvalitnejšie materiály, ktoré spĺňajú presné špecifikácie. Penisové pumpy sa podrobujú najprísnejším testom a skúškam v špeciálnom skúšobnom laboratóriu. Simuluje sa napríklad 100 000 cyklov používania, čo zodpovedá 3 rokom bežného používania.
    • Chránené celosvetovými patentmi, patentmi na dizajn a ochrannými známkami.
    • MEO ®, skúsený internetový obchod s penisovými pumpami a výrobkami na zväčšenie penisu.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super Pumpe wenn, man gut bestückt ist...

    Da mein Penis in der Länge 21cm misst, benötige ich eine etwas größere Penispumpe, da die meisten Penispumpen komplett nur 20 cm lang sind habe ich mich für diese hier entschieden, was ich überhaupt nicht bereue. Mit meinem Durchmesser von ca 6 cm habe ich auch noch genügend Luft bis zur Wandung, also alles in allem, super Penispumpe für etwas größere Penise. Benutze die Penispumpe fast jeden zweiten Tag und dass nun schon ne ganze Weile, Haltbarkeit ist auch wirklich gut, bisher nix negatives aufgefallen, gut verarbeitet, kann’s bisher nur weiter empfehlen...

      Hodnotenie 

      HydroXtreme 9

      Hi I have been using Bathmate products for about five yrs , and have had great results... I had results with the others but the HydroXtreme 9 is the best so far I gained half a inch of girth and my erections are harder than they ever been, when i first started using the Hercules i was 5.5 base girth about 6.5 length erect now I'm 6.25-6.75 girth and now I'm 7- 7.25in length erect.

        Hodnotenie 

        Best purchase.

        Absolutely love this product. Immediate results but you have to keep using to keep them. Best purchase.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Súprava - HydroXtreme 9 - profesionálna pumpa na penis od spoločnosti BATHMATE

          Súprava - HydroXtreme 9 - profesionálna pumpa na penis od spoločnosti BATHMATE

          Penisová pumpa HydroXtreme 9 od spoločnosti BATHMATE je profesionálna penisová pumpa s mimoriadnym výkonom! S ňou dosiahnete pôsobivé výsledky zväčšenia penisu v priebehu okamihu. Vhodná pre mužov s dĺžkou penisu pri erekcii od 18 do 23 cm. Kompletná súprava s množstvom príslušenstva!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          19 ostatné položky v rovnakej kategórii: