Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Skutočné Ass Play

Newsletter

FIST-X - Pre fisting Vibrátor

Tento senzačný vynález, pred fisting Vibrátor, nielenže inšpiruje fisting Komunitu! Budete prekvapení, aká ľahká a jednoduchá môže byť zrazu penetrácia rukou alebo päsťou. Vďaka teplu, vibráciám a guľovej hlavici FIST-X roztiahne análny otvor, zahreje svalstvo zvierača a uvoľní ho.

Viac informácií

3085/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento senzačný vynález, pred fisting Vibrátor, nielenže inšpiruje fisting Komunitu! Budete prekvapení, aká ľahká a jednoduchá môže byť zrazu penetrácia rukou alebo päsťou. Vďaka teplu, vibráciám a guľovej hlavici FIST-X roztiahne análny otvor, zahreje zvieračové svalstvo a uvoľní ho. Pripraví vás na vzrušujúci sex fisting Sex. FIST X je vhodný aj na tréning konečníka, ako príprava na veľké análne hračky - a samozrejme aj pre fisting začiatočníkov!

     

    Tvrdšie, ale vzrušujúce sexuálne praktiky, ako je análny alebo fist fisting alebo fisting si vyžadujú optimálnu prípravu! Patentovaný FIST X robí príslušné oblasti menej citlivými, zaisťuje bezpečné a uvoľnené kĺzanie päste a dlhotrvajúce potešenie!

     

    Najdôležitejšie prvky:

     

    • fisting Profesionáli a fisting A začiatočníci milujú pred fisting Vibrátor FIST X od spoločnosti MEO!
    • Samohrejivá masážna hlavica: Samohrejivá masážna hlavica poskytuje mimoriadne intenzívny pocit, pretože zahrieva lubrikant, masíruje análny otvor a úplne uvoľňuje zvierač.
    • Silné vibrácie: Vychutnajte si 6 rýchlostí a 12 vibračných vzorov, medzi ktorými môžete jednoducho prepínať. Pomocou veľkých tlačidiel v strede FIST X môžete ľahko prepínať medzi rôznymi nastaveniami!
    • Nabíjateľná a prémiový silikón: Vibračná tyčinka je vyrobená z vysokokvalitného silikónu bez ftalátov, ktorý je hodvábne hladký! Vibračná tyčinka sa dá aj nabíjať.
    • Kompatibilná s mnohými fisting Krémy a lubrikantmi: Mäkká hlavica FIST X je kompatibilná s lubrikantmi na báze vody a oleja.

     

    Čo je na FIST X také výnimočné?

     

    Pripravte sa na horúce rande s novou obľúbenou hračkou FIST X! Ergonomicky dokonale tvarovaná pre fisting Vibrátor so štíhlou rukoväťou vám dokonale padne do ruky a jeho vedenie a ovládanie je jednoduché a intuitívne. Náš vysokokvalitný špeciálny vibrátor zo silikónu má vibračné a vyhrievacie funkcie, takže váš análny otvor a zvierač sú optimálne pripravené na sedenie! fisting Na sedenie! Vychutnajte si 6 rýchlostí vibrácií a 12 vibračných režimov, ako aj úžasnú funkciu vyhrievania, ktorá zahreje nielen váš zvierač, ale aj lubrikant na hlavici FIST X. Rukoväť FIST X sme vybavili veľkým displejom na prednej strane, aby ste mohli kedykoľvek jednoducho zmeniť nastavenia. Stláčaním tlačidiel preskúmajte, čo vám najviac vyhovuje!

     

    Ako sa FIST X používa?

     

    Používajte FIST X intuitívne so svojím obľúbeným lubrikantom a relaxujte. Zapnite hračku, naneste trochu lubrikantu na okrúhlu silikónovú hlavicu a potom zapnite funkciu nahrievania. Lubrikant sa zahreje a v okamihu môžete hlavicu FIST X použiť na svoje citlivé erotogénne zóny a masírovať si análny otvor! Vychutnajte si, ako sa váš zvierač uvoľní a zlepší sa krvný obeh. Lubrikant sa postará o zvyšok: bude teplý, zmyselný a vlhký! Keď budete pripravení, môžete začať fisting Keď ste pripravení, začnite svoje sedenie a uvidíte, aké ľahké môže byť preniknutie rukou alebo päsťou. Po použití jednoducho vyčistite FIST XL sprejom VERYCLEAN, nabite ho a pripravte sa na ďalšie použitie!

     

    Ako môžem čistiť FIST X?

     

    Zariadenie FIST X jednoducho vyčistite vodou a jemným mydlom. Ak chcete dezinfekčné čistenie, použite náš sprej VERYCLEAN.

     

    Na čo ešte musím dávať pozor?

     

    Zariadenie FIST X nepoužívajte s lubrikantmi obsahujúcimi silikón. Môžu poškodiť vysokokvalitný materiál. Iba hlava FIST X je kompatibilná s lubrikantmi na báze silikónu alebo oleja. Odporúčame náš lubrikačný gél Alphamale AQUA, ktorý je vhodný najmä na tvrdé sexuálne praktiky.

     

    Viac informácií:

     

    • FIST X
    • Výkonné vibrácie: 6 rýchlostí a 12 vibračných vzorov
    • Rozmery: Celková dĺžka 22 cm, priemer hlavice 5 cm.
    • Materiál: silikón, ABS plast
    • FIST X sa dá zahriať až na 45 stupňov Celzia.
    • Ľahko čitateľný displej
    • Na nabíjanie prístroja FIST X použite magnetický kábel USB. Čas nabíjania nie je dlhší ako 2 až 3 hodiny.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Muy bueno

    Ya teníamos un masajeador, más antiguo y más grande.. Por lo qué al sacar este del envoltorio nos pareció muy pequeño.
    Despues de probarlo por primera vez está encantada. Muy potente, muy buena sensación en mano y piel, estupendo para limpiar.
    Buena compra.

    • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Absolute Empfehlung

    Der Fist-X ist etwas vom Besten was ich bei Meo gekauft habe. Bereits beim ersten Mal dehnte sich die Rosette enorm und entspannte den Schliessmuskel. Ich konnte meine Dildokollektion im wahrsten Sinne des Wortes vergrössern. Ich bin überzeugt, mit diesem Vibrator werde ich mein erstes Fisten sehr bald erleben. Tolles Produkt, nicht ganz billig, aber jeden Euro wert.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Je recommande

    Attiré par sa discrétion et ses côtés pratiques pas de câbles et waterproof, nous avons été séduit par la.puissance des vibrations. Les effets sont rapides et efficaces !! Je conseille tout de même l'utilisation d'un lubrifiant pour plus de confort. L'autonomie a l'air satisfaisante

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    My brain was almost on the wall!

    I bought this to use on my boyfriend before fisting, he loves it! But I decided to try it on myself, well what can I say, my brain almost flew out of my skull and ill be expecting a noise complaint letter from my landlord soon! I still haven't come round from it! I thought I'd gone blind for a moment, you should buy one! Guys be careful you may end up shooting through the roof.

    • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Trés bonne qualité

    Produit arrivé rapidement, emballage soigné, fournis avec une petite pochette de transport très pratique et de plus, un manuel en Français !!! Et beaucoup de mode de vibration different Tres satisfait, je recommande !!!

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Fisting Pigs love it

    Fisting Pigs love it - Now I wonder why someone hasn't invented this before! Thank you MEO - you guys have improved my routine and my life.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Besser

    Echt nicht übertrieben aber der Fist X ist eine geile Sache! Funktioniert einwandfrei und danach geht alles viel einfacher von Statten. Sonst habe ich immer mit verschiedenen Plugs trainiert. Aber das ist besser!

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ottimo prodotto

    Non me l'aspettavo, ma funziona davvero alla perfezione per prepararsi..... :)

    • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Quiet and comfortable

    Quiet and comfortable. Different from any other Wand Massager.

    • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    FIST-X - Pre fisting Vibrátor

    FIST-X - Pre fisting Vibrátor

    Tento senzačný vynález, pred fisting Vibrátor, nielenže inšpiruje fisting Komunitu! Budete prekvapení, aká ľahká a jednoduchá môže byť zrazu penetrácia rukou alebo päsťou. Vďaka teplu, vibráciám a guľovej hlavici FIST-X roztiahne análny otvor, zahreje svalstvo zvierača a uvoľní ho.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: