Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Skutočné Ass Play

Newsletter

Dick Stick - Rozšíriteľná tyč s dildom - Fuck & Play

Stránka Dick Stick zo série Fuck & Play premení vaše obľúbené dildo kompatibilné s Vac-U-Lock™ alebo butt plug od Doc Johnson, Hung, Fucktools alebo Hunglock na dokonalý nástroj na nadržiavanie. Pripojte vibrátor, butt plug alebo inú erotickú hračku podľa vlastného výberu k adaptéru Vac-U-Lock™ na Dick Stick a používajte ho samostatne alebo pre svojho partnera.

Viac informácií

2013/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Dick Stick zo série Fuck & Play premení vaše obľúbené dildo kompatibilné s Vac-U-Lock™ alebo butt plug od Doc Johnson, Hung, Fucktools alebo Hunglock na dokonalý nástroj na nadržiavanie. Pripojte dildo, butt plug alebo inú erotickú hračku podľa vlastného výberu k adaptéru Vac-U-Lock™ na Dick Stick a použite ho samostatne na uspokojenie seba alebo ho použite na hlbší prienik do partnera než zvyčajne.

     

    Konektor Vac-U-Lock™ pôvodne vyvinula spoločnosť Doc Johnson, ale v súčasnosti ho používajú aj mnohí ďalší dodávatelia. Preto - bez ohľadu na to, či ide o vibrátor, análny kolík alebo akúkoľvek inú erotickú pomôcku - táto predlžovacia tyč s adaptérom Vac-U-Lock™ je skutočne všestranná.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Táto tyč s adaptérom a dildom je ideálnym predĺžením pre všetky typy análnej, vaginálnej alebo orálnej penetrácie.
    • Vďaka protišmykovej rukoväti s remienkom na zápästie môžete plnú silu svojich prírazov preniesť na vybrané dildo alebo análny kolík.

     

    Ako používať tyč s dildom s adaptérom Vac-U-Lock™?

     

    Ak si váš Bottom nezaslúži vašu fyzickú blízkosť, doprajte mu ju na diaľku s touto úžasnou tyčou s dildom! Môžete sa nad neho skloniť, zatiaľ čo on roztiahne nohy na posteli, alebo si kľaknúť na všetky štyri pred vami na podlahe. Ukážte mu, že si nezaslúži vašu blízkosť a pozornosť, zatiaľ čo vy budete znova a znova prirážať pomocou tyče s dildom! Ergonomická, polstrovaná rukoväť vám zaistí pohodlie pri používaní tyče a Bottom. Po použití môžete tyč s dildom jednoducho zatlačiť do seba Tyč s dildom je tiež skvelou tréningovou pomôckou pre puppy Play alebo BDSM scenáre.

     

    Čo znamená Vac U Lock™?

     

    Je to veľmi jednoduché vysvetliť, pretože je to vlastne ako doma - zástrčka sa zasunie do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéra príslušenstva a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodnej strane dilda. Systém Vac-U-Lock™ znamená vymeniteľný systém, v ktorom možno rôzne vibrátory ľahko a rýchlo kombinovať s príslušenstvom Vac-U-Lock™. Tento systém sa používa s mnohými vibrátormi, erotickými hračkami a príslušenstvom, napr. aj so súložnými strojčekmi, ale aj s iným praktickým príslušenstvom (popruhy, postroje, rukoväte pre vibrátory, spojovacie zástrčky, prísavky, vibračné motorčeky atď.) A prečo? Pretože kombinovanie rôznych hračiek a doplnkov je veľmi praktické a lacné a ušetrí vám veľa peňazí.

     

    Viac informácií:

     

    • Dick Stickrozšíriteľná tyč na vibrátor s adaptérom Vac-U-Lock™ a vibrátor zadarmo
    • Možno použiť s akýmkoľvek príslušenstvom kompatibilným s Vac-U-Lock™
    • Dimensions: Dildo je dlhé 17 cm a má priemer 4 cm. Tyč je dlhá 70 cm vrátane rukoväte, keď nie je vysunutá. Minimálna dĺžka predĺženia je 36 cm, vrátane dilda 53 cm. Maximálna dĺžka predĺženia je 107 cm na dĺžku, 124 cm s dildom.
    • Materiál: Tyč je vyrobená z hliníka, dildo je vyrobené z TPE.
    • Poznámka: Obsahuje tyč a dildo.
    • Toto príslušenstvo zo série Fuck & Play od MEO® umožňuje používať dildá, erotické hračky a análne kolíky s Vac-U-Lock™ od Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock a mnohých ďalších výrobcov. Jednotlivé výrobky fungujú spoločne aj samostatne. Vďaka rôznym možnostiam a stovkám variantov dild a análnych kolíkov sa vašej fantázii medze nekladú.
    • Dildo je súčasťou dodávky.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Geiles Gadget

    Ich glaube, das Geilste an diesem Gerät ist, dass es dir eine "verbale Distanz" zwischen dir und deinem Partner/Sub ermöglicht. Was auch immer du zu deinem Partner sagst, kommt aus ein paar Metern Entfernung von der tatsächlichen Penetration, wenn er eine Maske trägt, das Gefühl geben kann, dass nicht du es bist, der zustößt. WICHTIG: Überschreite NIEMALS die maximale Länge die auf dem Schaft angegeben ist!! Wenn du das tust, musst du den verlängerten Teil komplett herausziehen und den Plastikring im Inneren vorsichtig wieder einsetzen. Mit etwas Überlegung und Geduld kannst du ihn leicht zurücksetzen, aber es ist viel einfacher, die Anweisungen zu befolgen und innerhalb der angegebenen Verlängerung zu bleiben, um das Problem von vornherein zu vermeiden!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Oh my!!!!

    What fun we had! there is something quite humiliating about being fucked with this thing. My Dom enjoyed it a lot. You can also use it without the long stick and shorten it down to the handle, which has the same humiliating effect, if you're into that kind of thing.

      Hodnotenie 

      He loves it

      Super addition to our toy box, increased my dom feelings. He loves it

        Hodnotenie 

        Infinitely arousing

        Husband standing a couple, three feet away, penetrating me with the dick stick, infinitely arousing!

          Hodnotenie 

          Mostra il tuo sub o partner che ha il controllo con il Fuck Stic

          Punisci e gioca con il tuo partner con un dildo dal design realistico su un'asta espandibile. La forma e la consistenza del dildo hanno fornito la massima stimolazione ad ogni spinta. Un adattatore Vacuum-Grip sull'asta consente di sostituire il dildo per qualsiasi dispositivo compatibile.Sarai in grado di mantenere una presa comoda e sicura per una migliore spinta con l'impugnatura ergonomica, l'impugnatura in schiuma secondaria e la cinghia da polso regolabile.

            Hodnotenie 

            Master used this on me last night

            Master used this on me last night and we had alot of fun with it . Surprisingly enjoyable with the added force of master penetrating me with it .

              Hodnotenie 

              Fuck Stick

              Pretty decent product, was more solid than I expected so you will really will be able to give him a good fucking from a distance

                Napíšte vlastnú recenziu

                Dick Stick - Rozšíriteľná tyč s dildom - Fuck & Play

                Dick Stick - Rozšíriteľná tyč s dildom - Fuck & Play

                Stránka Dick Stick zo série Fuck & Play premení vaše obľúbené dildo kompatibilné s Vac-U-Lock™ alebo butt plug od Doc Johnson, Hung, Fucktools alebo Hunglock na dokonalý nástroj na nadržiavanie. Pripojte vibrátor, butt plug alebo inú erotickú hračku podľa vlastného výberu k adaptéru Vac-U-Lock™ na Dick Stick a používajte ho samostatne alebo pre svojho partnera.

                Napíšte vlastnú recenziu

                Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                30 ostatné položky v rovnakej kategórii: