Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Skutočné Ass Play

Newsletter

fisting Dildo - THE FISTER - Ruka s predlaktím

Buďte odvážni, zvedaví a užite si dokonalý fisting ako nikdy predtým. Splňte si svoje najtajnejšie fistingové fantázie s fistingovým dildom THE FISTER od MEO®. Táto realistická replika mužskej ruky s predlaktím vás zavedie do sveta análnej fist-fuck extázy.

Viac informácií

2019/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Buďte odvážni, zvedaví a užite si dokonalý fisting ako nikdy predtým. Splňte si svoje najtajnejšie fistingové fantázie s fistingovým dildom THE FISTER od MEO®. Táto realistická replika mužskej ruky s predlaktím vás prenesie do sveta análnej fist-fuck extázy.

    Táto inovatívna erotická hračka bola špeciálne navrhnutá tak, aby posunula vaše hranice a poskytla vám fistingové zážitky bez partnera, o ktorých ste mohli len snívať. Vďaka svojej hladkej, ale pevnej štruktúre vás toto fistingové dildo zavedie do nepredstaviteľných výšin extázy.

    THE FISTER nielenže zrealizuje vaše fantázie, ale ich aj prekoná!

    S celým obvodom mužskej ruky a celou dĺžkou predlaktia fistingové dildo THE FISTER úplne vyplní análny otvor alebo vagínu. Realistické detaily tohto dilda roztiahnu vaše skryté erotogénne zóny a premasírujú najhlbšie časti vášho tela. Každý prst tejto ruky bol dômyselne umiestnený tak, aby uľahčil zasunutie do análneho otvoru alebo vagíny a dokonale masíroval vaše vnútro. To umožňuje dychberúcu stimuláciu, presne ako v skutočnosti fisting.

    Objavte neprebádané hlbiny svojej rozkoše s THE FISTER!

    Naše fisting Dildo je vyrobené z vysokokvalitného materiálu príjemného na telo, ktorý sa dokonale prispôsobí vašej vnútornej anatómii. Pevný a zároveň pružný vinyl neobsahuje ftaláty, je šetrný k pokožke a kompatibilný s lubrikantmi na báze vody a silikónu.

    fisting Ako profesionál s fantastickým lubrikantom ManCunt!

    Lubrikant ManCunt robí fisting ešte realistickejším! Zažite dokonalý, realistický pôžitok z fistingu s lubrikantom ManCunt. Náš hybridný análny lubrikant ManCunt vás vtiahne do sveta intenzívnej rozkoše. Vďaka jeho jedinečnej textúre, ktorá vyzerá a na dotyk pripomína skutočné spermie, zažijete jedinečnú zmyselnosť. ManCunt spája výhody silikónových a vodných lubrikantov v jednom lubrikante. Má kĺzavosť lubrikantov na báze silikónu, ale ľahko sa zmýva vodou. Môžete sa teda sústrediť na rozkoš bez toho, aby ste sa museli starať o následné čistenie vibrátora. Náš lubrikant ManCunt je rozpustný vo vode, biely a krémový - ideálny na intenzívny a autentický fistingový zážitok. Bol špeciálne vyvinutý na extrémny análny sex a ponúka vám pocit, ktorý vám žiadny iný lubrikant nemôže poskytnúť.

    Čistenie tohto špeciálneho análneho vibrátora je veľmi jednoduché. Na dôkladné a hygienické čistenie stačí použiť teplú vodu a jemné mydlo alebo náš špeciálny hygienický sprej VERYCLEAN.

    Pripravte sa na jedinečný zážitok, vďaka ktorému sa vaše fistingové fantázie stanú skutočnosťou. S naším fistingovým dildom zažijete svet zmyselných objavov, v ktorom posuniete svoje hranice a dosiahnete nové výšky extázy. Ponorte sa do sveta bezhraničnej žiadostivosti a vášne. Buďte odvážni, zvedaví a užite si dokonalý fistingový zážitok ako nikdy predtým.

    Viac informácií:

    • Realistické dildo v tvare ruky.
    • Rozmery: 38 cm celková dĺžka, 35 cm zasúvacia dĺžka, 7,4 cm najväčší priemer.
    • Materiál: vinyl, bez ftalátov.
    • Dildo v tvare ruky slúži na niekoľko účelov pri análnom a vaginálnom fistingu bez partnera. Dildo umožňuje človeku preskúmať svoje fistingové fantázie a túžby bezpečným a kontrolovaným spôsobom bez toho, aby sa musel spoliehať na partnera. Dildo na fisting môže pomôcť jemne preskúmať individuálne hranice a pripraviť telo na väčšie zasunutia, čo je dôležité najmä pri análnom fistingu. Používateľom tiež umožňuje preskúmať vlastné zóny pohodlia a preferencie, pokiaľ ide o hĺbku, rýchlosť a tlak. Okrem toho môže fistingové dildo pomôcť realisticky si predstaviť a prežiť fistingové fantázie počas masturbácie alebo sexu s partnerom. A napokon, fistingové dildo možno použiť aj na natiahnutie a precvičenie svalov zvierača s cieľom uľahčiť prípadné budúce fistingové zážitky s partnerom.
    • Objavte nový rozmer erotického potešenia s fistingovým dildom. Či už hľadáte realistické, veľké alebo ohybné fistingové dildo, v MEO nájdete presne to, čo potrebujete. Náš výber vysokokvalitných silikónových análnych fisting dild ponúka jedinečný zážitok a bol špeciálne navrhnutý pre náročných milovníkov fistingu. Realistické fistingové dildo s realistickým vzhľadom a textúrou vás vtiahne do sveta pôžitkov z pästného šukania. Flexibilita a poddajnosť týchto fistingových dild vám umožní uspokojiť vaše individuálne potreby a pripraviť sa na intenzívne potešenie. So špeciálnym pokročilým fistingovým dildom sa môžete odvážiť do nových výšin stimulácie. Pre nadšencov BDSM ponúkame špeciálne fistingové dildá, ktoré uspokoja túžbu po dominancii a podriadení. Vďaka robustnému dizajnu a silnému uchopeniu umožňujú autentický fistingový zážitok, ktorý prekračuje hranice a podnecuje predstavivosť. Fistingové dildo s prísavkou otvára široké možnosti sebapestovania. Pripevnite fistingové dildo na hladký povrch a užívajte si potešenie bez použitia rúk. Strap-On fisting Dildá sú dokonalým riešením pre páry, ktoré sa chcú podeliť o svoje spoločné intímne chvíle. XL fisting Dildá poskytujú extrémny pocit a sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú intenzívne pocity. S najväčším fistingovým dildom zažijete nový rozmer intenzity a uspokojenia. Dajte sa do hľadania na MEO a nájdite fistingové dildo, ktoré vyhovuje vašim preferenciám. Ponorte sa do sveta bezhraničnej rozkoše a zažite veľmi zvláštne vzrušenie z fistingu ako nikdy predtým fisting ako nikdy predtým.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    A wimper & moan Generator!

    A fantastic way to end hours of foreplay!
    A wimper & moan Generator!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    fisting Dildo - THE FISTER - Ruka s predlaktím

    fisting Dildo - THE FISTER - Ruka s predlaktím

    Buďte odvážni, zvedaví a užite si dokonalý fisting ako nikdy predtým. Splňte si svoje najtajnejšie fistingové fantázie s fistingovým dildom THE FISTER od MEO®. Táto realistická replika mužskej ruky s predlaktím vás zavedie do sveta análnej fist-fuck extázy.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: