Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ball stretcher

Newsletter

Ball stretcher koža - Erection Maker

Mužný, sexy a neuveriteľne pohodlný - Erektion Maker! Náš vysokokvalitný ball stretcher z kože posunie vaše potešenie na novú úroveň. Vďaka svojmu inovatívnemu dizajnu Erection Maker nielenže kombinuje funkcie erekčného krúžku, ball stretcher a rozdeľovača guličiek, ale sľubuje vám aj jedinečnú a intenzívnu stimuláciu.

Viac informácií

4613/00

29,90 €


-10,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Mužný, sexy a neuveriteľne pohodlný - Erektion Maker! Naša vysokokvalitná koža ball stretcher posunie vaše potešenie na úplne novú úroveň. Vďaka svojmu inovatívnemu dizajnu Erection Maker nielenže kombinuje funkcie erekčného krúžku, ball stretcher a rozdeľovača guličiek, ale sľubuje vám aj jedinečnú a intenzívnu stimuláciu.

     

    Muži naň prisahajú - The Erection Maker!

     

    Tento výnimočný ball stretcher z kvalitnej teľacej kože sa dokonale prispôsobí penisu a semenníkom a ponúka optimálny komfort pri nosení. Je to však oveľa viac než len ball stretcher - pretože Erection Maker prináša to, čo sľubuje jeho názov!

     

    Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, čo odlišuje dobrý ball stretcher od vynikajúceho ball stretcher? Odpoveď nájdete na stránke Erection Maker. Má integrovaný guľôčkový rozdeľovač, ktorý vám ponúka úplne nový zážitok zo stimulácie. Rozdeľovač guličiek oddeľuje a rozširuje semenníky. To vytvára jedinečný, intenzívny pocit, ktorý mnohí muži opisujú ako mimoriadne vzrušujúci. Tento sofistikovaný detail odlišuje Erection Maker od davu a robí z neho nevyhnutnosť, ak chcete posunúť ball stretching na vyššiu úroveň.

     

    Erection Maker má viacnásobne nastaviteľnú veľkosť, takže si ho môžete prispôsobiť svojim potrebám. Je vybavený krúžkom na penis, ktorý možno nastaviť od 4 do 6 cm, a 3,5 cm vysokým ball stretcher, takže nenecháva nič na náhodu. Možnosť nastavenia priemeru guľôčkového nadstavca pomocou lisovacích kolíkov zaručuje prispôsobenie a pohodlné nosenie.

     

    Na stránke Erection Maker sa spája vysoký komfort s jednoduchou manipuláciou!

     

    Pochopili sme potreby našich zákazníkov a vybavili sme nosič Erection Maker lisovacími čapmi. Vďaka týmto lisovacím čapom sa ľahko používa, rýchlo sa nasadzuje a je dokonale prispôsobiteľný rôznym veľkostiam penisu a semenníkov. To znamená, že Erection Maker sa dá dokonale prispôsobiť vašim osobným požiadavkám bez ohľadu na to, či je váš penis menší alebo väčší alebo či sú vaše semenníky veľmi veľké alebo malé. Stránku Erection Maker si môžete nastaviť tak, aby vyhovovala vašim potrebám a optimalizovala vaše pohodlie.

     

    Dodatočná vychytávka zariadenia Erection Maker:

     

    Integrovaný D-krúžok v spodnej časti guľôčkového naťahovača vám umožní pripevniť ďalšie závažia, aby bolo ball stretching alebo naťahovanie mieška ešte intenzívnejšie. Prípadne je možné pripojiť aj vodítko. Vysokokvalitné pracky a nity z nehrdzavejúcej ocele dotvárajú celkové balenie a svedčia o našej oddanosti kvalite a zmyslu pre detail.

     

    Bezkonkurenčný komfort pri nosení:

     

    K jedinečnému pohodliu pri nosení prispieva aj materiál, z ktorého je Erection Maker vyrobený. Zámerne sme zvolili mäkkú teľacinu pre jej vynikajúce vlastnosti. Táto vysokokvalitná koža poskytuje neporovnateľne príjemný pocit a dokonale sa prispôsobí telu. Teľacia koža je zároveň mimoriadne odolná a zároveň príjemne mäkká, čo zaručuje maximálne pohodlie. S našou Erection Maker zažijete to najlepšie z oboch svetov: Intenzívne potešenie a optimálne pohodlie.

     

    Zoznámte sa s Erection Maker - ball stretcher, ktorý nielen splní vaše očakávania, ale ich aj prekoná. Ste pripravení na vylepšenie svojho sexuálneho života?

     

    Viac informácií:

     

    • Erection Maker
    • Kombinácia ball stretcher, rozdeľovača guličiek a krúžku na penis.
    • Materiál: teľacia koža, nity z nehrdzavejúcej ocele
    • Vnútorný priemer rozťahovača na gule nastaviteľný od 3 cm do 4 cm.
    • Výška ball stretcher cca 3,5 cm.
    • Rozmery krúžku na penis: nastaviteľný vnútorný priemer od 4 cm do 6 cm.
    • MEO, popredný obchod so všetkými druhmi ball stretcher, vám ponúka široký sortiment vysokokvalitných výrobkov, ktoré posunú váš sexuálny život na novú úroveň. Naše ball stretcher boli špeciálne navrhnuté tak, aby svojím tvarom alebo hmotnosťou jemne ťahali semenníky smerom nadol a vytvárali intenzívny pocit stimulácie. Či už ide o ľahké naťahovanie alebo intenzívne rozťahovanie mieška, naše ball stretcher ponúkajú rôzne možnosti, ktoré splnia vaše individuálne preferencie. Vďaka rôznym materiálom, ako je kvalitná koža, robustná nehrdzavejúca oceľ alebo pohodlný silikón, ponúkame ball stretcher pre každý vkus a pohodlie. Od nastaviteľných prítlačných cvočkov a magnetických zapínaní až po popruhy so zapínaním na pracky - máme dokonalé riešenie pre váš optimálny zážitok z naťahovania gule. Objednajte si z pohodlia domova v našom online obchode a užite si naše diskrétne a rýchle dodanie. Náš tím zákazníckeho servisu je vždy k dispozícii, aby vám odpovedal na vaše otázky a pomohol vám vybrať ten správny ballstretcher. Prezrite si našu širokú ponuku a nájdite si dokonalý ball stretcher, ktorý splní vaše najkrajšie fantázie. Objavte intenzívne potešenie, ktoré vám MEO môže ponúknuť! ball stretching vám môže ponúknuť!

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Hard to put on at first, great play tool after all with nice bal

    Hard to get on at first, needs to be used a bit before you easily can put in on and around your cock.
    Great for hard erections, nice to stretch your balls and it has some ball separator with some ring on in order to pull the balls very hard, attach some weights or even a water bucket on.
    Good play tool but as I said, the first few times is not so easy to get on.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Schön prall und empfindlich

    Da der Cockgurt und der Hodenstretcher-Gurt soviel Spannung erzeugen, dass die Hoden schön prall und empfindlich in Szene gesetzt werden und der Prügel hammerhart wird, gibt es aus Zürich volle 5 Sterne
    Sehr schöne Lederverarbeitung - duftet nach feinstem Rindsleder. LECKER!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    praller hammer

    finde er ist mit der beste den ich je getragen habe!!!!!!
    sehr angenehm zu tragen sitzt super, und sieht noch besser aus!!!!
    hier sieht man dann auch wieder warum er von meoteam ist !!!!!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    I'd recommend buying one.

    My wife has had me wear this off and on for about a year now. About two hours every day. Last night when she had me put it on we had sex with it for the first time. We both loved it. She said she really liked the way my balls slammed her with every stroke and I loved the feeling when I ejaculated. She said I'd be spending a lot more time with it on now. I'd recommend buying one.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    it makes for some damn good blowjobs!

    received a couple weeks ago. leather was very stiff at first, so I did put some leather condition on it to soften it up some. Hard to get on at first, but goes on eaiser now(at least on the first snaps). My wife only gets in a few minutes of ball-sucking before I cum, and haven't lasted long enuff to fuck with while wearing it, but it makes for some damn good blowjobs!! last I tried to get it to the second set of snaps, and came all over before I could get it snapped. Man, this things is tight!

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ball stretcher koža - Erection Maker

    Ball stretcher koža - Erection Maker

    Mužný, sexy a neuveriteľne pohodlný - Erektion Maker! Náš vysokokvalitný ball stretcher z kože posunie vaše potešenie na novú úroveň. Vďaka svojmu inovatívnemu dizajnu Erection Maker nielenže kombinuje funkcie erekčného krúžku, ball stretcher a rozdeľovača guličiek, ale sľubuje vám aj jedinečnú a intenzívnu stimuláciu.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: