Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masturbátory pre mužov

Newsletter

Masturbátor pre edging - Boundless Dual Motor Stroker

Nový Ponuka

Masturbátor Boundless Dual Motor Stroker je veľmi špeciálna sexuálna hračka, ktorá poteší mužov aj dominantných partnerov. Okrem funkcie masturbátora na masturbáciu je ideálny aj v kontexte BDSM na takzvané "tease & denial" alebo "edging".

Viac informácií

3645/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Masturbátor Boundless Dual Motor Stroker je veľmi špeciálna sexuálna hračka, ktorá poteší mužov aj dominantných partnerov. Okrem funkcie masturbátora na masturbáciu je v kontexte BDSM ideálny aj na takzvané "tease & denial" alebo "edging".

    "Tease & denial" a takzvaný "edging" sú praktiky, ktorých cieľom je zintenzívniť sexuálne potešenie oddialením alebo dočasným odopretím orgazmu. Zahŕňajú privedenie seba alebo partnera do bodu orgazmu a následné zastavenie alebo zníženie stimulácie s cieľom oddialiť moment "uvoľnenia". Tento postup sa môže niekoľkokrát opakovať, aby sa zvýšila intenzita záverečného orgazmu.

    "Tease & denial" je o hravom "trápení" a zdržiavaní mužského partnera tým, že mu odopriete okamžité uspokojenie. Môže to byť silný prvok dominancie a podriadenosti vo vzťahu BDSM a môže zintenzívniť psychické aj fyzické aspekty rozkoše.

    "Edging" je špeciálna forma "dráždenia a odopierania", pri ktorej sa mužský partner využíva na stimuláciu partnerky Boundless Dual Motor Stroker sa používa cieleným spôsobom na presnú kontrolu stimulácie. S Boundless Dual Motor Stroker môžete vy alebo váš partner presne kontrolovať intenzitu a rýchlosť stimulácie, vďaka čomu je zážitok ešte intenzívnejší a kontrolovanejší. Masturbátor sa používa na vytvorenie maximálneho vzrušenia bez toho, aby viedol k vyvrcholeniu, kým sa dominantný partner nerozhodne umožniť orgazmus

    Boundless Dual Motor Stroker je inovatívny BDSM masturbátor s dvoma výkonnými motormi a vodotesným dizajnom, ktorý z neho robí ideálneho spoločníka pre širokú škálu rozkoší. Táto sofistikovaná sexuálna hračka bola špeciálne vyvinutá na to, aby posunula "edging" - hru na odďaľovanie orgazmu - na novú úroveň.

    Technické vlastnosti:

    • Technológia dvoch motorov: Vybavený dvoma motormi, ktoré pracujú nezávisle od seba Boundless Dual Motor Stroker intenzívnu stimuláciu penisu. Táto dualita umožňuje stimulovať rôzne oblasti penisu súčasne s rôznou intenzitou, čo je obzvlášť vhodné na praktiky "edgingu".
    • 10 vibračných režimov: Vďaka celkovo desiatim rôznym vibračným režimom sa Boundless Dual Motor Stroker ponúka širokú škálu možností stimulácie penisu. Od jemného pulzovania až po intenzívne vibrácie - stlačením tlačidla môžete prechádzať medzi rôznymi funkciami a prispôsobiť si tak svoje potešenie.
    • Obojstranný otvorený dizajn: Inovatívny obojstranný dizajn s dvoma vstupmi umožňuje Boundless Dual Motor Stroker nielen všestranný, ale aj mimoriadne ľahko čistiteľný. Otvorené konce umožňujú jednoduchú starostlivosť a údržbu masturbátora BDSM.
    • Textúrovaná vnútorná komora (návlek): Vnútorná komora je vybavená rôznymi textúrami, ktoré poskytujú dodatočnú stimuláciu pri každom dotyku s penisom. Tieto textúry zvyšujú citlivosť a pomáhajú zintenzívniť zážitok z hrania.
    • Vodotesnosť: Vodotesný dizajn otvára možnosť používania Boundless Dual Motor Stroker vo vlhkom prostredí, napríklad v sprche, čo ďalej rozširuje škálu možných použití.
    • Dizajn vhodný na cestovanie: Kompaktný a diskrétny Boundless Dual Motor Stroker ideálny spoločník na cesty. Vďaka svojmu nenápadnému dizajnu je ideálnou sexuálnou hračkou na cesty.
    • Výdrž batérie: Až 150 minút edging je možné dosiahnuť pri relatívne krátkom čase nabíjania, ktorý trvá len dve hodiny.


    S týmito technickými špecifikáciami Boundless Dual Motor Stroker predstavuje majstrovské dielo modernej technológie sexuálnych hračiek, ktoré bolo špeciálne vyvinuté pre BDSM praktiky "hranie". Kombinácia dvoch motorov, rôznych vibračných režimov a textúrovanej vnútornej komory ponúka nekonečné možnosti ovládania rozkoše a odďaľovania vyvrcholenia na dosiahnutie nevídanej intenzity orgazmu.

    Ďalšie informácie:

    • Boundless Dual Motor Stroker
    • BDSM masturbátor pre edging.
    • Napájanie Dobíjateľná batéria USB (súčasťou balenia)
    • Materiál: ABS s PU povrchovou úpravou (puzdro), TPE (návlek), silikón (tlačidlo), oceľ (nabíjacie kontakty).
    • Rozmery: 3,75 cm (priemer - puzdro), 12,75 cm x 9,5 cm (spolu).
    • Hmotnosť: približne 450 gramov
    • Maximálna doba prevádzky: 150 minút
    • Maximálny čas nabíjania: 120 minút
    • Funkcie: 10
    • Čistenie: Pre optimálnu starostlivosť a dlhú životnosť Boundless Dual Motor Stroker odporúčame dôkladné čistenie pomocou spreja VERYCLEAN po každom použití. Tento špeciálny čistiaci sprej sa ľahko používa a zaisťuje dôkladné a hygienické čistenie, aby bola erotická pomôcka v najlepšom stave.
    • Lubrikant: Upozorňujeme, že pre tento výrobok sa neodporúča používať lubrikant na báze silikónu, pretože môže poškodiť materiál hračky Boundless Dual Motor Stroker môže poškodiť materiál. Pre čo najlepší zážitok a zaistenie neporušenosti Boundless Dual Motor Stroker odporúčame náš lubrikant STROKE. Toto mazivo bolo špeciálne vyvinuté pre edging a ponúka optimálnu lubrikačnú schopnosť, ktorá predlžuje rozkoš a zintenzívňuje pocity bez poškodenia materiálu strokera Boundless Dual Motor Stroker poškodenie materiálu.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfektes Toys

    Seit ein paar Tagen werde ich durch den Masturbator täglich mehrmals zum kurz vor dem Orgasmus gebracht, ohne aber zu kommen. Es macht es dem Herrn sehr leicht zu sehen wie kurz man davor ist zu kommen. Wer auf Eding steht wird ihn lieben.

      Hodnotenie 

      Nach dem Edging ist vor dem Edging

      Ich bin nach einer langen, sehr langen Edging-Session so hart gekommen wie noch niemals zuvor. Meine Herrin findet es einfach anzuwenden und auch ich bin begeistert. Leise, effektiv und gut zu reinigen!

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Wow

      From gentle pulsations to intense vibrations, this edging masturbator from MEO caters for every preference, ensuring every user can find their perfect rhythm. The motor is very quiet, allowing you to have worry-free fun without any unnecessary interruptions.

        Hodnotenie 

        Good Edging Toy

        I recently tried this male sex toy and wanted to share my personal experience with it. The packaging was discreet and the design felt durable and well made. It's lightweight and has a variety of settings, including vibration and sucking modes. It's quiet, which is great for privacy, and it's easy to clean. The rechargeable battery is a convenient feature. While it took me a bit to figure out the best way to use it for maximum pleasure, once I did, it provided a VERY satisfying experience. If you're looking for something in this category, it might be worth exploring based on my own journey.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Masturbátor pre edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbátor pre edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbátor Boundless Dual Motor Stroker je veľmi špeciálna sexuálna hračka, ktorá poteší mužov aj dominantných partnerov. Okrem funkcie masturbátora na masturbáciu je ideálny aj v kontexte BDSM na takzvané "tease & denial" alebo "edging".

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: