Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Sextoys

Newsletter

Dr. Sado Pinwheel Set pre BDSM

Ste milovníkom ozubených kolies a páči sa vám bolesť, ktorú dokáže vytvoriť Wartenbergovo koleso? Potom je táto súprava koliesok na profesionálne BDSM sedenia pre vás absolútnou nevyhnutnosťou!

Viac informácií

2168/00

79,90 €


-20,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ste milovníkom ozubených kolies a páči sa vám bolesť, ktorú dokáže vytvoriť Wartenbergovo koleso? Potom je pre vás táto súprava koliesok na profesionálne BDSM sedenia absolútnou nevyhnutnosťou!

     

    Či to bude bolieť alebo len štekliť, závisí od sily tlaku - a teda od milosti dominantného partnera. Či už ide o chrbát, stehná, hruď, brucho, penis, semenníky alebo chodidlá - nervové koliesko je vhodné pre mnohé časti tela a dá sa použiť jednotlivo. Pre mravenčiaci pocit momentu prekvapenia sa odporúča kombinácia so šatkou na oči a bondage putami od MEO.

     

    Súpravu Dr. Sado dodávame v ušľachtilom balení. Obsahuje ergonomicky tvarovanú oceľovú rukoväť a 4 vymeniteľné kolieska (nervové kolieska) pre rôzne pocity pri hre medzi rozkošou a bolesťou: 1 x jednoduché Wartenbergovo koliesko, 1 x dvojité Wartenbergovo koliesko, 1 x trojité Wartenbergovo koliesko a 1 x päťnásobné Wartenbergovo koliesko.

     

    Najdôležitejšie prvky:

     

    Výrobky Dr. Sado sú prvou voľbou mnohých SM štúdií, profesionálnych domin a majstrov! Wartenbergovo koliesko sa prevaľuje po pokožke partnerky. V závislosti od použitého tlaku dochádza k mravenčeniu až bolestivému zážitku. Wartenbergovo koliesko, nazývané aj pinwheel, pochádzajúce z oblasti neurológie, sa už dlho teší legendárnej povesti v BDSM kruhoch ako všestranná SM hračka.

     

    Viac informácií:

     

    • Kompletná sada SM hračiek
    • SM hračky v profesionálnej kvalite pre SM štúdiá, pánov a dominy.
    • Vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
    • Vrátane ušľachtilého balenia

     

    Odporúčanie pre BDSM:

     

    Prechod od tvrdého k mäkkému: vyskúšajte Nervové koliesko Dr. Sado na rôznych častiach tela, napríklad na vnútornej strane stehien, chodidlách alebo dokonca na genitáliách, a objavte najintímnejšie body rozkoše svojho partnera. Pokožka bude po hre s Wartenbergovým kolieskom mimoriadne citlivá, a preto dokonale pripravená na ďalšie ošetrenie našimi pružinovými šteklivkami alebo masážnymi sviečkami. Odporúčame používať Wartenbergrad s jednou z našich pások na oči, aby ste ešte viac obohatili svoj zmyslový zážitok.

     

    Použitie:

     

    Vďaka svojmu tvaru sa dá držať ako príbor a pomocou ukazováka smerujúceho dopredu môžete meniť tlak. Vďaka ergonomickej rukoväti sa ľahko a pohodlne drží aj neskúsenému používateľovi.

     

    Experimentujte s rôznymi úrovňami potešenia a bolesti pomocou zmeny tlaku. Nechajte koliesko Wartenberg zľahka kĺzať po pokožke, aby ste dosiahli mierny pocit mravčenia. Môžete tiež trochu silnejšie zatlačiť pre priamejší a intenzívnejší pocit mravčenia.

     

    Hygiena:

     

    Keďže sa prístroj používa aj na citlivé oblasti pokožky v intímnej oblasti, odporúčame ho pred použitím dôkladne vyčistiť a vydezinfikovať naším čistiacim prostriedkom na hračky VERYCLEAN.

     

    Upozornenie:

     

    Wartenbergovo koliesko nie je určené na spôsobenie poranenia. Pri nadmernom tlaku však môže poraniť pokožku.

     

     

    Ďalšie informácie:

     

    Ihlové koliesko sa môže používať vo všetkých oblastiach BDSM. V oblasti bondáže je napríklad valcovanie chodidiel obľúbenou praktikou, keď je partner spútaný za nohy.

     

    V oblasti dominancie a podriadenia možno pomôcku použiť ako pomôcku na trestanie pri výchovných hrách.

     

    Aj v klinickej erotike sa často používa ako pomôcka pri rolových hrách s lekárskym vybavením.

     

    V neposlednom rade je ihlové koliesko účinnou pomôckou aj v oblasti sadizmu a sadomasochizmu na vyvolanie slastnej bolesti aj pri tvrdších sadomasochistických sedeniach - najmä keď sa ihlovým kolieskom prevaľuje po citlivých oblastiach kože v oblasti genitálií.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfetto per quello di cui avevo bisogno

    Lo adoro!!! Aggiunge un livello di sensazione che non ho mai saputo esistesse. Quando mio marito usa questo su di me, ogni nervo è risvegliato. Questo ha reso alcune notti estremamente esplosive! Consiglio vivamente questo prodotto a chiunque sia interessato al gioco sensoriale.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Mejor accesorio que compré hasta ahora.

    Mejor accesorio que compré hasta ahora.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Mit dem richtigen Spielzeug machen Doktorspiele viel Spaß!

    Mit dem richtigen Spielzeug machen Doktorspiele gleich doppelt so viel Spaß! Lockere doch schon mal deinen Kittel und rücke das Schwesternhäubchen zurecht, denn hier kommt ein ganz besonders elegantes Set an Nervenrädern, deren prickelnde Schmerzreize stark erregende Nebenwirkungen haben. Das schwarze Etui mit dem roten Innenfutter beinhaltet einen Griff mit Gewindeöffnung und 4 Aufsätze: ein 1-reihiges Nadelrad, ein 2-reihiges, ein 3-reihiges und ein 5-reihiges. Die Nadelräder drehen sich unabhängig voneinander. Aus rostfreiem Edelstahl gefertigt und auf Hochglanz poliert, machen diese Wartenberg-Räder auch optisch mächtig was her. Diagnose: Weiterführende Behandlung zwingend erforderlich!

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Die Verarbeitung ist top - SM Spielspaß garantiert.

    Wir waren schon eine ganze Weile neugierig darauf wie es sich anfühlt bis ich dieses Set bestellt und alle Teile ausgiebig an meinem Freund ausprobiert habe.Die Gefühle variieren von leichter Berührung, leichte Strafe, starke Strafe bis hin zu Schmerzen, je nachdem wie stark das Pinwheel auf die Haut gedrückt wird und wie schnell es dabei bewegt wird.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Top of the top

    Schneller Versand und wirklich hervorragende Qualität.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Professionell

    Wie beschrieben und gerne wieder

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Dr. Sado Pinwheel Set pre BDSM

    Dr. Sado Pinwheel Set pre BDSM

    Ste milovníkom ozubených kolies a páči sa vám bolesť, ktorú dokáže vytvoriť Wartenbergovo koleso? Potom je táto súprava koliesok na profesionálne BDSM sedenia pre vás absolútnou nevyhnutnosťou!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: