Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Análny vibrátor

Nový Ponuka
  • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Análny vibrátor

Včera sci-fi, dnes realita! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe je revolučný análny kolík, ktorý ohlasuje novú éru análnej stimulácie. Tento inovatívny análny kolík kombinuje silu 7 vibračných režimov s dokonalým dizajnom, ponúka 3 nastavenia rýchlosti a rotujúce guličky pre pulzujúci a rytmický zážitok z rimmingu.

Viac informácií

3626/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Včera sci-fi, dnes realita! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe je revolučný análny kolík, ktorý prináša novú éru análnej stimulácie. Tento inovatívny análny kolík kombinuje silu 7 intenzívnych vibračných režimov s účinným, vodotesným dizajnom, ponúka 3 nastavenia rýchlosti a rotujúce guľôčky pre pulzujúci a rytmický rimmingový zážitok.

    Včera sci-fi, dnes realita!

    Keby sme pred pár rokmi povedali, že k vášmu análnemu potešeniu prispeje biomechanika a umelá inteligencia, asi by ste si mysleli, že je to niečo zo sci-fi filmu. Vďaka rýchlemu vývoju v oblasti technológií a materiálových vied sa však takéto inovatívne myšlienky stali realitou. Pokročilé sexuálne hračky dnes dokážu vďaka biomechanickému dizajnu napodobniť zložitosť ľudského pohybu a pomocou umelej inteligencie reagovať na individuálne preferencie používateľa a vytvoriť tak vysoko personalizovaný sexuálny zážitok.

    rimming a efekt rotujúcich guličiek:

    rimming, známy aj ako anilingus, je forma sexuálnej stimulácie, pri ktorej sa orálne stimuluje análna oblasť. MEO Bionic™ Beaded rimming Probe napodobňuje tento zážitok, pretože do hriadeľa kolíka je integrovaných niekoľko radov rotujúcich korálikov. Tieto rotujúce koráliky vytvárajú rytmický, pulzujúci pocit, ktorý simuluje intenzívne potešenie z análneho sexu rimming simuluje intenzívne potešenie. Tri rýchlosti pohybu korálikov ponúkajú rôzne pocity, od jemného šteklenia až po intenzívnejšiu a hlbšiu stimuláciu, presne ako by to robil skutočný jazyk.

    Funkcie a dizajn:

    Vyberte si zo 7 ohromujúcich vibračných funkcií a zažite vzrušujúcu rozkoš pri lízaní. Kombinácia vibrácií a rotujúcich guličiek vás privedie k novým orgazmickým vyvrcholeniam a umožní vám zažiť silné análne orgazmy. Nádherne tvarovaný análny kolík s pevným hriadeľom a pohodlnou základňou bol špeciálne vyvinutý pre veľmi intenzívne chvíle. Zaručuje príjemné zavedenie do análu, intenzívnu stimuláciu a jednoduché vybratie po použití.

    Používateľsky prívetivý a jednoduchý na používanie:

    Vysokokvalitný análny kolík možno nabiť len za 3 hodiny pomocou priloženého USB nabíjacieho kábla na 45 minút vysokorýchlostnej stimulácie alebo 60 minút dlhotrvajúceho jemného rimmingu. Používateľsky prívetivé tlačidlá ovládajú intenzitu, zatiaľ čo análny kolík poskytuje požadovanú rimmingovú stimuláciu. Integrovaný najmodernejší pamäťový čip si zapamätá vaše obľúbené nastavenia a pri ďalšom zapnutí začne s naposledy použitou funkciou.

    Jednoduché čistenie! Teplá voda, jemné mydlo a sprej VERYCLEAN:

    Správne čistenie je rozhodujúce pre životnosť a hygienu vášho análneho kolíka. Po použití by sa mal análny kolík vyčistiť teplou vodou a jemným mydlom. Na dodatočné čistenie a dezinfekciu odporúčame sprej VERYCLEAN. Tento sprej bol špeciálne vyvinutý pre erotické hračky a zaisťuje dôkladné a šetrné čistenie. Pravidelné používanie VERYCLEAN udržuje análny kolík nielen čistý, ale aj v optimálnom stave.

    Ďalšie informácie:

    • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe
    • Vibračný análny kolík
    • Vlastnosti: bez ftalátov, dobíjací, vibračný
    • Materiál: silikón (análny kolík, tlačidlá), ABS (ozdoba)
    • Rozmery: 12 cm x 3,75 cm ø
    • Hmotnosť: približne 140 gramov
    • 7 funkcií s intenzívnymi vibráciami, pulzáciou a eskaláciou
    • 3 rýchlosti pre rytmicky rotujúce guličky
    • Vodotesnosť IPX7
    • Moderný pamäťový čip ukladá naposledy použitú funkciu
    • Bezpečnostný zámok - stlačením a podržaním na 3 sekundy sa zapne a vypne
    • Nabíjanie cez USB - nabíjací kábel je súčasťou balenia
    • Plne nabitý za 3 hodiny
    • Doba prevádzky: 45 minút pri vysokej rýchlosti, 60 minút pri nízkej rýchlosti
    • Maximálny čas nabíjania: 180 minút
    • Poznámka: Mazadlá obsahujúce silikón môžu poškodiť vysokokvalitný materiál. Používajte len mazivá na báze vody, napr. mazivo Aquameo alebo Alphamale Aqua.
    • Umelá inteligencia a biomechanika: Umelá inteligencia a biomechanika charakterizujú túto novú generáciu sexuálnych hračiek. Integrácia umelej inteligencie (AI) a biomechanických princípov predstavuje inovatívny pokrok vo vývoji moderných sexuálnych hračiek. Vďaka využitiu umelej inteligencie sa tieto sexuálne hračky dokážu naučiť individuálne preferencie a reakcie používateľa a podľa toho sa prispôsobiť, aby optimalizovali osobný zážitok. Biomechanické prístupy k dizajnu na druhej strane umožňujú navrhovať sexuálne hračky tak, aby dokázali lepšie simulovať prirodzené pohyby a reakcie ľudského tela. Kombináciou týchto technológií vznikajú nové typy sexuálnych hračiek, ako napríklad séria MEO Bionic, ktoré ponúkajú vysoký stupeň prispôsobiteľnosti a realizmu z hľadiska funkčnosti a používateľského zážitku.
    • Aquameo, Alphamale a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr zufrieden

    Die Zustellung erfolgte prompt. Noch am selben Abend wurde es ausgepackt und getestet. Wir haben keinen unangenehmen Geruch bemerkt und das Silikon hat sich super angefühlt. Die Größe ist perfekt, es gibt verschiedene Vibrationsmodi, die alle kräftig sind. Auch die Lautstärke ist angenehm. Alles in allem hatten und haben mein Freund und ich viel Spaß damit.

      Hodnotenie 

      Hammer

      Sehr geiles Produkt. Der Analvibrator liegt gut in der Hand, macht Spaß und ist einfach zu reinigen. Echt starke Vibration, gibt gute Gefühle. Mann kann ihn auch gut unterwegs zum Beispiel auf der Arbeit tragen.

        Napíšte vlastnú recenziu

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Análny vibrátor

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Análny vibrátor

        Včera sci-fi, dnes realita! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe je revolučný análny kolík, ktorý ohlasuje novú éru análnej stimulácie. Tento inovatívny análny kolík kombinuje silu 7 vibračných režimov s dokonalým dizajnom, ponúka 3 nastavenia rýchlosti a rotujúce guličky pre pulzujúci a rytmický zážitok z rimmingu.

        Napíšte vlastnú recenziu

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: