Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vibrátory

Newsletter

Revolution Hurricane Stimulátor

Stimulátor Revolution Hurricane je inovatívna sexuálna hračka s výkonným rotačným motorom a funkciou prítlaku, ktorá posunie váš orgazmus do úplne novej dimenzie. Je dobíjateľný, diaľkovo ovládaný, flexibilný a nabitý funkciami, ktoré ste ešte nevideli.

Viac informácií

3385/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stimulátor Revolution Hurricane je inovatívna sexuálna hračka s výkonným rotačným motorom a funkciou prítlaku, ktorá vás prenesie do úplne novej dimenzie orgazmu. Nechajte sa týmto stimulátorom vziať na sexuálnu cestu, akú ste ešte nezažili! Stránka Revolution Hurricane je dobíjateľná, diaľkovo ovládaná, flexibilná a vybavená funkciami, ktoré ste ešte nevideli.

     

    Stimulátor Revolution Hurricane je čistá špičková technológia!

     

    Stimulátor Revolution Hurricane je špičkou v oblasti technológií sexuálnych hračiek a ponúka výkonnú kombináciu rotačných a prítlačných funkcií. To, čo robí túto hračku takou výnimočnou, je výkonný rotačný motor, ktorý sa nielen pohybuje dopredu a dozadu, ale vykonáva aj krúživý pohyb vo vnútri. To poskytuje komplexnú a intenzívnu stimuláciu, ktorá dosiahne všetky miesta vo vašom vnútri, na ktoré bežný vibrátor nikdy nedosiahne.

     

    Vďaka trom rôznym úrovniam rotácie a prítlačného pohybu vás tento stimulátor vynesie do nových výšin uspokojenia. Jedinečne tvarovaná hlavica stimulátora Revolution Hurricane je navrhnutá tak, aby stimulovala prostatu u mužov alebo bod G u žien, čo vedie k intenzívnym orgazmom.

     

    Diaľkové ovládanie stimulátora Revolution Hurricane ponúka mnoho vzrušujúcich výhod, ktoré robia zážitok ešte vzrušujúcejším a pohodlnejším:

     

    Ovládanie stlačením tlačidla: diaľkové ovládanie umožňuje vám alebo vášmu partnerovi presne ovládať stimuláciu a jej intenzitu. Môžete prepínať medzi rôznymi režimami a rýchlosťami bez toho, aby ste sa museli dotknúť samotnej erotickej hračky.

     

    Sex pre dvoch: Diaľkové ovládanie umožňuje partnerovi prevziať kontrolu a prekvapiť vás. To môže zintenzívniť predohru a erotický zážitok a poskytnúť vzrušujúce momenty prekvapenia.

     

    Pohodlie: Najmä v polohách, v ktorých je erotická hračka ťažko dostupná, je diaľkové ovládanie mimoriadne praktické. Môžete sa plne sústrediť na svoje potešenie bez toho, aby ste sa museli starať o nastavenia.

     

    Stimulátor Revolution Hurricane je vyrobený z vysokokvalitného silikónu bez obsahu ftalátov, je šetrný k telu a má hodvábne hladký povrch na pohodlné zavádzanie. Aby sa však nepoškodil vysokokvalitný materiál, stimulátor by sa mal používať len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo.

     

    Ďalšou výhodou stimulátora Revolution Hurricane je jeho prísavná základňa. Tá umožňuje pripevniť erotickú hračku k hladkému povrchu, takže ruky zostávajú voľné a možno si vychutnať vzrušujúci zážitok bez použitia rúk. Navyše je táto erotická hračka vodotesná podľa normy IPX5, čo znamená, že odolá nízkemu tlaku vody a tekutinám. Stimulátor Revolution Hurricane sa navyše dá dobíjať cez USB port, takže nie sú potrebné žiadne batérie.

     

    S celkovou dĺžkou 27 cm, z čoho 17 cm je zasúvacích, a maximálnym priemerom 34 mm ponúka stimulátor Revolution Hurricane intenzívny a úplne uspokojujúci zážitok, ktorý poteší začiatočníkov aj skúsených používateľov.

     

    Čistenie stimulátora Revolution Hurricane:

     

    Čistenie stimulátora Revolution Hurricane je jednoduché a priamočiare. Keďže je vyrobený z kvalitného silikónu a ABS plastu, možno ho čistiť jemným mydlom a teplou vodou alebo naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Stimulácia prostaty alebo bodu G pre intenzívne orgazmy.
    • Jedinečný krúživý pohyb pre intenzívnejšiu a komplexnejšiu stimuláciu.
    • Tri úrovne kruhového pohybu a prítlaku na všestranné použitie.
    • S diaľkovým ovládaním.
    • Prísavná základňa na používanie bez použitia rúk.
    • Nabíjateľný a vodotesný pre pohodlie a všestrannosť.
    • Celková dĺžka 273 mm, zasúvacia dĺžka 172 mm, najväčší zasúvací priemer: 34 mm.
    • Materiál: silikón, ABS plast
    • Odolnosť voči striekajúcej vode IPX5
    • Nabíjanie prostredníctvom dodaného USB kábla
    • Čas nabíjania 150 minút
    • Doba prevádzky 30 minút
    • Prémiový silikón: Bez ftalátov, hodvábne jemný, k telu šetrný materiál. Používajte len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Oh my gosh!

    Where has this thing been all my life? This isn’t just a sex toy, it’s a game-changer. Its rotating and thrusting functions seriously blew my mind. The different settings let me personalize my play, and the sensations are just... wow. The design is so sleek and the material is super comfortable. And can we talk about the power? It's like the little engine that could... and did! Cleaning is a breeze too, which is always a plus. The ease of use and the sheer pleasure it provides has made this my new go-to. Honestly, if you’re into anal play and looking for something that gives a little more, you need to check this out. It’s an adventure in a box, and it’s worth every penny.

      Hodnotenie 

      Sehr gutes Produkt

      Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Es hat richtig Power! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Revolution Hurricane Stimulátor

        Revolution Hurricane Stimulátor

        Stimulátor Revolution Hurricane je inovatívna sexuálna hračka s výkonným rotačným motorom a funkciou prítlaku, ktorá posunie váš orgazmus do úplne novej dimenzie. Je dobíjateľný, diaľkovo ovládaný, flexibilný a nabitý funkciami, ktoré ste ešte nevideli.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: