Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Svorky na bradavky

Newsletter

Sadomaso - Svorky na bradavky so spojovacou reťazou

Naše svorky na bradavky Sadomaso sú fascinujúcim BDSM doplnkom, ktorý poskytuje intenzívnu a jedinečnú stimuláciu bradaviek. Sú navrhnuté tak, aby stláčali bradavky, čím vytvárajú zmes bolesti a potešenia, ktorá môže zintenzívniť pocity počas sexu alebo BDSM sedenia.

Viac informácií

3691/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

Viac informácií

Naše svorky na bradavky Sadomaso sú fascinujúcim BDSM doplnkom, ktorý poskytuje intenzívnu a jedinečnú stimuláciu bradaviek. Sú navrhnuté tak, aby stláčali bradavky, čím vytvárajú zmes bolesti a potešenia, ktorá môže zintenzívniť pocity počas sexu alebo BDSM sedenia. Špeciálnou vlastnosťou našich svoriek na bradavky Sadomaso je ich schopnosť zvýšiť prietok krvi do bradaviek prostredníctvom kontrolovanej sily zovretia, čo vedie k zvýšenej citlivosti a intenzívnejším pocitom.

Špeciálne prvky, ako sú vinylom potiahnuté upínacie plochy, nastaviteľná sila zovretia a spojovacia retiazka, zvyšujú pohodlie a všestrannosť našich vysokokvalitných svoriek na bradavky:

  • Vinylom potiahnuté upínacie plochy: Táto funkcia zabezpečuje hladšie nasadenie svoriek na bradavky. Vinylový poťah chráni citlivú pokožku bradaviek pred priamym kontaktom s kovom a minimalizuje riziko poranenia. Aplikácia je tak pohodlnejšia a bezpečnejšia, najmä pre začiatočníkov alebo osoby s citlivou pokožkou.
  • Nastaviteľná sila zovretia: Možnosť nastavenia sily zovretia je rozhodujúcou výhodou, pretože intenzitu možno meniť podľa osobných preferencií. Začiatočníci môžu začať s ľahkou silou zovretia, zatiaľ čo skúsení používatelia môžu intenzitu zvýšiť, aby dosiahli silnejší pocit. Vďaka tejto prispôsobivosti sú svorky na bradavky MEO univerzálnym príslušenstvom, ktoré možno prispôsobiť rôznym náladám a preferenciám.
  • Spojovacia retiazka: Spojovacia retiazka medzi svorkami na bradavky je nielen vizuálne atraktívna, ale otvára aj ďalšie možnosti. Opatrným ťahaním za retiazku možno meniť tlak na bradavky, a tým aj intenzitu pocitov. Prípadne možno k spojovacej retiazke pripojiť ďalšie závažia. Okrem toho spojovacia retiazka umožňuje dominantnému partnerovi dodatočnú kontrolu (od jemnej až po tvrdú) nad stimuláciou bradaviek počas BDSM sedenia.


Celkovo tieto svorky na bradavky ponúkajú vzrušujúci spôsob, ako zlepšiť sexuálny život vytvorením rovnováhy medzi bolesťou a rozkošou, ktorá môže viesť k intenzívnejším vyvrcholeniam.

Viac informácií:

  • Svorky na bradavky so spojovacou retiazkou
  • Materiál: hliník, guma, nehrdzavejúca oceľ
  • Rozmery: 0,50 x 47,00 x 3,00 cm
  • Hmotnosť: približne 40 gramov
  • Pri používaní svoriek na bradavky v kontexte BDSM je dôležité vždy dbať na bezpečnosť a vzájomný rešpekt. Svorky na bradavky môžu vyvolávať intenzívne pocity, preto by sa vždy malo zabezpečiť bezpečné, konsenzuálne a informované prostredie. Komunikácia je kľúčová: Uistite sa, že všetci zúčastnení jasne definujú svoje hranice a signály, najmä pokiaľ ide o prah bolesti. Vždy začnite pomaly a intenzitu zvyšujte len vtedy, ak si to všetci zúčastnení želajú. Sledujte reakcie tela, aby ste sa vyhli precitlivenosti alebo možnému zraneniu. Dôležité je dohodnuté bezpečné slovo alebo signál na okamžité zastavenie všetkých aktivít. Pamätajte, že na prvom mieste musí byť vždy blaho a súhlas všetkých zúčastnených.
  • Pred každým použitím a po ňom sa očistite sprejom INSTACLEAN od spoločnosti MEO.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Sadomaso - Svorky na bradavky so spojovacou reťazou

Sadomaso - Svorky na bradavky so spojovacou reťazou

Naše svorky na bradavky Sadomaso sú fascinujúcim BDSM doplnkom, ktorý poskytuje intenzívnu a jedinečnú stimuláciu bradaviek. Sú navrhnuté tak, aby stláčali bradavky, čím vytvárajú zmes bolesti a potešenia, ktorá môže zintenzívniť pocity počas sexu alebo BDSM sedenia.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: