Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vibrátory

Newsletter

MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 análny vibrátor

Nový Ponuka

Naši zákazníci sú s MEO Bionic™ nadšení Pressure rimming Probe. Tento inovatívny análny vibrátor kombinuje správnu dávku umelej inteligencie, skvelý dizajn, dychberúci výkon a dômyselnú funkciu pre absolútne ohromujúcu stimuláciu análneho otvoru.

Viac informácií

3628/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Naši zákazníci sú s MEO Bionic™ nadšení Pressure rimming Probe. Tento inovatívny análny vibrátor v sebe spája správnu dávku umelej inteligencie, parádny dizajn, dychberúci výkon a geniálnu funkciu pre absolútne ohromujúcu stimuláciu análneho otvoru.

    Tento pokročilý análny vibrátor ponúka nielen viac ako sedem intenzívnych vibračných funkcií, ale aj jedinečný režim Power Plus - čím silnejšie stlačíte toto tlačidlo, tým silnejšie sú vibrácie.

    Už dlho hľadáte najlepší análny vibrátor? Tu je!

    Dokonalý tvar análneho kolíka a optimálne veľký krk a základňa sú mimoriadne dôležité na zaistenie bezpečnosti, pohodlia a potešenia počas používania. Dobre premyslený dizajn, ako je dizajn MEO Bionic™ Pressure rimming Probe zaručuje, že análny kolík pohodlne a bezpečne sedí, čo je dôležité pri krátkodobom aj dlhodobom používaní. Dobrý dizajn zabraňuje náhodnému skĺznutiu análneho kolíka príliš hlboko do konečníka alebo jeho vypadnutiu, čo je nevyhnutné pre bezpečnosť a istotu počas používania.

    Túto skvelú funkciu si zamilujete!

    Výrazná vlastnosť MEO Bionic™ Pressure rimming Probe je však umiestnenie vibračného motorčeka v hrdle análneho kolíka, čo je mimoriadna inovácia. Toto jedinečné umiestnenie poskytuje extrémnu, dych vyrážajúcu stimuláciu análneho otvoru. Vďaka umiestneniu motorčeka priamo v krčku análneho kolíka sa vibrácie prenášajú intenzívnejšie a priamo do vysoko citlivých oblastí okolo análneho otvoru. Výsledkom je zvýšená a koncentrovaná stimulácia, ktorá výrazne zintenzívňuje zážitok so zátkou a prispieva k uspokojivejšiemu sexuálnemu zážitku.

    Dokonalá zátka 24/7: diskrétna, tichá a úplne bezpečná!

    MEO Bionic™ Pressure rimming Probe nie je len sofistikovanou sexuálnou hračkou na doma, ale ponúka aj možnosť diskrétneho a nenápadného používania v každodennom živote. Vďaka prakticky tichej prevádzke je ideálny na nepretržité používanie a zostáva nenápadný aj pod každodenným oblečením. Anatomicky dokonalý tvar análneho kolíka zaručuje pohodlné a bezpečné uchytenie bez toho, aby ste sa museli obávať jeho vykĺznutia z konečníka. Vďaka tomu je ideálny na dlhšie nosenie pri cestovaní. Bezpečnostný zámok je ďalšou premyslenou funkciou tohto análneho kolíka. Jednoduchým stlačením a podržaním ovládacieho tlačidla po dobu 3 sekúnd možno análny kolík zapnúť alebo vypnúť, čím sa zabráni jeho náhodnému zapnutiu alebo vypnutiu počas používania. Táto funkcia poskytuje dodatočnú bezpečnosť a kontrolu, takže sa môžete sústrediť na svoje každodenné činnosti a zároveň si užívať tajné potešenie.

    Režim Power Plus: Tento druh stimulácie je skutočne úchvatný!

    Inovatívny režim Power Plus MEO Bionic™ Pressure rimming Probe stanovuje nové štandardy v oblasti análnej stimulácie. Táto špeciálna funkcia, ktorá sa ovláda pomocou tlačidla v základni análneho kolíka, umožňuje interaktívne a intuitívne ovládanie intenzity vibrácií. Jednoduchým stlačením tlačidla Power Plus v základni kolíka možno priamo ovládať intenzitu vibrácií - čím silnejšie je tlačidlo stlačené, tým intenzívnejšia je rozkoš. Táto používateľsky prívetivá funkcia ponúka nádherný a prispôsobiteľný zážitok, pri ktorom možno intenzitu stimulácie nastaviť presne podľa potreby.

    Pomocou priloženého USB nabíjacieho kábla možno MEO Bionic™ nabíjať 90 minút len dve hodiny Pressure rimming Probe sa dá nabiť len za dve hodiny na 90 minút intenzívneho análneho potešenia. Integrovaný najmodernejší pamäťový čip si zapamätá vaše obľúbené nastavenia a pri ďalšom zapnutí začne s poslednou použitou funkciou.

    Jednoduché čistenie! Teplá voda, jemné mydlo a VERYCLEAN sprej:

    Správne čistenie je rozhodujúce pre životnosť a hygienu análneho kolíka. Po každom použití by sa mal análny kolík vyčistiť teplou vodou a jemným mydlom. Na dodatočné čistenie a dezinfekciu odporúčame sprej VERYCLEAN. Tento sprej bol špeciálne vyvinutý pre erotické hračky a zaisťuje dôkladné a šetrné čistenie. Pravidelné používanie VERYCLEAN udržuje análny kolík nielen čistý, ale aj v optimálnom stave.

    Ďalšie informácie:

    • MEO Bionic™ Pressure rimming Probe
    • 7+ funkcií s intenzívnymi vibráciami, pulzáciou a eskaláciou
    • Tlačidlo Power Plus - čím silnejšie je tlačidlo stlačené, tým intenzívnejšie sú vibrácie.
    • Materiál: vysokokvalitný silikón
    • Vodotesnosť podľa IPX7
    • Moderný pamäťový čip, ktorý ukladá naposledy použitú funkciu
    • Bezpečnostný zámok - stlačením a podržaním na 3 sekundy sa zapne a vypne
    • Nabíjanie cez USB - nabíjací kábel je súčasťou dodávky
    • Plne nabitý za 2 hodiny
    • Funguje 90 minút pri vysokej rýchlosti a 120 minút pri nízkej rýchlosti
    • Rozmery: 10,75 x 3,75 cm (análny konektor) | 14,5 x 6,25 cm (spolu)
    • Vibračné režimy: 7
    • Poznámka: Lubrikanty obsahujúce silikón môžu poškodiť vysokokvalitný materiál. Používajte len lubrikanty na báze vody, napr. Aquameo alebo Alphamale Aqua.
    • Umelá inteligencia a biomechanika: Umelá inteligencia a biomechanika charakterizujú túto novú generáciu erotických hračiek. Integrácia umelej inteligencie (AI) a biomechanických princípov predstavuje inovatívny pokrok vo vývoji moderných sexuálnych hračiek. Vďaka využitiu umelej inteligencie sa tieto sexuálne hračky dokážu naučiť individuálne preferencie a reakcie používateľa a podľa toho sa prispôsobiť, aby optimalizovali osobný zážitok. Biomechanické prístupy k dizajnu na druhej strane umožňujú navrhovať sexuálne hračky tak, aby dokázali lepšie simulovať prirodzené pohyby a reakcie ľudského tela. Kombináciou týchto technológií vznikajú nové typy sexuálnych hračiek, ako napríklad séria MEO Bionic, ktoré ponúkajú vysoký stupeň prispôsobiteľnosti a realizmu z hľadiska funkčnosti a používateľského zážitku.
    • Aquameo, Alphamale a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfetto

    Perfetto per la dp con il telecomando decidi il ritmo mentre magari lei sta sopra di te... divertimento assicuratooooooooo

      Napíšte vlastnú recenziu

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 análny vibrátor

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 análny vibrátor

      Naši zákazníci sú s MEO Bionic™ nadšení Pressure rimming Probe. Tento inovatívny análny vibrátor kombinuje správnu dávku umelej inteligencie, skvelý dizajn, dychberúci výkon a dômyselnú funkciu pre absolútne ohromujúcu stimuláciu análneho otvoru.

      Napíšte vlastnú recenziu

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: