Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masturbátory pre mužov

Newsletter

MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob a deep throat Masturbátor

Zažite budúcnosť sexuálnej stimulácie s MEO Bionic™ Penetration Station - technologickým zážitkom, ktorý simuluje dokonalý pocit pri orálnom sexe a hlbokom hrdle prostredníctvom realistickej technológie Bionic™. Tento prelomový masturbátor je majstrovským dielom biomechaniky a je navrhnutý tak, aby uspokojil mužov úchvatným, absolútne dokonalým blowjob

Viac informácií

3623/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zažite budúcnosť sexuálnej stimulácie s MEO Bionic™ Penetration Station - technologickým zážitkom, ktorý simuluje dokonalý pocit fajčenia a hlbokého hrdla prostredníctvom realistickej technológie Bionic™. Tento prelomový masturbátor je majstrovským dielom biomechaniky a bol vyvinutý tak, aby mužom poskytol úchvatný, absolútne dokonalý blowjob.

    Inovatívna technológia "Bionic", na ktorej je masturbátor založený, je pokročilou technickou inováciou MEO Bionic™ Penetration Station je založená, je pokročilý technický vývoj, ktorého cieľom je simulovať ľudské sexuálne zážitky prostredníctvom komplexných technických imitácií. Mimoriadne tesný, textúrovaný vnútorný návlek masturbátora tesne obopína penis a rozmaznáva ho s presnosťou skutočného orálu, zatiaľ čo štyri vysokointenzívne sacie funkcie napodobňujú pocit hlbokého a intenzívneho deep throat. Sedem nezávislých vibračných režimov poskytuje rozmanitú a dynamickú stimuláciu.

    Intuitívne ovládanie uľahčuje nastavenie funkcií a rýchle zapnutie a vypnutie zariadenia v prípade potreby. Realisticky navrhnutý, mimoriadne mäkký vnútorný návlek zaisťuje autentický zážitok a dá sa vybrať na čistenie. Na stránke MEO Bionic™ Penetration Station je vybavený odnímateľným ochranným krytom, ktorý zaručuje hygienické skladovanie.

    S dobou nabíjania iba 2 hodiny (prostredníctvom priloženého USB kábla) a dobou prevádzky viac ako 90 minút pri nízkej intenzite sania a vibrácií je penetračná stanica MEO Bionic™ majstrovským dielom modernej masturbačnej technológie a zaručuje dlhotrvajúci blowjob.

    Používajte lubrikant STROKE od MEO - ideálny na masturbáciu a hranie:

    STROKE od MEO je špeciálne vyvinutý lubrikant, ktorý posúva masturbáciu a hranie na novú úroveň edging na novú úroveň. Tento špeciálny lubrikant sa vyznačuje dlhotrvajúcou lubrikačnou schopnosťou a zložením šetrným k pokožke. Je ideálny na dlhšie masturbačné sedenia a edgingprax blížiaceho sa vyvrcholenia, ale zámerne ho odďaľujúceho, aby sa zvýšilo sexuálne napätie a potešenie. STROKE má hodvábne hladkú konzistenciu, ktorá zintenzívňuje pocity a poskytuje intenzívnejší zážitok. Zloženie bolo vyvinuté tak, aby sa staralo o pokožku a zároveň poskytovalo maximálny komfort a potešenie počas masturbácie.

    Jednoduché čistenie! Stačí teplá voda, jemné mydlo a sprej VERYCLEAN:

    Správne čistenie je pre životnosť a hygienu masturbátora kľúčové. Po použití treba návlek vyčistiť teplou vodou a jemným mydlom. Tým sa účinne odstránia telesné tekutiny a zvyšky lubrikantu. Na dodatočné čistenie a dezinfekciu odporúčame sprej VERYCLEAN. Tento sprej bol špeciálne vyvinutý pre masturbátory, ako napr MEO Bionic™ Penetration Station a zabezpečuje dôkladné a šetrné čistenie. Pravidelné používanie VERYCLEAN udržuje masturbátor nielen čistý, ale aj v optimálnom stave.

    Ďalšie informácie:

    • High-tech masturbátor
    • MEO Bionic™ penetračná stanica: dokonalá blowjob a najlepšia deep throat
    • Špeciálne vlastnosti: bez ftalátov, dobíjateľný, vibračný
    • Napájací zdroj: elektrická sieť, elektrická sieť, elektrická sieť, elektrická sieť, elektrická sieť: USB dobíjacie batérie (sú súčasťou balenia)
    • Materiál: ABS (kryt, displej), TPE (vnútorný kryt), silikón (tlačidlá)
    • Rozmery: Masturbátor: 26,75 cm x 9,5 cm, vnútorný obal: 8,25 cm x 12,75 cm.
    • Maximálny čas prevádzky: 90 minút
    • Maximálny čas nabíjania: 120 minút
    • Rýchlosti: 7
    • Funkcie: 7
    • Používajte len s lubrikantmi na báze vody, ako je Aquameo alebo STROKE.
    • Umelá inteligencia a biomechanika: Umelá inteligencia a biomechanika charakterizujú túto novú generáciu sexuálnych hračiek. Integrácia umelej inteligencie (AI) a biomechanických princípov predstavuje inovatívny pokrok vo vývoji moderných erotických hračiek. Pomocou umelej inteligencie sa tieto sexuálne hračky dokážu naučiť individuálne preferencie a reakcie používateľa a podľa toho sa prispôsobiť, aby optimalizovali osobný zážitok. Biomechanické prístupy k dizajnu na druhej strane umožňujú navrhovať sexuálne hračky tak, aby dokázali lepšie simulovať prirodzené pohyby a reakcie ľudského tela. Kombináciou týchto technológií vznikajú nové erotické hračky, ako napríklad séria MEO Bionic, ktoré ponúkajú vysoký stupeň prispôsobiteľnosti a realizmu z hľadiska funkčnosti a používateľského zážitku.
    • Aquameo a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Da soddisfazione

    Un momento di piacere lungo e caldo con le varie modalità. Un regalo che sarà apprezzato anche solo per provarlo. Sa essere delicato come aggressivo senza esagerare sempre con il movimento giusto e il tepore perfetto visto che si può regolare a piacere la temperatura per sciogliere la tensione.

      Napíšte vlastnú recenziu

      MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob a deep throat Masturbátor

      MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob a deep throat Masturbátor

      Zažite budúcnosť sexuálnej stimulácie s MEO Bionic™ Penetration Station - technologickým zážitkom, ktorý simuluje dokonalý pocit pri orálnom sexe a hlbokom hrdle prostredníctvom realistickej technológie Bionic™. Tento prelomový masturbátor je majstrovským dielom biomechaniky a je navrhnutý tak, aby uspokojil mužov úchvatným, absolútne dokonalým blowjob

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: