Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM nábytok a sexuálny nábytok

Newsletter

Svätoondrejský kríž BDSM - BDSM nábytok - BDSM kríž - Bondage kríž

Okrem základného tvaru nemá inovatívny kríž svätého Ondreja 2.0 už veľa spoločného s drevenými krížmi na viazanie. Vďaka kovovému rámu je tento svätoondrejský kríž mimoriadne stabilný, pružný a bezpečný na používanie pri bondage. Použitie vysokokvalitných materiálov a premyslená konštrukcia robia z nášho svätoondrejského kríža bezpečný a univerzálne použiteľný kus BDSM

Viac informácií

3008/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Svätoondrejský kríž alebo BDSM kríž je dokonalým doplnkom, keď ide o dokonalú bondáž! Inovatívny svätoondrejský kríž 2.0 od MEO už okrem základného tvaru nemá veľa spoločného s pôvodnými drevenými bondage krížmi. Vďaka kovovému rámu je tento svätoondrejský kríž mimoriadne stabilný, odolný a bezpečný na použitie pri bondáži. Použitie vysokokvalitných materiálov a premyslený dizajn robia z nášho svätoondrejského kríža bezpečný a univerzálne použiteľný kus BDSM nábytku. Náš kríž svätého Ondreja 2.0 je vhodný pre všetky telesné veľkosti a hmotnostné kategórie a je určený na súkromné použitie, ako aj do profesionálnych BDSM štúdií.

     

    Rozkoš z podriadenia:

     

    Andrew's Cross sa pre používateľa vyznačuje predovšetkým úplným spútaním a z toho vyplývajúcou nehybnosťou. Pasívny partner je úplne vydaný na milosť a nemilosť Top a takmer sa nemôže hýbať. Keď ste pripútaní k svätoondrejskému krížu, veľmi rýchlo si uvedomíte, že v tejto polohe ste partnerovi úplne vydaní na milosť a nemilosť. Hlava aj celá horná časť tela sú voľne prístupné Top a môžete ich stimulovať alebo trestať. Podobná situácia je aj s genitáliami. Roztiahnuté nohy sa nedajú zatvoriť, takže je možná akákoľvek manipulácia s genitáliami.

     

    Čo je na tomto BDSM kríži Andrew také zvláštne?

     

    Okrem BDSM nábytku, ako sú klietky, stĺpiky a mnohé ďalšie, vyrábame aj tento praktický svätoondrejský kríž so stojanom. Náš BDSM svätoondrejský kríž je nadčasový, rozoberateľný kovový svätoondrejský kríž na voľné použitie bez montáže na stenu. Ideálny svätoondrejský kríž pre každú potrebu a každú veľkosť miestnosti. V porovnaní s podobnými výrobkami tento svätoondrejský kríž nenecháva nič na náhodu bez ohľadu na to, či sa svätoondrejský kríž používa v súkromí alebo v profesionálnom BDSM štúdiu. Stabilná základňa umožňuje umiestniť tento svätoondrejský kríž kdekoľvek v miestnosti, aby sa dal používať zo všetkých strán. Ku krížu možno samozrejme pripevniť mnohé BDSM doplnky z ponuky MEO. Keďže náš svätoondrejský kríž je vyrobený z hygienicky nezávadného kovu, ľahko sa čistí po bondage sedení (telesné tekutiny, vosk zo sviečok, lubrikanty, oleje atď.). Ondrejský kríž sa dodáva v rozloženom stave, diskrétne a bezpečne zabalený. Montáž je mimoriadne jednoduchá a náš bondage svätoondrejský kríž je pripravený na použitie do 3 minút. Po použití možno svätoondrejský kríž rýchlo rozobrať a diskrétne uložiť do skrine alebo pod posteľ.

     

    Ako používať svätoondrejský kríž na bondage?

     

    Ondrejský kríž má integrované zariadenia na spútanie submisívneho partnera. To možno vykonať pomocou kožených pút, pút na ruky alebo povrazov. Vašej fantázii sa medze nekladú. Existuje len jedno obmedzenie: čas! Každý otrok má fyzické limity a tie sa dajú počas bondáže na svätoondrejskom kríži úžasne preskúmať. Stáť s roztiahnutými nohami je už teraz výzva a roztiahnuť ruky smerom nahor je ešte nepríjemnejšie. Okrem toho sú ruky samé od seba ťažšie a ťažšie, pretože krv pomaly prúdi späť do tela. Výsledkom je necitlivosť. Práve preto by ste si mali vybrať kvalitné putá na ruky a členky. Odporúčame naše špeciálne putá na ruky 9885 - kliknite sem).

     

    Teraz je otrok spútaný - a čo teraz? No, teraz sa skutočne začína skutočné BDSM sedenie. Môžete neobmedzene skúmať telo a primerane stimulovať erotogénne zóny. Ak je otrok fixovaný tvárou k svätoondrejskému krížu, môžete samozrejme vložiť aj výprask a/alebo bičovanie. Je dôležité, aby ste venovali pozornosť signálom svojho otroka. Nezabudnite preto, prosím Safeword a v prípade potreby sa pýtajte.

     

    Čo je BDSM svätoondrejský kríž?

     

    Môžete ho vidieť na každom železničnom priecestí a spomína sa aj v Biblii: Ondrejský kríž! Ondrejský kríž v kontexte bondáže je kríž v tvare písmena X v ľudskej veľkosti (často sa nazýva len kríž). Názov dostal podľa apoštola Ondreja, ktorý bol údajne okolo roku 60 n. l. odsúdený na smrť ukrižovaním na kríži v tvare písmena X. Ondrejský kríž v bondáži je zvyčajne vyrobený z dreva alebo kovu a používa sa na spútanie pasívneho partnera (spodného alebo otroka). Predná a zadná časť pasívneho partnera sú voľne prístupné aktívnemu partnerovi, Top, a končatiny sú roztiahnuté a fixované.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    • Kovový svätoondrejský kríž
    • So stojanom
    • Materiál
    • Montážny materiál je súčasťou dodávky
    • Má niekoľko upevňovacích bodov.
    • Výška 2,30 m s plochou základne približne 1 m²
    • Keďže nohy otroka sú na podlahe aj počas upevnenia na svätoondrejský kríž, pri tomto type upevnenia nehrozia takmer žiadne riziká. Mali by ste však venovať pozornosť krvnému obehu v rukách, ktorý sa môže zastaviť, ak je otrok spútaný príliš dlho.
    • Ondrejský kríž je v súčasnosti štandardným vybavením každého dominového štúdia. Mnohé swingers kluby majú aj špeciálne vybavené BDSM miestnosti so svätoondrejským krížom. Bondážny kríž možno čoraz častejšie nájsť aj v súkromných spálňach. Ak je otrok pripútaný ku krížu, nikdy by nemal zostať sám. Aj inak banálne problémy môžu mať vážne následky, ak sú takto spútaní. Ľudia s astmou alebo srdcovými problémami by sa mali vo všeobecnosti zdržať priväzovania k svätoondrejskému krížu.

     

     

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wunderbar

    Schnell aufzubauen und auch wieder abzubauen, sehr gutes Stecksystem, komplett kippsicher, alles sicher und wunderbar verarbeitet. Hand- Fußfesseln und ein Bauchgurt lassen sich im Handumdrehen anbringen. Preis unschlagbar für diese Qualität.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Una croce di Sant'Andrea che ho sempre sognato

    La croce di Sant'Andrea è molto ben fatta, estremamente stabile e sicura da usare. Consigliato!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Produit de qualité

    Très bonne finition, très stable et sûre. Envoi discret à Marseille.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Quality made in Germany

    Prompt delivery to Chicago. It came as it displayed. Happy with it.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    großartig und universell

    Es gibt wahrlich keine bessere Möglichkeit als ein Andreaskreuz, die Sklavin bzw. den Sklaven ruhiggestellt zu präsentieren und dann nach Belieben zu betrachten, zu berühren, zu behandeln oder auch nur "zappelnd" warten zu lassen. Da muss man aufpassen, dass die Fantasie nicht durchgeht.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Svätoondrejský kríž BDSM - BDSM nábytok - BDSM kríž - Bondage kríž

    Svätoondrejský kríž BDSM - BDSM nábytok - BDSM kríž - Bondage kríž

    Okrem základného tvaru nemá inovatívny kríž svätého Ondreja 2.0 už veľa spoločného s drevenými krížmi na viazanie. Vďaka kovovému rámu je tento svätoondrejský kríž mimoriadne stabilný, pružný a bezpečný na používanie pri bondage. Použitie vysokokvalitných materiálov a premyslená konštrukcia robia z nášho svätoondrejského kríža bezpečný a univerzálne použiteľný kus BDSM

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: