Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dildá

Newsletter

Veľké čierne dildo

Veľké čierne dildo, na ktorom sa dá jazdiť na zrkadle! Integrovaná prísavka vám ponúka fantastické možnosti, pretože veľké dildo spoľahlivo priľne na všetky hladké povrchy, ako sú zrkadlá, dvere alebo dlaždice.

Viac informácií

2548/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Veľké čierne dildo, na ktorom sa dá jazdiť na zrkadle! Integrovaná prísavka vám ponúka fantastické možnosti, pretože veľké dildo spoľahlivo priľne na všetky hladké povrchy, ako sú zrkadlá, dvere alebo dlaždice.

     

    S dĺžkou 26 cm a priemerom 7,6 cm sa naše čierne dildo postará o plniace potešenie. Hrubé guľôčky zaručujú bezpečnosť pri análnom užívaní si a vďaka silnému žilkovaniu dildo veľmi intenzívne stimuluje všetky vaše análne horúce miesta.

     

    Ako používať čierne dildo?

     

    Na dychberúce chvíle s čiernym dildom sa môžete pripraviť v niekoľkých krokoch:

     

    1.) Veľké čierne dildo očistite:

     

    Dokonca aj keď je vaše čierne dildo úplne nové alebo ste ho po poslednom použití vyčistili, mali by ste ho dôkladne umyť horúcou vodou alebo hygienicky vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN, pretože toto dildo prenikne do vašich najhlbších vnútorných zón. Dôkladným čistením zabezpečíte svoju bezpečnosť, hygienu a zdravie, aby bol zážitok pre vás čo najpozitívnejší.

     

    2.) Používajte dostatok lubrikačného gélu a sprej Extremeo:

     

    Veľkosť tohto dilda diktuje, aký lubrikant by ste mali použiť. Vyberte si lubrikant MEO®, ktorý je hustý, ale zároveň hladký, pretože uľahčuje zavádzanie a počas sexu je skvelý. Ak plánujete používať veľké dildo, odporúčame náš hustý lubrikant na análny sex MANCUNT. Je rozpustný vo vode, biely a krémový a na dotyk je ako žiadny iný lubrikant. MANCUNT spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT vyzerá takmer ako spermie a robí z používania vibrátora príjemný pôžitok.

     

    Náš sprej EXTREMEO je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu aj pre skúsených používateľov veľkých dild. EXTREMEO je špeciálny výrobok na análny sex a dokonca aj na análnu dilatáciu. Vďaka špeciálnej kombinácii účinných látok tento sprej zabezpečuje ľahšie zavádzanie aj veľmi veľkých dild a análnych kolíkov. Špeciálny účinok EXTREMEO podporuje ľahké prenikanie a vedie tak k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Je to análny sprej, ktorý sa stará o pokožku a uvoľňuje análny otvor v krátkom čase. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútaný análny sex!

     

    3.) A je to tu!

     

    Vzhľadom na dĺžku a obvod môže byť zavádzanie veľkých dild spočiatku ťažké. Neponáhľajte sa, postupujte pomaly a vyberte si polohu, ktorá vám umožní roztiahnuť telo. Ľahnite si na chrbát s naším vankúšom ASS UP pod zadkom a so zdvihnutými a roztiahnutými nohami. Vankúš ASS UP poskytne vášmu telu stabilnú a pohodlnú oporu aj v namáhavých polohách. Pevný vankúš ASS UP tiež zabraňuje prepadnutiu do postele a uľahčuje množstvo ďalších polôh pri sexe a sólo sexe. Samozrejme, nad dildom si môžete aj čupnúť, aby ste mali väčšiu kontrolu nad hĺbkou prieniku veľkého dilda. Určite odporúčame, aby ste sa "zahriali" s menším dildom a potom sa prepracovali k veľkému dildu.

     

    4.) Poddajte sa svojmu chtíču bez zábran!

     

    Po zavedení hlavice čierneho dilda by malo byť vaše telo dostatočne uvoľnené, aby ste si mohli vychutnať pocity, ktoré dildo vytvára, a zároveň masturbovať. Mnohí naši zákazníci radi rotujú veľkým dildom vo svojom tele, aby dosiahli všetky vnútorné erotogénne zóny, zatiaľ čo iní uprednostňujú prítlačné pohyby. Experimentujte, aby ste zistili, čo sa vám páči, ale nezabudnite, prosím, pohybovať dildom pomaly, aby ste sa vyhli zraneniu!

     

    Existujú pri používaní análneho vibrátora nejaké riziká?

     

    Nie a áno. Ak budete veľké dildo zavádzať jemne, nemali by nastať žiadne problémy, ale ak zavediete dildo narýchlo, bez skúseností, bez predohry alebo bez zahriatia, môže dôjsť k roztrhnutiu vnútorných tkanív a bolesti. Ak budete postupovať pomaly, najprv sa zahrejete menším dildom z nášho obchodu s dildami, použijete dostatok lubrikantu a budete počúvať svoje telo, mali by ste si vedieť vychutnať každý centimeter dilda. Ak pocítite nepríjemné pocity alebo dokonca bolesť, prestaňte vibrátor používať, pretože váš análny otvor nie je pripravený na taký veľký vibrátor.

     

    Materiál a starostlivosť o análny vibrátor MEO®:

     

    Naše veľké čierne dildo je vyrobené z kvalitného vinylového materiálu. Materiál je úžasne pružný a klzký. Okrem toho je nami používaný vinyl veľmi stabilný, takže vaše čierne dildo vydrží dlho. Dildo môžete čistiť jemným mydlom a vodou. Na dôkladnú hygienu odporúčame aj pravidelné používanie nášho spreja VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Veľké čierne dildo na sex s dildom
    • Vyrobené v Európe! Túto análnu erotickú hračku pre vás vyrába MEO™ v Európe
    • Materiál: Vinyl, bez ftalátov, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke
    • Lubrikant: Odporúčame naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT alebo FORMULA X HYBRID.
    • Čistenie: Čistenie: teplou vodou a naším čistiacim prostriedkom na hračky VERYCLEAN
    • Nebojte sa veľkých erotických hračiek počas análneho sexu: náš sprej EXTREMEO uvoľňuje svalstvo zvierača a uľahčuje zasunutie

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Saugnapf ist super

    Tolles Format der Dildo, riecht nicht, gutes Material, schöne Äderung und der Saugnapf haftet bombenfest.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Veľké čierne dildo

      Veľké čierne dildo

      Veľké čierne dildo, na ktorom sa dá jazdiť na zrkadle! Integrovaná prísavka vám ponúka fantastické možnosti, pretože veľké dildo spoľahlivo priľne na všetky hladké povrchy, ako sú zrkadlá, dvere alebo dlaždice.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: