Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulzujúci análny kolík

Nový Ponuka
  • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulzujúci análny kolík

Vďaka biomechanike a umelej inteligencii je MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe na výnimočný análny kolík s nepretržitou prevádzkou, ktorý sa výrazne líši od bežných análnych kolíkov. Táto sofistikovaná erotická hračka kombinuje sedem intenzívnych vibračných funkcií s elegantným, vodotesným dizajnom a zároveň poskytuje nepretržitý, silný pulzujúci efekt.

Viac informácií

3625/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vďaka biomechanike a umelej inteligencii je MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe na výnimočný análny kolík s nepretržitou prevádzkou, ktorý sa výrazne líši od bežných análnych kolíkov. Táto sofistikovaná erotická hračka kombinuje sedem intenzívnych vibračných funkcií s elegantným, vodotesným dizajnom a zároveň poskytuje nepretržitý, vysoko pulzujúci efekt.

    Hľadáte nový rozmer análneho uspokojenia?

    Náš pulzujúci análny kolík je erotická hračka špeciálne navrhnutá na análnu stimuláciu s jedinečnou funkciou: schopnosťou pulzovať. Namiesto toho, aby len vibroval, ako je to v prípade bežných análnych vibrátorov, pulzujúci análny kolík sa pohybuje akýmsi ťahavým a poklepovým pohybom. Tieto pulzácie napodobňujú prirodzené sťahy, ktoré sa môžu vyskytnúť počas orgazmu alebo análnej penetrácie, a poskytujú intenzívny, rytmický pocit, ktorý je veľmi vzrušujúci. Špeciálna vlastnosť MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe je jeho schopnosť vytvárať hlbokú, prenikavú stimuláciu, ktorá môže pripomínať skutočný análny styk. Pulzácia umožňuje zažiť nepretržitú, ale silnú stimuláciu, ktorá je vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

    Perfektný análny kolík 24/7: diskrétny, tichý a úplne bezpečný!

    MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe nie je len sofistikovanou sexuálnou hračkou na doma, ale ponúka aj možnosť diskrétneho a nenápadného používania v každodennom živote. Vďaka prakticky tichej prevádzke je ideálny na nepretržité používanie a zostáva nenápadný aj pod každodenným oblečením. Anatomicky dokonalý tvar kolíka zaisťuje pohodlné a bezpečné uchytenie bez obáv, že by z konečníka vykĺzol. Vďaka tomu je ideálny na dlhšie nosenie pri cestovaní. Bezpečnostný zámok je ďalšou premyslenou funkciou tohto análneho kolíka. Jednoduchým stlačením a podržaním ovládacieho tlačidla po dobu 3 sekúnd možno análny kolík zapnúť alebo vypnúť, čím sa zabráni jeho náhodnému zapnutiu alebo vypnutiu počas používania. Táto funkcia poskytuje dodatočnú bezpečnosť a kontrolu, takže sa môžete plne sústrediť na svoje každodenné činnosti a zároveň si užívať tajné potešenie.

    MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe kombinuje pôžitok z intenzívnej stimulácie s diskrétnosťou a komfortom, ktoré chcete pri každodennom používaní. Vďaka praktickému ovládaniu a bezpečnému uchyteniu je tento análny kolík ideálnou voľbou pre každého, kto chce jemne a diskrétne začleniť erotické potešenie do svojho každodenného života.

    Včera sci-fi, dnes realita!

    Žijeme vo fascinujúcej dobe, v ktorej sa stierajú hranice medzi technológiou a sexuálnym uspokojením. Niektoré sexuálne hračky, ktoré boli kedysi považované za tabu, sú dnes na čele technologických inovácií a ponúkajú množstvo možností, ako obohatiť a zlepšiť náš sexuálny život. To, čo bolo kedysi nemysliteľné, je teraz hmatateľnou realitou, ktorá vylepšuje naše najintímnejšie chvíle s presnosťou, inteligenciou a nevídanou intenzitou.

    Používateľsky prívetivé a jednoduché ovládanie:

    Rozhodnite o intenzite svojho potešenia a zažite vzrušujúcu cestu zmyslov so siedmimi výkonnými vibračnými režimami. Dvojitá pulzácia poskytuje hlboký a stimulujúci zážitok, zatiaľ čo tvarovaná základňa a pevné telo kolíka sú spoľahlivé a pohodlné aj v tých najvášnivejších chvíľach. Kolík sa pohodlne zavádza, poskytuje účinnú stimuláciu a vďaka plochej základni sa ľahko a jemne vyberá.

    Vysokokvalitný análny vibrátor možno dobiť len za dve hodiny na 50 minút intenzívneho potešenia alebo 80 minút jemnejšej stimulácie pomocou dodaného USB nabíjacieho kábla. Intenzitu možno regulovať pomocou ľahko použiteľných tlačidiel a MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe poskytuje požadovanú stimuláciu. Integrovaný najmodernejší pamäťový čip si zapamätá vaše obľúbené nastavenia a pri ďalšom zapnutí začne s naposledy použitou funkciou.

    Jednoduché čistenie! Teplá voda, jemné mydlo a VERYCLEAN sprej:

    Správne čistenie je rozhodujúce pre životnosť a hygienu análneho kolíka. Po každom použití by sa mal análny kolík vyčistiť teplou vodou a jemným mydlom. Na dodatočné čistenie a dezinfekciu odporúčame sprej VERYCLEAN. Tento sprej bol špeciálne vyvinutý pre erotické hračky a zaisťuje dôkladné a šetrné čistenie. Pravidelné používanie VERYCLEAN udržuje análny kolík nielen čistý, ale aj v optimálnom stave.

    Ďalšie informácie:

    • MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - pulzujúci análny kolík
    • 7 intenzívnych vibračných, pulzačných a eskalačných funkcií
    • Nepretržitá, silná dvojitá pulzácia
    • Materiál: vysokokvalitný silikón
    • Rozmery: 12 x 3,75 cm (análny kolík) | 14,5 x 7,5 cm (spolu)
    • Vodotesnosť podľa IPX7
    • Moderný pamäťový čip si pamätá poslednú použitú funkciu
    • Bezpečnostný zámok na cestách - stlačením a podržaním na 3 sekundy sa zapne a vypne
    • Nabíjanie cez USB - nabíjací kábel je súčasťou dodávky
    • Plne nabitý za 2 hodiny
    • Funguje 50 minút pri vysokej rýchlosti a 80 minút pri nízkej rýchlosti
    • Poznámka: Mazadlá obsahujúce silikón môžu poškodiť vysokokvalitný materiál. Používajte len mazivá na báze vody, napr. mazivo Aquameo alebo Alphamale Aqua.
    • Umelá inteligencia a biomechanika: Umelá inteligencia a biomechanika charakterizujú túto novú generáciu erotických hračiek. Integrácia umelej inteligencie (AI) a biomechanických princípov predstavuje inovatívny pokrok vo vývoji moderných sexuálnych hračiek. Vďaka využitiu umelej inteligencie sa tieto sexuálne hračky dokážu naučiť individuálne preferencie a reakcie používateľa a podľa toho sa prispôsobiť, aby optimalizovali osobný zážitok. Biomechanické prístupy k dizajnu na druhej strane umožňujú navrhovať sexuálne hračky tak, aby dokázali lepšie simulovať prirodzené pohyby a reakcie ľudského tela. Kombináciou týchto technológií vznikajú nové typy sexuálnych hračiek, ako napríklad séria MEO Bionic, ktoré ponúkajú vysoký stupeň prispôsobiteľnosti a realizmu z hľadiska funkčnosti a používateľského zážitku.
    • Aquameo, Alphamale a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Assolutamente consigliato

    Fantastico usarlo da soli ma ancora più bello se usato in coppia! Assolutamente consigliato

      Napíšte vlastnú recenziu

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulzujúci análny kolík

      MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe - Pulzujúci análny kolík

      Vďaka biomechanike a umelej inteligencii je MEO Bionic™ Dual Pulsating Probe na výnimočný análny kolík s nepretržitou prevádzkou, ktorý sa výrazne líši od bežných análnych kolíkov. Táto sofistikovaná erotická hračka kombinuje sedem intenzívnych vibračných funkcií s elegantným, vodotesným dizajnom a zároveň poskytuje nepretržitý, silný pulzujúci efekt.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: