Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Lube

Newsletter

BUTTR - fisting Gél

Ak chcete mať istotu, že vaša ruka alebo päsť fisting Ak sa chcete uistiť, že vaša ruka alebo päsť bude počas sedenia obzvlášť dobre kĺzať, gél BUTTR fisting je pre vás tým pravým lubrikantom. Vďaka uvoľňujúcemu účinku fisting Análny otvor alebo vagínu sa môže nádherne roztiahnuť. BUTTR fisting Lubrikant je na báze vody a môže sa používať aj spolu so sexuálnymi hračkami a

Viac informácií

3267/500

34,90 €


-10,00 €

24,90 €

49,80 €/L

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ak chcete mať istotu, že vaša ruka alebo päsť fisting Sedenie, gél BUTTR je pre vás tým pravým lubrikantom fisting Gél je pre vás tým správnym lubrikantom. Vďaka uvoľňujúcemu účinku fisting Análnemu otvoru alebo vagíne sa môže nádherne roztiahnuť. BUTTR fisting Lubrikant je na báze vody, a preto ho možno používať aj spolu so sexuálnymi hračkami a kondómami.

     

    BUTTR fisting Gél

     

    BUTTR fisting Gél je ideálny na fisting a análny prienik. fisting Má hustejšiu konzistenciu ako bežné lubrikanty a umožňuje hladšie a ľahšie prenikanie. Vďaka zloženiu na báze vody je tento produkt dokonca vhodný na použitie s vibrátormi alebo análnymi kolíkmi zo silikónu a latexovými kondómami. Na stránke fisting Po použití možno lubrikant opláchnuť vodou. Okrem toho je BUTTR fisting Gel je nemastný, bez vône a absolútne bez zápachu. Veľká 500 ml nádobka vám uľahčí aplikáciu lubrikantu počas sexu, takže sa môžete plne sústrediť na svoje potešenie. Ideálny spoločník pre nádherné fisting Zážitky pre dvoch.

     

    fisting Lubrikant, fisting Lubrikant, fisting Lubrikačný krém..

     

    A fisting Lubrikant je nepostrádateľným doplnkom pri análnom alebo vaginálnom prieniku rukou alebo päsťou! Aj keď nemusí ísť vždy o zovretú päsť, príslušný telesný otvor je aj tak silne vyzvaný. Aby bol fisting čo najpríjemnejší, používajú sa špeciálne lubrikanty fisting Lubrikanty. fisting Gél na vodnej báze, fisting Lubrikanty na báze silikónu a fisting Lubrikanty na báze oleja alebo tuku nájdete tu na MEO.de. Medzi nimi sú naše osvedčené značky Le Fist a Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Mancunt a Let's Fuck Hot, ale aj produkty ako napr J-Lube alebo klasický Crisco.

     

    Čo je to fisting Lubrikant?

     

    Na análny alebo vaginálny fisting ide o maximálne roztiahnutie príslušného telesného otvoru a hlboký prienik. Na uľahčenie tohto procesu sa používajú špeciálne lubrikantyfisting , ktoré majú vysokú lubrikačnú schopnosť a nemajú tendenciu rýchlo vysychať. A fisting Sedenie na sling môže trvať niekoľko hodín a použitý lubrikant musí byť schopný fisting Musí byť schopný držať krok! fisting K dispozícii sú lubrikanty na báze silikónu, tuku a vody a so špeciálnymi vlastnosťami, ako sú znecitlivujúce účinky, napríklad náš Let's Fuck Extreme, alebo tepelné účinky, napríklad náš Let's Fuck Hot.

     

    Viac informácií:

     

    • BUTTR fisting Gél
    • Obsah: 500 ml
    • BUTTR je absolútne inovatívny lubrikant. Poskytuje viac zábavy, hlbšiu penetráciu, dokonalé sedenie fisting Sedenie, pevnejšie prírazy a uvoľnený análny sex s dildom alebo s partnerom.
    • Zloženie: Voda, glycerín, hydroxyetylcelulóza, benzoan sodný, sorban draselný, kyselina citrónová

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Geil

    Können wir tatsächlich empfehlen . Es gab keine Probleme. es lässt sich sogar mit der Spritze aufziehen.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Great

    Wow I love this stuff I had the clear gell before but decided to try this one and certainly wasn't disappointed highly recommended thanks

      Hodnotenie 

      Good product - long lasting

      Lets be honest some lubes dry quickly and become sticky or tacky. I rate this this lube as it stays "creamy" without drying out. Big tub and easy to apply, doesn't stain the sheets or leave oily residues everywhere and is non scented

        Hodnotenie 

        Meine Empfehlung

        Das Fisting Gel ist ganz gut allerdings sind die Produkte von LETS FUCK (auch hier im Shop) viel besser

          Hodnotenie 

          Attention à ne pas se laisser emporter

          J'ai pris en version gel, je testerai les autres version à l'occasion pour trouver celui que je préfère.
          Vraiment efficace, le gel reste bien en place sûr n'importe quel jouet contrairement au lubrifiant que j'utilisais avant, et qu'elle lubrification !
          Pas de sensation désagréable de chauffe, pas d'odeur et se nettoie facilement, que demander de plus ?
          Et bien justement, il manque un moyen simple d'application, le gel étant assez épais, un système type pousse mousse pour appliquer une petite noisette ou il faut serait un plus, et c'est plus hygiénique.

            Hodnotenie 

            Bon pouvoir lubrifiant

            Ni trop chauffant ni gras a outrance, le gel est parfait pour des pratiques Fist

              Hodnotenie 

              Sèche un peu vite mais pas désagréable

              Sèche un peu vite mais sa texture passe bien. Si vous recherchez la même sensation qu'avec un gel exclusivement a base d'eau, oublié

                Hodnotenie 

                Superbe glisse

                Voici un bon lubrifiant sans odeur, assez glissant qui reste longtemps sur vos jouets et muqueuses. Le nettoyage est très facile et il ne fait aucune trace sur les tissus.
                Bravo, on recommande. En revanche, on a aussi la version creme qui est beaucoup moins lubrifiante (agréable tout de même) mais qui peut laisser des taches sur les tissus et qui se nettoye beaucoup moins bien. En revanche elle reste assez bien sur les jouet mais aussi et surtout sur les doigts.

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  BUTTR - fisting Gél

                  BUTTR - fisting Gél

                  Ak chcete mať istotu, že vaša ruka alebo päsť fisting Ak sa chcete uistiť, že vaša ruka alebo päsť bude počas sedenia obzvlášť dobre kĺzať, gél BUTTR fisting je pre vás tým pravým lubrikantom. Vďaka uvoľňujúcemu účinku fisting Análny otvor alebo vagínu sa môže nádherne roztiahnuť. BUTTR fisting Lubrikant je na báze vody a môže sa používať aj spolu so sexuálnymi hračkami a

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                  12 ostatné položky v rovnakej kategórii: