Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vibrátory

Newsletter

Butt Slider - Análna zástrčka

Zabudnite na všetko, čo viete o análnych kolíkoch: Butt Slider vďaka svojim inovatívnym funkciám všetko zmení! Butt Slider je vybavený výkonnými motormi, ktoré poskytujú hlbokú a intenzívnu masáž hlboko vo vašom vnútri. Nechajte sa teraz presvedčiť naším produktovým videom!

Viac informácií

3426/00

k dispozícii na

Viac informácií

Zabudnite na všetko, čo viete o análnych kolíkoch: Butt Slider všetko zmení vďaka svojim inovatívnym funkciám! Butt Slider je vybavený výkonnými motormi, ktoré poskytujú hlbokú a intenzívnu masáž hlboko vo vašom vnútri. Muži, ktorí ešte nezažili análnu stimuláciu, budú prekvapení, aký intenzívny orgazmus môže byť s Butt Slider. Nechajte sa teraz presvedčiť naším produktovým videom!

 

Dokážete odolať pokušeniu? Objavte novú úroveň análnej stimulácie s inovatívnym Butt Sliderom!

 

Butt Slider otvára doteraz zatvorené dvere k intenzívnejším a hlbším pocitom, pretože tento krásny butt plug je nielen skutočnou pastvou pre oči, ale zaujme aj svojimi technickými vymoženosťami. Vyskúšajte, ako vás krúžok slideru masíruje zvnútra, zatiaľ čo vás silné vibrácie prenesú do sveta análnej extázy. Vďaka diaľkovému ovládaniu môžete ľahko prepínať medzi rôznymi režimami - alebo môžete nechať partnera, aby prevzal kontrolu a prekvapil vás. So zariadením Butt Slider sa vaše najintímnejšie chvíle stanú úchvatným zmyselným zážitkom.

 

A to sú tie najdôležitejšie momenty, ktoré tešia našich zákazníkov:

 

Jedinečná funkcia posuvníka: Inovatívny posuvný krúžok poskytuje intenzívnu vnútornú masáž bez toho, aby ste museli meniť polohu análneho kolíka. Vyskúšajte tri vzrušujúce rýchlosti, ktoré vás skutočne rozohrajú.

 

Pôsobivé rozmery: S dĺžkou takmer 13 cm a pôsobivým priemerom 5 cm sľubuje tento butt plug naplňujúci zážitok. Široká, sploštená základňa análneho kolíka zaručuje bezpečnosť a potešenie zároveň. Ideálny pre skúsených znalcov!

 

Hlboké a silné vibrácie: Tri pulzujúce rýchlosti v kombinácii so siedmimi zmyselnými vibračnými vzormi sa postarajú o nebeské potešenie hlboko vo vašom vnútri.

 

Vysokokvalitný silikón odolný proti striekajúcej vode: Vyrobený z hodvábne mäkkého prémiového silikónu bez ftalátov. Rozmerovo stabilný a šetrný k pokožke. Vďaka stupňu krytia IPX5 ideálny na bezstarostné, chvejivé chvíle v sprche, ale nie je vhodný na použitie pod vodou vo vani.

 

Úspora energie a diaľkové ovládanie: Vďaka priloženej USB nabíjačke je Butt Slider vždy pripravený na použitie. A s praktickým diaľkovým ovládaním máte vždy plnú kontrolu - alebo ho môžete odovzdať na vzrušujúce hry pre dvoch.

 

butt plug je vyrobený z vysokokvalitných materiálov bez ftalátov a šetrných k telu! Používajte prosím len lubrikanty na báze vody, napr. Aquameo. Na čistenie používajte teplú vodu a jemné mydlo alebo náš sprej VERYCLEAN. Po vyčistení skladujte na chladnom a tmavom mieste.

 

Ste pripravení na hĺbkovú masáž zadku? Stránka Butt Slider vás nesklame!

 

Viac informácií:

 

  • Análny kolík Butt Slider
  • Rozmery celková dĺžka: 15,7 cm, dĺžka na zasunutie: 12,2 cm, najväčší priemer na zasunutie: 4,8 cm, priemer hrdla: 3 cm.
  • Materiál: vysoko kvalitný silikón, ABS plast
  • Poznámka: Diaľkové ovládanie má pôsobivý dosah až 10 metrov - ideálne na tajné hry na verejnosti.
  • MEO Suomi

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Butt Slider - Análna zástrčka

Butt Slider - Análna zástrčka

Zabudnite na všetko, čo viete o análnych kolíkoch: Butt Slider vďaka svojim inovatívnym funkciám všetko zmení! Butt Slider je vybavený výkonnými motormi, ktoré poskytujú hlbokú a intenzívnu masáž hlboko vo vašom vnútri. Nechajte sa teraz presvedčiť naším produktovým videom!

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: