Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ball stretcher

Newsletter

Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

Nechajte sa inšpirovať neuveriteľným účinkom Sport Fucker Ergo Balls vzrušenie. Tento revolučný výrobok zo supermäkkého materiálu Liquid Silicone vás privedie do extázy a poskytne vám intenzívne potešenie na ball stretching.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nechajte sa inšpirovať neuveriteľným účinkom Sport Fucker Ergo Balls vzrušenie. Tento revolučný výrobok zo supermäkkého materiálu Liquid Silicone vás privedie do extázy a poskytne vám intenzívne potešenie na ball stretching. Ponorte sa do sveta rozkoše a opustenosti, keď ball stretcher postupne posunie vaše hranice a poskytne vám nezabudnuteľný pocit napätia a ťahu na vašich guľôčkach.

     

    Vyrobené z vysokokvalitného Liquid Silicone, ball stretcher Sport Fucker Ergo Balls ponúka neuveriteľne pohodlný pocit. Vďaka svojej elastickej, ale pevnej a odolnej štruktúre sa dokonale prispôsobí vašej anatómii a bude vás stimulovať pri každom kroku, každom pohybe a každom dotyku. Pocíťte, ako vám ball stretcher jemne, ale neústupne sťahuje semenníky a prenáša vás do sveta vzrušujúcich pocitov.

     

    Sport Fucker Ergo Balls je k dispozícii v rôznych veľkostiach, takže nájdete dokonalé prispôsobenie svojim individuálnym potrebám. Či už ste začiatočník na ball stretching, alebo už máte skúsenosti, s týmto všestranným a vzrušujúcim ball stretcher od Sport Fucker vás nesklame. Ponorte sa do nového dobrodružstva plného túžby a vášne a objavte intenzívne pocity, ktoré Sport Fucker Ergo Balls ball stretcher Vám ponúkne.

     

    Je čas prežiť svoje sexuálne fantázie a vydať sa na cestu intenzívnej stimulácie a bezhraničnej extázy. S Sport Fucker Ergo Balls zažijete maximálne uspokojenie a objavíte úplne nový pocit rozkoše. Chcete sa nechať zviesť intenzívnym účinkom guľôčkového naťahovača? Potom sa do toho pustite a zažite nezabudnuteľné chvíle rozkoše a oddanosti.

     

    Čo je tekutý silikón?

     

    Liquid Silicone je skutočným zasväteným tipom medzi materiálmi na výrobu erotických hračiek. Je absolútne šetrný k pokožke, takže jeho používanie je bezpečné a príjemné - bez kompromisov. Je tiež neuveriteľne odolný, takže vydrží aj tie najdivokejšie dobrodružstvá a stále zostane v najlepšej forme. A tá pružnosť? Neprekonateľná! Liquid Silicone sa prispôsobí všetkým mysliteľným tvarom a stále ponúka potrebnú pevnosť. A čo je najlepšie: pôsobí úžasne prirodzene. Stručne povedané: Liquid Silicone je univerzálny materiál medzi materiálmi na erotické hračky, ktorý nenecháva nič na náhodu, pokiaľ ide o bezpečnosť a potešenie!

     

    Čistenie a starostlivosť o erotické hračky z tekutého silikónu?

     

    Sexuálnu hračku je potrebné po každom použití dôkladne vyčistiť. Stačí ju umyť teplou vodou a jemným mydlom. Nemajte obavy, materiál je vodoodolný a dá sa ľahko opláchnuť. Ak chcete, môžete použiť aj špeciálny čistiaci prostriedok na erotické hračky, napríklad náš sprej VERYCLEAN. Po vyčistení by ste mali nechať erotickú hračku úplne vyschnúť. Najlepšie je nechať ju vyschnúť na vzduchu, nie priamo na slnku alebo na ohrievači. Keď je úplne suchá, uložte ju na čisté a suché miesto, mimo iných erotických hračiek. Najlepšie je vložiť ju do špeciálneho úložného vrecka na erotické hračky, aby bola chránená pred prachom a nečistotami. A ďalšia rada: vždy používajte správny lubrikant. Erotická hračka na báze silikónu veľmi dobre funguje s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Lubrikantom na báze silikónu by ste sa však mali vyhnúť, pretože môžu napadnúť materiál. Ak budete dodržiavať tieto jednoduché tipy na starostlivosť, budete si svoju sexuálnu hračku užívať dlho!

     

    Viac informácií:

     

    • ball stretcher
    • Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher
    • Vyrobené z mäkkého, matného materiálu Liquid Silicone
    • K dispozícii v rôznych veľkostiach
    • Ergonomicky tvarované
    • Pohodlne rozťahuje miešok
    • Výška (nenapnutý): približne 3,0 cm, 4,0 cm, 5,0 cm alebo 6,0 cm.
    • Žiadne stláčanie pokožky
    • ball stretcher veľmi príjemne a pohodlne sedí
    • Materiál: silikón
    • Sport Fucker a MEO sú renomované spoločnosti, ktoré sa špecializujú na vysokokvalitné erotické hračky a BDSM produkty. Rozsiahly sortiment ponúka inovatívne a vzrušujúce výrobky pre všetkých, ktorí chcú posunúť svoje sexuálne zážitky na novú úroveň. Sport Fucker a MEO sú symbolom kvality, funkčnosti a maximálneho potešenia. Výrobky sú starostlivo vyvíjané a vyrábané podľa prísnych noriem kvality, aby zabezpečili bezpečné a vzrušujúce sexuálne zážitky. Aj tento výrobok je pôsobivým príkladom prvotriednej kvality a jedinečného dizajnu, pre ktorý Sport Fucker sú značky MEO a MEO známe.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Richtig geil

    Der Ballstretcher ist echt geil. Angenehmes Silikon und sehr dehnfähig.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Nechajte sa inšpirovať neuveriteľným účinkom Sport Fucker Ergo Balls vzrušenie. Tento revolučný výrobok zo supermäkkého materiálu Liquid Silicone vás privedie do extázy a poskytne vám intenzívne potešenie na ball stretching.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: