Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masturbátory pre mužov

Newsletter

Penetračná stanica MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

Nový Ponuka
  • Penetračná stanica MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

Stránka MEO Bionic™ Penetration Stationznámy aj ako dojačka pre mužov, je inovatívny masturbátor, ktorý vám umožní zažiť budúcnosť masturbácie už dnes. Tento plne autonómny masturbátor bol vyvinutý s cieľom ponúknuť úplne nový a jedinečný zážitok z masturbácie, ktorý je modelovaný podľa skutočného orálneho, análneho alebo vaginálneho sexu.

Viac informácií

3624/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka MEO Bionic™ Penetration Stationznámy aj ako dojačka pre mužov, je inovatívny masturbátor, s ktorým možno dnes zažiť budúcnosť masturbácie. Tento plne autonómny masturbátor bol vyvinutý s cieľom ponúknuť úplne nový a jedinečný zážitok z masturbácie, ktorý je modelovaný podľa skutočného orálneho, análneho alebo vaginálneho sexu. Pevne štruktúrovaný vnútorný návlek (masturbátor) obopína penis, zatiaľ čo sedem intenzívnych masážnych funkcií dojí penis.

    Umelá inteligencia a biomechanika:

    Umelá inteligencia a biomechanika sú základom tejto novej generácie erotických hračiek. Integrácia umelej inteligencie umožňuje masturbátoru prispôsobiť sa individuálnym preferenciám a reakciám používateľa, čím sa optimalizuje osobný zážitok. Biomechanické princípy pomáhajú masturbátoru realisticky napodobňovať prirodzené ľudské pohyby a reakcie. Séria MEO Bionic™ kombinuje tieto pokročilé technológie, aby zabezpečila vysokú mieru prispôsobivosti a realizmu funkcie a zážitku.

    Presne tak, ako to máte radi: orálne, análne alebo vaginálne!

    Die MEO Bionic™ Penetration Station je masturbátor pre mužov, ktorý dokonale napodobňuje pocity pri orálnom, análnom a vaginálnom styku. Termín "hladenie" sa vzťahuje na pohyby tam a späť, ktoré masturbátor vykonáva a napodobňuje tak skutočný sex.

    Najlepšie materiály a skutočná špičková technológia:

    Die MEO Bionic™ Penetration Station využíva motorizované komponenty na vytvorenie realistických pohybov v zariadení, do ktorého je vložený penis. Pohyby sa môžu pohybovať od jednoduchých pohybov hore a dole až po zložitejšie pohybové vzorce, ktoré maximalizujú stimuláciu a môžu viesť k silným orgazmom. Zariadenie ponúka rôzne rýchlosti a vzory, ktoré si používateľ môže nastaviť podľa svojich osobných preferencií.

    S cieľom poskytnúť čo najrealistickejší sexuálny zážitok sa MEO Bionic™ Penetration Station používa ako materiál pre vnútorný návlek TPE (termoplastický elastomér), ktorý je známy svojimi vlastnosťami podobnými pokožke. Tento materiál je v odvetví sexuálnych hračiek veľmi obľúbený, pretože je mäkký a zároveň pružný a má štruktúru a konzistenciu veľmi podobnú ľudskej pokožke.

    Kombinácia realistických vlastností nami používaného materiálu TPE s technickými a elektronickými funkciami masturbátora poskytuje používateľovi veľmi realistický a uspokojujúci zážitok, ktorý je oveľa lepší ako manuálne techniky tradičnej masturbácie.

    Používateľsky prívetivé a jednoduché používanie:

    Používateľsky prívetivý ovládací panel umožňuje jednoduché nastavenie funkcií a zapnutie a vypnutie masturbátora. Tesne priliehajúci, mimoriadne mäkký a realistický vnútorný návlek (návlek masturbátora) možno vybrať na čistenie. Vďaka odnímateľnému uzamykateľnému veku možno masturbátor ľahko a hygienicky skladovať. Vychutnajte si viac ako 60 minút rozkoše z masturbácie a dobite zariadenie len za 2 hodiny pomocou priloženého USB kábla.

    Používajte lubrikant STROKE od MEO - ideálny na masturbáciu a hranie:

    STROKE je špeciálne vyvinutý lubrikant, ktorý posúva masturbáciu ahranie na novú úroveň edging na novú úroveň. Tento špeciálny lubrikant sa vyznačuje dlhotrvajúcou lubrikačnou schopnosťou a zložením šetrným k pokožke. Je ideálny na dlhšie masturbačné sedenia a edgingprax blížiaceho sa vyvrcholenia, ale zámerne ho odďaľujúceho, aby sa zvýšilo sexuálne napätie a potešenie. STROKE má hodvábne hladkú konzistenciu, ktorá zintenzívňuje pocity a poskytuje intenzívnejší zážitok. Zloženie bolo vyvinuté tak, aby sa staralo o pokožku a zároveň poskytovalo maximálny komfort a potešenie počas masturbácie.

    Jednoduché čistenie! Teplá voda, jemné mydlo a VERYCLEAN sprej:

    Správne čistenie je kľúčové pre životnosť a hygienu masturbátora. Po použití treba návlek vyčistiť teplou vodou a jemným mydlom. Tým sa účinne odstránia telesné tekutiny a zvyšky lubrikantu. Na dodatočné čistenie a dezinfekciu odporúčame použiť sprej VERYCLEAN. Tento sprej bol špeciálne vyvinutý pre masturbátory, ako napr MEO Bionic™ Penetration Station a zabezpečuje dôkladné a šetrné čistenie. Pravidelné používanie VERYCLEAN udržuje masturbátor nielen čistý, ale aj v optimálnom stave.

    Ďalšie informácie:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Power Stroking Masturbator
    • Vlastnosti: bez ftalátov, dobíjateľný, vibračný
    • Moderný pamäťový čip ukladá naposledy použitú funkciu
    • Bezpečnostný zámok - stlačením a podržaním na 3 sekundy sa zapne (s okamžitým vypnutím)
    • Dobíjanie cez USB - nabíjací kábel je súčasťou dodávky
    • Materiál: ABS (kryt, priezor), TPE (vnútorný kryt), silikón (tlačidlá)
    • Rozmery: Masturbátor 23,5 cm x 9 cm, vnútorný obal 13,25 cm x 9 cm, dĺžka zasunutia: 12,75 cm
    • Maximálny čas prevádzky: 60 min.
    • Maximálny čas nabíjania: 120 min
    • Rýchlosti: 3
    • Funkcie: 7
    • Umelá inteligencia a biomechanika: Umelá inteligencia a biomechanika charakterizujú túto novú generáciu sexuálnych hračiek. Integrácia umelej inteligencie (AI) a biomechanických princípov predstavuje inovatívny pokrok vo vývoji moderných erotických hračiek. Vďaka využitiu umelej inteligencie sa tieto sexuálne hračky dokážu naučiť individuálne preferencie a reakcie používateľa a podľa toho sa prispôsobiť, aby optimalizovali osobný zážitok. Biomechanické prístupy k dizajnu na druhej strane umožňujú navrhovať sexuálne hračky tak, aby dokázali lepšie simulovať prirodzené pohyby a reakcie ľudského tela. Kombináciou týchto technológií vznikajú nové erotické hračky, ako napríklad séria MEO Bionic, ktoré ponúkajú vysoký stupeň prispôsobiteľnosti a realizmu z hľadiska funkčnosti a používateľského zážitku.
    • Aquameo a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Napíšte vlastnú recenziu

      Penetračná stanica MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

      Penetračná stanica MEO Bionic™: Power Stroking Masturbator

      Stránka MEO Bionic™ Penetration Stationznámy aj ako dojačka pre mužov, je inovatívny masturbátor, ktorý vám umožní zažiť budúcnosť masturbácie už dnes. Tento plne autonómny masturbátor bol vyvinutý s cieľom ponúknuť úplne nový a jedinečný zážitok z masturbácie, ktorý je modelovaný podľa skutočného orálneho, análneho alebo vaginálneho sexu.

      Napíšte vlastnú recenziu

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: