Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Mystim - Elektrostimulácia

Newsletter

Mystim Hop Hop Bob - Predpokladaný vibrátor

Predstavte si, že by ste mohli zažiť najintenzívnejšie a najhlbšie sexuálne uspokojenie, pri ktorom sa budete vznášať v oblakoch a zároveň posilňovať svaly panvového dna. S dobíjacím králičím vibrátorom "Hop Hop Bob" s E-Stim od Mystim sa tento zážitok stane skutočnosťou!

Viac informácií

3341/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Predstavte si, že by ste mohli zažiť najintenzívnejšie a najhlbšie sexuálne uspokojenie, pri ktorom sa budete vznášať v oblakoch a zároveň posilňovať svaly panvového dna. S dobíjacím králičím vibrátorom "Hop Hop Bob" s E-Stim od Mystim sa tento zážitok stane skutočnosťou!

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Nabíjateľný králičí vibrátor s e-stimulátorom.
    • E-stimulátor a vibrátor: Všetko v jednej sexuálnej hračke - nie je potrebné žiadne ďalšie stimulačné zariadenie.
    • Ideálne tvarovaný: Intenzívne stimuluje G-zónu vo vagíne a klitoris zároveň.
    • Flexibilný: Dosiahne presne na tie správne miesta.
    • 8 vibračných režimov: Pre veľkú rozmanitosť.
    • Elektrostimulácia v 5 režimoch: Pre hlboké, príjemné pulzujúce mravčenie vo vagíne.
    • Účinný tréning panvového dna: Posilňuje a tonizuje intímne svaly.
    • Jednoduché používanie: Všetko sa dá pohodlne ovládať priamo na vibrátore E-Stim stlačením jediného tlačidla.
    • Hodvábne mäkký silikón: Na jednoduché zavádzanie a maximálne pohodlie pri rozmaznávaní.
    • Vodotesný: Na hranie/rozmaznávanie vo vani/bazéne alebo v sprche.

     

    Táto elegantná čierna erotická hračka je dokonale zakrivená na stimuláciu bodu G aj klitorisu. Jej ohybné vlastnosti zaručujú, že zasiahne vaše erotogénne body s presnosťou na bod. Vďaka 8 vibračným režimom a 5 režimom elektronickej stimulácie ponúka "Hop Hop Bob" množstvo zmyselných zážitkov. Či už dávate prednosť hlbokému, príjemne pulzujúcemu mravenčeniu hlboko vo vašom vnútri, alebo milujete rozmanitosť, táto erotická hračka z Mystim splní všetky vaše želania!

     

    To však nie je všetko: "Hop Hop Bob" ponúka aj účinný tréning panvového dna! Kým sa budete naháňať za zmyselnými úletmi, "Hop Hop Bob" posilňuje a tonizuje svaly panvového dna. Vďaka tomu sa nielen lepšie ovládate, ale aj zvyšujete intenzitu svojich orgazmov!

     

    Jeho používanie je veľmi jednoduché, všetky funkcie možno pohodlne ovládať stlačením tlačidla priamo na vibrátore E-Stim. "Hop Hop Bob" je vyrobený z hodvábne mäkkého silikónu, ktorý zaisťuje ľahké zavádzanie a maximálne pohodlie pri rozmaznávaní. A to najlepšie na ňom? Je vodotesný! Takže ho môžete rovno vložiť do sprchy alebo vane a dopriať si mravenčivé potešenie.

     

    Čistenie "Hop Hop Bob" je také jednoduché, ako len môže byť. Náš sprej VERYCLEAN sa postará o dôkladnú čistotu a starostlivosť. Len dbajte na to, aby ste používali len mazadlá na báze vody, aby ste nepoškodili hodvábny povrch.

     

    Predstavte si: 16 cm dlhý zázrak technológie, ktorý je pripravený vziať vás do najvzrušujúcejších hlbín vašej rozkoše. Váš Hop Hop Bob na vás čaká! Pripravte sa na zážitky, o ktorých ste si nikdy nemysleli, že sú možné.

     

    Čistenie a starostlivosť:

     

    E-Stim Sextoy je vyrobený z lekárskeho platinového silikónu. Vďaka tomu je veľmi hygienický a ľahko sa čistí vlhkou handričkou a jemným mydlom. V pravidelných intervaloch by ste mali používať aj dezinfekčný prostriedok šetrný k pokožke, napríklad VERYCLEAN (postupujte podľa návodu na použitie). Pred použitím alebo dobíjaním vibrátora ho nechajte úplne vyschnúť. Uistite sa, že vibrátor používate len s lubrikantmi na báze vody, napríklad s naším gélom ESHOCK, ktorý bol špeciálne vyvinutý na elektrostimuláciu.

     

    Viac informácií:

     

    • Mystim Viac informácií o vibrátore "Hop Hop Bob" s E-Stim
    • Vibrácie a elektrostimulácia len v jednom zariadení
    • Obzvlášť tichý napriek dvom výkonným motorom
    • 8 vibračných programov
    • 5 programov E-Stim v 10 intenzitách
    • 1 program stimulujúci krvný obeh
    • Lítium-iónová batéria
    • Rozmery: Dĺžka (s rukoväťou) 16 cm, dĺžka (bez rukoväte) 11 cm, priemer 3,6 až 6,6 cm.
    • Vodotesnosť: Na sex v sprche alebo vo vani.
    • Rozsah dodávky: 1 x dobíjací vibrátor Rabbit Hop Hop Bob s E-Stim z Mystim. Súčasťou je magnetický USB nabíjací kábel.
    • Materiál: 100 % lekársky platinový silikón
    • záruka 12 mesiacov
    • Návod na použitie v nemčine, angličtine, francúzštine, taliančine, španielčine, holandčine a ruštine.
    • E-stim, alebo elektrická stimulácia, sa v posledných rokoch stáva čoraz populárnejšou. Niet divu: v oblasti genitálií sa nachádza veľa nervov - oveľa viac ako na iných miestach. So správne nastaveným zariadením na stimuláciu prúdom a správnym príslušenstvom môžete stimulovať každý z týchto nervov až do bodu extázy. Táto stimulácia je neškodná, ak sa vykonáva pomocou vysokokvalitných výrobkov MEO a nie bezmyšlienkovite.

    • Programy: Vibrátor Mystim E-Stim má 8 vibračných programov, 5 elektrostimulačných programov a špeciálny program na tréning panvového dna. Máte kontrolu nad tým, či sa chcete stimulovať nepretržitou vibráciou alebo skôr intenzívnymi intervalmi. Nižšie uvádzame stručný prehľad programov. Ale ako to už v živote býva, aj tu platí to isté: Dôkazom toho, že puding sa dá zjesť, je jeho konzumácia! Svaly panvového dna majú mnoho dôležitých úloh: Udržujú orgány tam, kam patria, stabilizujú brucho a chrbát, zabraňujú nepríjemným pocitom, ako je slabosť močového mechúra alebo prolaps maternice, a prispievajú k lepšiemu držaniu tela. A potom sú tu ďalšie výhody dobre trénovaného panvového dna: lepšie prekrvenie tkanív a, samozrejme, schopnosť "stiahnuť" konečník alebo pošvu napínaním Dobre trénované panvové dno zvyšuje citlivosť na intímne dotyky a preukázateľne zvyšuje schopnosť dosiahnuť orgazmus!!!!

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    A Journey of Sensual Rediscovery

    I must confess, "Hop Hop Bob" Rabbit Vibrator with E-Stim by Mystim has been a transformative experience. As a mature woman, I thought I knew every nuance of my body. Yet, this marvelously designed black toy, with its promise of deep and intense sexual gratification, has awakened sensations I never thought possible.

    Bob's genius lies in its dual stimulation: the perfect curve for reaching my G-spot and the flexible, oh-so-responsive clitoral stimulator. It's an expert at hitting those sweet spots in ways that send me soaring into a realm of pleasure I had yet to explore.

    Then there's the E-Stim, a delightful surprise that adds a depth of sensation I'd been missing. The pulsating tingles are simply divine, and with 8 vibration modes and 5 E-Stim modes, there is always a new sensual journey to embark on. And to top it off, "Hop Hop Bob" has been a wonderful asset in strengthening my pelvic floor muscles.

    Controlling Bob is a breeze, thanks to the simple buttons. The silky-smooth silicone feels like a luxurious treat every time, and it's waterproof - so no location is off-limits!

    In a word, "Hop Hop Bob" has redefined what pleasure means to me. To any woman of a certain age out there, I'd say this: let "Hop Hop Bob" guide you on a journey of sensual rediscovery. It's never too late to experience new heights of pleasure!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Mystim Hop Hop Bob - Predpokladaný vibrátor

      Mystim Hop Hop Bob - Predpokladaný vibrátor

      Predstavte si, že by ste mohli zažiť najintenzívnejšie a najhlbšie sexuálne uspokojenie, pri ktorom sa budete vznášať v oblakoch a zároveň posilňovať svaly panvového dna. S dobíjacím králičím vibrátorom "Hop Hop Bob" s E-Stim od Mystim sa tento zážitok stane skutočnosťou!

      Napíšte vlastnú recenziu

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: