Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dildá

Newsletter

XL vibrátor s veľkým priemerom - THINK BIG

Máte radi jazdu na veľkom XL robertkovi? Potom by ste si mali kúpiť dildo THINK BIG XL! Nielen cena, ale predovšetkým jeho veľký priemer vás nadchne! Extrémne hrubé análne dildo, ktoré je vhodné len pre profesionálov.

Viac informácií

39,90 €


-65%

13,97 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Máte radi jazdu na veľkom XL robertkovi? Potom by ste si mali kúpiť dildo THINK BIG XL! Nielen cena, ale predovšetkým jeho veľký priemer vás nadchne! Extrémne hrubé análne dildo, ktoré je vhodné len pre profesionálov.

     

    Je pre vás veľkosť naozaj dôležitá? Potom tu nájdete presne to správne dildo. Mimoriadne hrubé XL dildo THINK BIG - s priemerom až 7 cm. Objednajte si dildo v požadovanej veľkosti online hneď teraz.

     

    Nudí vás akékoľvek dildo tenšie ako vaše predlaktie? Potom je internetový obchod s vibrátormi MEO® pre vás to pravé miesto.

     

    Či už vaginálne alebo análne - s pozoruhodným priemerom až 7 cm vám veľké XL dildo THINK BIG ponúka veľmi špeciálnu stimuláciu. Môžete sa tešiť na jeho flexibilnú štruktúru, silnú prísavnú základňu a tučný žaluď.

     

    THINK BIG - veľké XL dildo pre análnych profesionálov!

     

    Flexibilné XL dildo vám ponúka neporovnateľný pocit naplnenia na maximum. Vďaka silnej prísavej základni si môžete toto análne potešenie užívať aj bez použitia rúk a v najrôznejších polohách, pretože dildo XL možno ľahko pripevniť na takmer akýkoľvek hladký povrch. Môžete si tak užívať nadržaný sólo sex alebo ho použiť v kombinácii s remienkom na sex s kolíkmi. Všetko, čo teraz potrebujete, je veľká porcia lubrikačného gélu MANCUNT. Na čo ešte čakáte? Myslite vo veľkom!

     

    Vaše nové veľké XL dildo - Ako používať veľké XL dildo:

     

    Dĺžka a obvod veľkého dilda môže byť pre niekoho, kto má s XL dildom málo skúseností, veľmi zastrašujúca. Takéto hrubé dildo však môže byť aj veľmi pohodlné a uspokojí vás ako žiadne iné dildo.

     

    Prečítajte si sprievodcu vibrátormi od MEO® a pripravte sa na svoje veľké análne dobrodružstvo! Povieme vám, čo by ste mali zvážiť pri používaní XL dilda a ktoré dildo je pre vás najlepšie.

     

    Ako používať také veľké XL dildo?

     

    Na dychberúce chvíle s veľkým XL dildom sa môžete pripraviť v niekoľkých krokoch:

     

    1.) Vyčistite XL dildo:

     

    Dokonca aj keď je vaše XL dildo úplne nové alebo ste ho po poslednom použití vyčistili, mali by ste ho dôkladne umyť horúcou vodou alebo hygienicky vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN, pretože toto veľké XL dildo prenikne do vašich najhlbších vnútorných zón. Dôkladné čistenie zabezpečí vašu bezpečnosť, hygienu a zdravie, aby bol zážitok pre vás čo najpozitívnejší.

     

    2.) Používajte dostatok lubrikačného gélu a sprej Extremeo:

     

    Veľkosť tohto XL dilda a jeho hrubý žaluď vám budú diktovať, aký lubrikant by ste mali použiť. Vyberte si lubrikant od MEO®, ktorý je hustý, ale zároveň hladký, pretože uľahčuje zavádzanie a počas sexu je skvelý. Obzvlášť dobrou voľbou je kvalitný lubrikant na vodnej báze, napríklad Aquameo. Ak plánujete použiť naozaj veľké XL dildo, odporúčame náš hustý lubrikant na análny sex MANCUNT. Je rozpustný vo vode, biely a krémový a na dotyk je ako žiadny iný lubrikant. MANCUNT spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT vyzerá takmer ako spermie a z používania XL vibrátora robí bezbolestné potešenie.

     

    Náš sprej EXTREMEO je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu aj pre skúsených používateľov veľkých dild. EXTREMEO je špeciálny výrobok na análny sex a análny strečing. Vďaka špeciálnej kombinácii účinných látok tento sprej zabezpečuje ľahšie zavádzanie aj veľmi veľkých dild a análnych kolíkov. Špeciálny účinok EXTREMEO podporuje ľahké prenikanie a vedie tak k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Je to análny sprej, ktorý sa stará o pokožku a v krátkom čase uvoľňuje análny otvor. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútaný análny sex!

     

    3.) A je to tu!

     

    Vzhľadom na dĺžku a obvod môže byť zavádzanie veľkých dild spočiatku ťažké. Neponáhľajte sa, postupujte pomaly a vyberte si polohu, ktorá vám umožní roztiahnuť telo. Ľahnite si na chrbát s naším vankúšom ASS UP pod zadkom a so zdvihnutými a roztiahnutými nohami. Vankúš ASS UP poskytne vášmu telu stabilnú a pohodlnú oporu aj v namáhavých polohách. Pevný vankúš ASS UP tiež zabraňuje tomu, aby ste sa prepadli do postele, a uľahčuje množstvo ďalších polôh počas sexu a sólového sexu. Samozrejme, nad dildom si môžete aj čupnúť, aby ste mali väčšiu kontrolu nad hĺbkou prieniku veľkého dilda. Určite by sme vám odporúčali "zahriať sa" s menším dildom a potom sa dopracovať k veľkému XL dildu.

     

    4.) Poddajte sa svojmu chtíču bez zábran!

     

    Po zasunutí hrubej hlavičky XL dilda, žaluďa s najväčším priemerom, by sa vaše telo malo dostatočne uvoľniť, takže si teraz môžete v pokoji vychutnávať pocity vyvolané dildom a masturbovať pri tom. Mnohí naši zákazníci radi rotujú veľkým dildom vo svojom tele, aby dosiahli všetky vnútorné erotogénne zóny, zatiaľ čo iní uprednostňujú prítlačné pohyby. Experimentujte a zistite, čo sa vám páči, ale nezabudnite s dildom pohybovať pomaly, aby ste sa vyhli zraneniu!

     

    Existujú nejaké riziká pri používaní veľkého dilda XL?

     

    Nie a áno. Ak budete veľké XL dildo zavádzať jemne, nemali by nastať žiadne problémy, ale ak budete XL dildo zavádzať narýchlo, bez skúseností, bez predohry alebo bez zahriatia, môže dôjsť k roztrhnutiu vnútorných tkanív a bolesti. Ak budete postupovať pomaly, najprv sa zahrejete menším dildom z nášho obchodu s dildami, použijete dostatok lubrikantu a budete počúvať svoje telo, mali by ste si byť schopní vychutnať každý centimeter XL dilda. Ak pocítite nepríjemné pocity alebo dokonca bolesť, prestaňte používať dildo XL, pretože váš análny otvor nie je pripravený na také veľké dildo.

     

    Materiál a starostlivosť o XL dildo MEO®:

     

    Toto veľké XL dildo je vyrobené z vysokokvalitného silikónu. Materiál je úžasne pružný a klzký. Okrem toho je silikón, ktorý používame, veľmi stabilný, takže vaše XL dildo vydrží dlho. Extra veľké dildo môžete čistiť jemným mydlom a vodou. Na dôkladnú hygienu odporúčame aj pravidelné používanie nášho spreja VERYCLEAN.

     

    Veľkosti:

     

    • Malé: dĺžka na zasunutie cca 13 cm, priemer drieku 4 cm
    • MEDIUM: dĺžka na vloženie cca 16 cm, priemer drieku 5 cm
    • VEĽKÝ: dĺžka vložky cca 20 cm, priemer drieku 6 cm
    • X-LARGE: Dĺžka na vkladanie približne 23 cm, priemer drieku 7 cm

     

    Ďalšie informácie:

     

     

    • Obrovské dildo | Extra veľké dildo
    • Toto veľké XL dildo si môžu vychutnať ženy aj muži. Vytvára pocit naplnenia a stimuluje vnútorné steny konečníka. Veľké dildo navyše poskytuje rozťahovanie análneho otvoru, čo je bežná fantázia v BDSM.
    • Na dosiahnutie maximálneho pôžitku odporúčame lubrikant MANCUNT z nášho sexshopu.
    • Vďaka praktickej prísavej základni dildo spoľahlivo priľne ku všetkým hladkým povrchom. Dildo je vhodné aj na použitie v popruhovom postroji.
    • Materiál: 100 % silikón
    • zamatovo jemný povrch
    • pružný a zároveň príjemne pevný
    • hrubý žaluď
    • 100 % bez ftalátov
    • bez zápachu

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    XLARGE IS JUST FANTASTIC !

    FLEXIBLE ! really silky love it ! Perfect for fistplayer who want smooth toys

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Großer schöner Dildo so wie er sein soll

    Nach genügend Vordehnung und ausreichender Verwendung von Gleitmittel konnte der Think Big Dildo gut eingeführt werden. Der Sitz des Dildos ist gut und er bleibt da, wo er soll und man spürt ihn sehr gut. Ich habe nachgemessen und die angegebenen Abmessungen stimmen. Vor dem Erwerb sollte man sich der Größe bewusst werden und evtl. eine Größe kleiner wählen.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    XL vibrátor s veľkým priemerom - THINK BIG

    XL vibrátor s veľkým priemerom - THINK BIG

    Máte radi jazdu na veľkom XL robertkovi? Potom by ste si mali kúpiť dildo THINK BIG XL! Nielen cena, ale predovšetkým jeho veľký priemer vás nadchne! Extrémne hrubé análne dildo, ktoré je vhodné len pre profesionálov.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: