Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM nábytok a sexuálny nábytok

Newsletter

Gynekologické kreslo "Extrémna poslušnosť" pre BDSM seansy

Profesionálne BDSM gynekologické kreslo vám ponúka všetko, čo potrebujete na vzrušujúci BDSM sex s partnerom. Ideálne na jeho zviazanie, potrestanie, rozmaznávanie, vyšetrenie alebo na to, aby ste ho nechali tvrdo vyskúšať jedným z našich sexuálnych strojov.

Viac informácií

3114/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Profesionálne BDSM gynekologické kreslo vám ponúka všetko, čo potrebujete na vzrušujúci BDSM sex s partnerom. Ideálne na jeho zväzovanie, trestanie, rozmaznávanie, vyšetrovanie alebo na to, aby ste ho nechali tvrdo vyskúšať jedným z našich sexuálnych strojov. Toto všestranné, nastaviteľné BDSM gynekologické kreslo je odolné, stabilné, pohodlné a super sexy. Je ideálna pre váš play room, vašu spálňu alebo žalár!

     

    Čo je na BDSM gynekologickom kresle "Extreme Obedience" také výnimočné?

     

    Chcete si kúpiť gynekologické kreslo? Nechajte sa inšpirovať naším špičkovým gynekologickým kreslom a splňte si túžbu po BDSM gynekologickom kresle profesionálnej kvality, ktoré sa ľahko nastavuje a dá sa používať aj v tých najmenších priestoroch. Robustná konštrukcia univerzálne použiteľného BDSM nábytku je vyrobená z práškovo lakovaného kovu a vybavená čalúnenými, ľahko čistiteľnými vinylovými koženými vankúšmi na stehná, zadok a chrbát.

     

    Extreme Obedience je anglický výraz a znamená extrémnu poslušnosť - a naše gynekologické kreslo nesie tento názov opodstatnene! Na bokoch a hornej časti BDSM gynekologického kresla "Extreme Obedience" sa nachádzajú D-krúžky, ku ktorým môžete pripevniť putá, manžety na členky, reťaze alebo laná. D-krúžky vám ponúkajú dokonalú príležitosť zviazať svojho partnera alebo pripevniť k BDSM gynekologickému kreslu svoje obľúbené sexuálne hračky a vyšetrovacie nástroje tak, aby boli na dosah. Gynekologické kreslo je vybavené aj nylonovými hrudnými, bedrovými a stehennými popruhmi s ABS prackami. Umožňujú vám bez väčšej námahy zafixovať submisívneho partnera na nútené vyšetrenie alebo bondáž. Popruhy a pracky sú tiež navrhnuté tak, aby sa dali rýchlo uvoľniť, ak je potrebné vašu partnerku po sedení bez veľkej námahy oslobodiť z pút.

     

    Opierku chrbta možno flexibilne nastaviť, aby ste ju mohli pohodlne používať v ideálnom uhle pre vás alebo pre čokoľvek, čo ste si so svojím Sub naplánovali! Udržujte ho/ju (alebo seba v autobondáži) zviazaného/ú a v submisívnej polohe celé hodiny!

     

    Všetky podpery sú príjemne polstrované a pohodlné. Aj keď profesionálne BDSM gynekologické kreslo "Extrémna poslušnosť" nepoužívate s partnerom, môžete ho použiť na samoväzbu s našimi elektronickými časovými zámkami MEOBond alebo s jedným z našich erotických strojčekov.

     

    Najdôležitejšie prvky:

     

    • Nastaviteľné operadlo: Vďaka nastaviteľnému operadlu môžete svojho partnera používať, keď sedí alebo leží. Pripevnite ho alebo ju a posúvaním operadla nahor alebo nadol si vyberte ideálny uhol, aby ste mali optimálny prístup k otvorom!
    • Pohodlné, mäkké polstrovanie: Ideálne na dlhé sedenia! Polstrovanie je mimoriadne pohodlné a absorbuje aj tie najtvrdšie nárazy alebo trhavé pohyby.
    • Optimálne podpery nôh: Vďaka dokonale umiestneným, dobre polstrovaným a výškovo nastaviteľným opierkam nôh je gynekologické kreslo profesionálnym gynekologickým kreslom na nútené vyšetrenia a análnu alebo vaginálnu penetráciu.
    • Pevná konštrukcia: Profesionálne BDSM gynekologické kreslo "Extreme Obedience" vydrží naozaj veľa, aj keď sa počas sedenia stane niečo naozaj drsné. Robustný rám je vyrobený z vysokokvalitného kovu a ocele, čo z neho robí odolný kus BDSM nábytku.
    • Rýchloupínacie pracky: Rýchloupínacie pracky bondage popruhov sú vyrobené z ABS plastu a dajú sa ľahko uvoľniť, ak váš partner potrebuje zmeniť polohu, chcete upraviť fixáciu alebo prerušiť sedenie.
    • D-krúžky na pripevnenie bondage doplnkov: Na D-krúžky pripevnite putá alebo iné bondage doplnky, ktoré dodajú vášmu sedeniu alebo nútenému vyšetreniu ďalší prvok!
    • Kompatibilita s erotickými strojčekmi: Šukací strojček nie je súčasťou balenia, ale kreslo sa dokonale hodí k našim erotickým strojčekom(pozrite si aj držiak na erotické strojčeky - kliknite sem)!

     

    Ako používať BDSM gynekologické kreslo "Extreme Obedience"?

    Hneď ako si BDSM gynekologické kreslo "Extreme Obedience" nastavíte, môžete si naň sami sadnúť, aby ste si vyskúšali jeho výšku, stabilitu a pohodlie. Ak ho chcete používať so svojím partnerom, nechajte ho pred prvým sedením sedieť na BDSM gynekologickom kresle, aby ho dôkladne preskúmal. Nastavte sklon operadla a uveďte ho do polohy, ktorú obaja považujete za najpohodlnejšiu pre vaše sedenie kinky! Po vykonaní nastavení upevnite partnera pomocou popruhov a pevne a tesne ich pritiahnite. Vzrušujte a trápte svojho submisívneho partnera podľa svojich predstáv, kým nebude úplne bezmocný a vydaný na vašu milosť, nebude sa zvíjať v rozkoši a extáze a nebude prosiť o uvoľnenie! Použite zrkadlo, análny rozťahovač, floggersvorky na bradavky, šteklítka, vibrátory a mnoho ďalšieho, zatiaľ čo váš partner je zviazaný a vydaný napospas vašim fantáziám. Ak chcete používať BDSM gynekologické kreslo "Extrémna poslušnosť" sami, bez partnera, potom si urobte pohodlie na gynekologickom kresle, pripútajte sa popruhmi, pevne ich utiahnite a užívajte si oporu, ktorú vám ponúkajú opierky na nohy, zatiaľ čo máte nohy široko roztiahnuté. Skombinujte BDSM gynekologické kreslo "Extrémna poslušnosť" s jedným z našich diaľkovo ovládaných sexuálnych strojov a nechajte sa naozaj tvrdo jebnúť v polohe rozkročeného orla!

     

    Po použití môžete BDSM gynekologické kreslo "Extreme Obedience" vyčistiť pomocou nášho spreja INSTACLEAN a mäkkej handričky.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Viac informácií o Bondage nábytku a gynekologickom vyšetrovacom kresle
    • Rozmery: Celková dĺžka 102 cm x celková šírka 55 cm x celková výška 145 cm. Vankúš na hornú časť tela: dĺžka 79 cm x šírka 24 cm, vankúš na sedenie: dĺžka 56 cm x šírka 24 cm, opierky na nohy: dĺžka 18 cm x šírka 20 cm.
    • Hmotnosť: približne 40 kg
    • Maximálna hmotnosť: 200 kg
    • Materiály: železo, drevo, pena, PVC koža, nylon, ABS plast.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Unbelievable

    This thing is a must!!!!!!!!!!!!!! She absolutely loved this thing and so did I!!! HIGHLY, HIGHLY, HIGHLY RECOMMEND!! TRUST ME :)

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Profi Qualität

    Der Gyn Stuhl lässt wirklich keine Wünschen offen. Ich gehöre zu den Glücklichen die den Prototypen ausgiebig testen durften und ich kann nichts anderes sagen, dass ich vollkommen von der Qualität und von der Gestaltung begeistert bin. Super sind die vielen Verstellmöglichkeiten und das man den Gyn Stuhl für alles mögliche benutzen kann. Sobald er lieferbar ist, werde ich ihn sofort bestellen!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Gynekologické kreslo "Extrémna poslušnosť" pre BDSM seansy

    Gynekologické kreslo "Extrémna poslušnosť" pre BDSM seansy

    Profesionálne BDSM gynekologické kreslo vám ponúka všetko, čo potrebujete na vzrušujúci BDSM sex s partnerom. Ideálne na jeho zviazanie, potrestanie, rozmaznávanie, vyšetrenie alebo na to, aby ste ho nechali tvrdo vyskúšať jedným z našich sexuálnych strojov.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: