Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masturbátory pre mužov

Newsletter

MEO Bionic™ Penetration Station - Dojiaci stroj na penis

Nový Ponuka
  • MEO Bionic™ Penetration Station - Dojiaci stroj na penis

MEO Bionic™ Thrusting Masturbator je presne ten masturbátor, na ktorý všetci muži čakali. Kombinuje všetky funkcie, ktoré by ste očakávali od prvotriedneho masturbátora, s pokročilou bionickou technológiou, umelou inteligenciou a užívateľsky prívetivým dizajnom.

Viac informácií

3627/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator je presne ten masturbátor, na ktorý všetci muži čakali. Kombinuje všetky funkcie, ktoré by ste očakávali od prémiového masturbátora, s pokročilou bionickou technológiou, umelou inteligenciou a užívateľsky prívetivým dizajnom. Tento masturbátor ponúka neuveriteľne realistický a intenzívny zážitok, ktorý umocňuje textúrovaný vnútorný návlek a sedem funkcií na intenzívne dojčenie. Bezkonkurenčné uspokojenie pri každom vstupe penisu do masturbátora poskytuje aj tlačidlo turbocharger. Tento masturbátor, známy ako najlepší "stroj na dojenie penisu", prináša presne to, čo sľubuje.

    Najlepší masturbátor pre mužov je tento mobilný stroj na dojenie penisu:

    Muž, ktorý hľadá najlepší masturbátor, očakáva zariadenie, ktoré mu ponúkne realistický a intenzívny sexuálny zážitok. Chce výrobok, ktorého materiál a textúra napodobňujú prirodzené pocity ľudského dotyku. Ideálna stimulácia by mala byť variabilná a zároveň intenzívna, aby vyhovovala rôznym preferenciám a náladám. Dôraz kladie aj na používateľskú prívetivosť a jednoduché čistenie. Ďalším dôležitým aspektom je diskrétnosť zariadenia z hľadiska vzhľadu a hlučnosti. Vysokokvalitné materiály a robustná konštrukcia zabezpečujú odolnosť, zatiaľ čo inovatívne funkcie môžu ešte viac obohatiť zážitok. Stručne povedané, hľadá masturbátor, ako napr MEO Bionic™ Penetration Stationktorý mu ponúkne dychberúce, všestranné a nekomplikované potešenie.

    Absolútne realistické potešenie - žiadne keby, a alebo ale!

    S cieľom poskytnúť čo najrealistickejší sexuálny zážitok je masturbátor MEO Bionic™ Penetration Station používa ako materiál pre vnútorný návlek TPE (termoplastický elastomér), ktorý je známy svojimi vlastnosťami podobnými pokožke. Tento materiál je v odvetví sexuálnych hračiek veľmi obľúbený, pretože je mäkký a zároveň pružný a má štruktúru a konzistenciu veľmi podobnú ľudskej pokožke.

    Kombinácia realistických vlastností nami používaného materiálu TPE s technickými a elektronickými funkciami MEO Bionic™ Penetration Station poskytuje používateľovi veľmi realistický a uspokojujúci zážitok, ktorý je oveľa lepší ako manuálne techniky tradičnej masturbácie.

    Jednoduché použitie! Budete ohromení...

    Používateľsky prívetivý ovládací panel umožňuje jednoduché nastavenie funkcií a zapnutie a vypnutie zariadenia. Tlačidlo turbo na zadnej strane umožňuje regulovať intenzitu procesu dojčenia. Mimoriadne tenký, mimoriadne mäkký a realistický vnútorný kryt nielenže poskytuje realistický pocit, ale možno ho aj odstrániť na čistenie alebo používať nezávisle od MEO Bionic™ Penetration Station používať samostatne. Odnímateľný uzamykateľný kryt poskytuje možnosť bezpečného a čistého skladovania.

    Nabíjanie MEO Bionic™ Thrusting Masturbator pomocou dodaného USB kábla za 3,5 hodiny a užívajte si až 180 minút. Pokročilý pamäťový čip pri ďalšom použití nastaví zariadenie na naposledy použitú funkciu, zatiaľ čo cestovný zámok zabraňuje náhodnému zapnutiu.

    Vďaka kombinácii realistickej stimulácie, prispôsobiteľných funkcií a používateľsky prívetivého ovládania je MEO Bionic™ masturbátor, ktorý hľadá každý muž Thrusting Masturbator je masturbátor, na ktorý čakal každý muž.

    Používajte lubrikant STROKE od MEO - ideálny na masturbáciu a hranenie:

    STROKE je špeciálne vyvinutý lubrikant, ktorý posúva masturbáciu a hranenie na novú úroveň edging na novú úroveň. Tento špeciálny lubrikant sa vyznačuje dlhotrvajúcou lubrikačnou schopnosťou a zložením šetrným k pokožke. Je ideálny na dlhotrvajúce dojčenie penisu, ako aj na edgingpraktiku približovania sa k orgazmu, ale jeho zámerného odďaľovania s cieľom zvýšiť sexuálne napätie a potešenie. STROKE má hodvábne hladkú konzistenciu, ktorá zintenzívňuje pocity a poskytuje intenzívnejší zážitok.

    Ľahko sa čistí! Teplá voda, jemné mydlo a sprej VERYCLEAN:

    . Správne čistenie je rozhodujúce pre životnosť a hygienu masturbátora. Po použití treba návlek vyčistiť teplou vodou a jemným mydlom. Tým sa účinne odstránia telesné tekutiny a zvyšky lubrikantu. Na dodatočné čistenie a dezinfekciu odporúčame použiť sprej VERYCLEAN. Tento sprej bol špeciálne vyvinutý pre masturbátory, ako napr MEO Bionic™ Penetration Station a zabezpečuje dôkladné a šetrné čistenie. Pravidelné používanie VERYCLEAN udržuje masturbátor nielen čistý, ale aj v optimálnom stave.

    Ďalšie informácie:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Dojička na penis
    • 7 funkcií na intenzívnu stimuláciu
    • Turbo tlačidlo na zadnej strane poskytuje príťah v závislosti od tlaku
    • Bezšnúrový, uzavretý dizajn
    • Realistický vnútorný návlek (návlek masturbátora) sa dá vybrať na jednoduché čistenie
    • Odnímateľný kryt na bezpečné a čisté skladovanie.
    • Moderný pamäťový čip na obnovenie poslednej použitej funkcie
    • Bezpečnostný zámok - stlačením a podržaním na 3 sekundy sa zapne (s okamžitým vypnutím)
    • Nabíjanie cez USB - nabíjací kábel je súčasťou dodávky
    • Plne nabitý za 3,5 hodiny
    • Prevádzka 120 minút pri vysokom a 180 minút pri nízkom nastavení
    • Rozmery: 30,5 x 9,5 cm (masturbátor) | 8,25 x 12,75 cm (návlek na masturbátor)
    • Odolný proti striekajúcej vode
    • Materiál: ABS a TPE
    • Poznámka: Lubrikanty obsahujúce silikón môžu poškodiť vysokokvalitný materiál. Používajte len lubrikanty na báze vody, napr. Aquameo alebo STROKE.
    • Umelá inteligencia a biomechanika: Umelá inteligencia a biomechanika charakterizujú túto novú generáciu sexuálnych hračiek. Integrácia umelej inteligencie (AI) a biomechanických princípov predstavuje inovatívny pokrok vo vývoji moderných sexuálnych hračiek. Pomocou umelej inteligencie sa tieto sexuálne hračky dokážu naučiť individuálne preferencie a reakcie používateľa a podľa toho sa prispôsobiť, aby optimalizovali osobný zážitok. Biomechanické prístupy k dizajnu na druhej strane umožňujú navrhovať sexuálne hračky tak, aby dokázali lepšie simulovať prirodzené pohyby a reakcie ľudského tela. Kombináciou týchto technológií vznikajú nové typy sexuálnych hračiek, ako napríklad séria MEO Bionic, ktoré ponúkajú vysoký stupeň prispôsobiteľnosti a realizmu z hľadiska funkčnosti a používateľského zážitku.
    • Aquameo a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Absolut top

    Männer, haltet euch fest, denn ich habe gerade den Masturbator entdeckt, der das Wichsen revolutioniert hat! Ich spreche von nichts Geringerem als dem neuesten Teil hier von MEO, das sich wie eine echte Melkmaschine anfühlt - nur besser, weil es speziell für uns Kerle entwickelt wurde.

    Ich war vom ersten Moment an beeindruckt. Das Paket kam diskret an (keine peinlichen Momente mit den Nachbarn!) und als ich es öffnete, fühlte ich mich wie ein kleiner Junge an Weihnachten. Das Design ist top - modern, stylisch, genau mein Ding.

    Aber jetzt zum wichtigsten Teil: der Benutzung. Leute, es fühlt sich an, als hätte jemand eine Hightech-Melkmaschine genommen und sie in etwas verwandelt, das perfekt für uns ist. Die Kombination aus sanften, rhythmischen Bewegungen und der unglaublich realistischen Textur lässt mich jedes Mal denken: "Ist das wirklich gerade passiert?

    Die Reinigung ist easy. Einfach auseinandernehmen, säubern und fertig für die nächste Runde. Und glaubt mir, die nächste Runde kommt schneller als man denkt!

    Für alle, die auf der Suche nach etwas Neuem, Aufregendem und absolut Geilem sind, ist dieses Teil ein Muss!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    MEO Bionic™ Penetration Station - Dojiaci stroj na penis

    MEO Bionic™ Penetration Station - Dojiaci stroj na penis

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator je presne ten masturbátor, na ktorý všetci muži čakali. Kombinuje všetky funkcie, ktoré by ste očakávali od prvotriedneho masturbátora, s pokročilou bionickou technológiou, umelou inteligenciou a užívateľsky prívetivým dizajnom.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: