Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Sport Fucker Fusion Ring - Krúžok na penis

Vychutnajte si dokonalú kombináciu kovu a silikónu s Sport Fucker Fusion Ring! Tento revolučný krúžok na penis spája výhody oboch svetov pre jedinečné a intenzívne potešenie. Vďaka supermäkkému návleku z Liquid Silicone a vloženým kovovým tyčinkám Sport Fucker Fusion Ring poskytuje dokonalú oporu a tesnosť na tých správnych miestach.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vychutnajte si dokonalú kombináciu kovu a silikónu s Sport Fucker Fusion Ring! Tento revolučný krúžok na penis spája výhody oboch svetov pre jedinečné a intenzívne potešenie. Vďaka supermäkkému návleku z Liquid Silicone a vloženým kovovým tyčinkám Sport Fucker Fusion Ring ponúka dokonalú oporu a tesnosť na tých správnych miestach.

     

    Pocíťte silnejšie zakrivenie so stimulujúcou kovovou guľôčkou a vychutnajte si jemné natiahnutie v zakrivenej oblasti. Tento inovatívny krúžok na penis od Sport Fucker zaručuje intenzívny pocit pri nosení a zaručuje maximálne pohodlie počas vašich erotických dobrodružstiev.

     

    Na stránke Sport Fucker Fusion Ring je všetko, len nie obyčajný krúžok na penis. Ide o spojenie kovu a pružného silikónového návleku, ktoré vám poskytne jedinečné potešenie. Vyberte si z troch rôznych veľkostí - Medium, Large a X-Large - a nájdite si tú, ktorá vám dokonale sadne. Pocíťte, ako krúžok pevne obopína váš penis a semenníky a zároveň vám poskytuje pohodlný pocit.

     

    Obohaťte svoj sexuálny život a objavte nové výšky sexuálneho uspokojenia s Sport Fucker Fusion Ring. Zažite dokonalé spojenie pohodlia, vzrušenia a stimulácie a užite si nezabudnuteľné chvíle extázy.

     

    Stránka Sport Fucker Fusion Ring je k dispozícii v troch rôznych veľkostiach, aby sa zabezpečilo dokonalé prispôsobenie každému penisu. Vyberte si medzi veľkosťou Medium s vnútorným priemerom približne 3,2 cm, Large s priemerom približne 3,7 cm a X-Large s priemerom približne 4,2 cm.

     

    Čo je tekutý silikón?

     

    Liquid Silicone je skutočným zasväteným tipom medzi materiálmi na výrobu erotických hračiek. Je absolútne šetrný k pokožke, takže jeho používanie je bezpečné a príjemné - bez kompromisov. Je tiež neuveriteľne odolný, takže vydrží aj tie najdivokejšie dobrodružstvá a stále zostane v najlepšej forme. A tá pružnosť? Neprekonateľná! Liquid Silicone sa prispôsobí všetkým mysliteľným tvarom a stále ponúka potrebnú pevnosť. A čo je najlepšie: pôsobí úžasne prirodzene. Stručne povedané: Liquid Silicone je univerzálny materiál medzi materiálmi na erotické hračky, ktorý nenecháva nič na náhodu, pokiaľ ide o bezpečnosť a potešenie!

     

    Čistenie a starostlivosť o erotické hračky z tekutého silikónu?

     

    Sexuálnu hračku je potrebné po každom použití dôkladne vyčistiť. Stačí ju umyť teplou vodou a jemným mydlom. Nemajte obavy, materiál je vodoodolný a dá sa ľahko opláchnuť. Ak chcete, môžete použiť aj špeciálny čistiaci prostriedok na erotické hračky, napríklad náš sprej VERYCLEAN. Po vyčistení by ste mali nechať erotickú hračku úplne vyschnúť. Najlepšie je nechať ju vyschnúť na vzduchu, nie priamo na slnku alebo na ohrievači. Keď je úplne suchá, uložte ju na čisté a suché miesto, mimo iných erotických hračiek. Najlepšie je vložiť ju do špeciálneho úložného vrecka na erotické hračky, aby bola chránená pred prachom a nečistotami. A ďalšia rada: vždy používajte správny lubrikant. Erotická hračka na báze silikónu veľmi dobre funguje s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Lubrikantom na báze silikónu by ste sa však mali vyhnúť, pretože môžu napadnúť materiál. Ak budete dodržiavať tieto jednoduché tipy na starostlivosť, budete si svoju sexuálnu hračku užívať dlho!

     

    Viac informácií:

     

    • Penis krúžok v čiernej farbe
    • Sport Fucker Fusion Ring
    • Materiál: Supermäkký silikónový poťah, integrované kovové tyčinky a kovová gulička.
    • Špeciálna konštrukcia krúžku na penis zaručuje bezpečné uchytenie a držanie.
    • Silné zaoblenie krúžku na penis = stimulačná kovová gulička
    • Zvlnená oblasť krúžku na penis = rozťahovacia oblasť
    • K dispozícii v 3 veľkostiach
    • Stredný: vnútorný priemer: približne 3,2 cm
    • Veľký: vnútorný priemer: približne 3,7 cm
    • X-Lize: vnútorný priemer: približne 4,2 cm
    • Toto nie je rozťahovací krúžok na penis ako niektoré iné pružné krúžky na penis, ktoré ponúkame. Ak sa pokúsite tento krúžok natiahnuť, pravdepodobne sa zlomí. Ak si ho predstavíte ako kovový krúžok s trochu väčšou pružnosťou, tento krúžok sa vám bude naozaj páčiť.
    • Sport Fucker a MEO sú renomované značky, ktoré sa špecializujú na vysokokvalitné erotické hračky a výrobky BDSM. Ich široký sortiment ponúka inovatívne a vzrušujúce riešenia pre každého, kto chce posunúť svoje sexuálne zážitky na vyššiu úroveň. Sport Fucker a MEO sú symbolom kvality, funkčnosti a maximálneho potešenia. Výrobky sú starostlivo vyvíjané a vyrábané podľa prísnych noriem kvality, aby zabezpečili bezpečný a vzrušujúci sexuálny zážitok. Aj tento výrobok je pôsobivým príkladom prvotriednej kvality a jedinečného dizajnu, pre ktorý Sport Fucker sú značky MEO a MEO známe.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Potzenzsteigernd

    Wir waren auf der Suche nach etwas, das unsere Potenz steigert und uns im Bett Spaß macht. Dank dieses Penisrings ist unser Sexleben jetzt viel besser. Der Ring ist hautfreundlich und jederzeit einsetzbar. Er passt super und wir können ihn weiterempfehlen.

      Hodnotenie 

      Superbe

      Superbe anneaux qui procurent un plaisir durable et un durcissement de pénis incroyable

        Napíšte vlastnú recenziu

        Sport Fucker Fusion Ring - Krúžok na penis

        Sport Fucker Fusion Ring - Krúžok na penis

        Vychutnajte si dokonalú kombináciu kovu a silikónu s Sport Fucker Fusion Ring! Tento revolučný krúžok na penis spája výhody oboch svetov pre jedinečné a intenzívne potešenie. Vďaka supermäkkému návleku z Liquid Silicone a vloženým kovovým tyčinkám Sport Fucker Fusion Ring poskytuje dokonalú oporu a tesnosť na tých správnych miestach.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: