Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vibrátory

Newsletter

ASSQUAKE - Flexibilný análny vibrátor (veľký)

Nový
  • ASSQUAKE - Flexibilný análny vibrátor (veľký)

Ak už máte skúsenosti s análnou stimuláciou a hľadáte ešte intenzívnejšie potešenie, análny vibrátor ASSQUAKE od MEO® je ideálnou voľbou. Táto väčšia verzia bola špeciálne vyvinutá pre tých, ktorí chcú preniknúť hlbšie do análu a posunúť hranice rozkoše.

Viac informácií

3646/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ak už máte skúsenosti s análnou stimuláciou a hľadáte ešte intenzívnejšie potešenie, análny vibrátor ASSQUAKE od MEO® je ideálnou voľbou. Táto väčšia verzia bola špeciálne navrhnutá pre tých, ktorí chcú preniknúť hlbšie do análu a posunúť hranice rozkoše. Ponúkame však aj menšiu verziu, ktorá je ideálna pre začiatočníkov alebo tých, ktorí uprednostňujú jemnejšiu stimuláciu.

    Análny vibrátor ASSQUAKE sa vyznačuje robustnou a zároveň flexibilnou konštrukciou. Má 10 vibračných režimov rôznej sily, vďaka čomu si ho môžete dokonale prispôsobiť svojim individuálnym túžbam. Flexibilita análneho vibrátora zaručuje, že sa prispôsobí vnútornej anatómii a pohybom vášho tela, čím poskytuje intenzívnu stimuláciu vašich obľúbených miest.

    S análnym vibrátorom ASSQUAKE od MEO® môžete dosiahnuť nové výšky análnej stimulácie, dokonale prispôsobenej vašim túžbam a preferenciám:

    Análny vibrátor ASSQUAKE zaujme svojím inovatívnym dizajnom, ktorý ponúka flexibilitu vo všetkých smeroch. To znamená, že análny vibrátor sa bez problémov prispôsobí vašim pohybom a jedinečným kontúram vášho análneho kanála, aby poskytoval komplexnú a cielenú stimuláciu. Táto flexibilita umožňuje vibrátoru pracovať v rôznych smeroch, aby dosiahol rôzne erotogénne zóny. Vďaka tejto dokonalej kombinácii flexibility a silných vibrácií je ASSQUAKE nepostrádateľnou hračkou pre každého, kto chce zažiť silnú análnu stimuláciu.

    Anatomicky tvarovaná základňa umožňuje dokonalé manévrovanie s análnym vibrátorom ASSQUAKE. Rotujúci stimulátor zaručuje, že každé použitie je objavnou cestou do sveta análnej extázy. Štíhla, ale pružná hriadeľ vibrátora vás vyzýva k preskúmaniu všetkých análnych erotogénnych zón. Vďaka jeho vodotesnosti si vibrátor môžete užívať aj v mokrom prostredí.

    . Análny vibrátor ASSQUAKE sa nabíja cez USB a dodáva sa s nabíjacím káblom, ktorý umožňuje rýchle nabitie len za 90 minút na až 110 minút nepretržitej análnej rozkoše. Špeciálnou funkciou je najmodernejší pamäťový čip, ktorý si uloží vaše obľúbené nastavenia a okamžite ich vyvolá pri ďalšom zapnutí análneho vibrátora.

    Správny lubrikant a tipy na čistenie análneho vibrátora:

    Pre dokonalý zážitok s dlhým análnym vibrátorom ASSQUAKE odporúčame používať iba lubrikanty na vodnej báze, napríklad Aquameo. Tie sú špeciálne vyvinuté tak, aby chránili silikónový povrch vibrátora a zároveň zabezpečili jemné a bezproblémové používanie. Vyhnite sa lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál análneho vibrátora. Po každom použití je dôležité vibrátor dôkladne vyčistiť, aby sa zachovala jeho kvalita a hygiena. Odporúčame ho opláchnuť teplou vodou a jemným mydlom a potom použiť náš špeciálny čistiaci sprej VERYCLEAN. VERYCLEAN zabezpečí dôkladné čistenie a dezinfekciu, aby bol váš análny vibrátor ASSQUAKE vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

    Viac informácií:

    • ASSQUAKE - Dlhý análny vibrátor
    • Vodotesný pre všestrannú zábavu
    • Napájanie: Nabíjanie cez USB (kábel je súčasťou balenia)
    • Materiál: silikón šetrný k pokožke a ABS
    • Rozmery: Dĺžka 12,75 cm, priemer 2,5 cm
    • Doba prevádzky: až 110 minút
    • Funkcia rýchleho nabíjania: plne nabitý za 90 minút
    • 10 všestranných vibračných režimov na prispôsobené potešenie
    • Aquameo a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.
    • Calexoticsaquameo, americká spoločnosť založená v 90. rokoch 20. storočia, je v odvetví erotických hračiek známa svojimi inovatívnymi a vysokokvalitnými výrobkami. Za zmienku stoja najmä masturbátory, ktoré sa pohybujú od jednoduchých manuálnych modelov až po elektronicky ovládané high-tech modely a vyznačujú sa realistickými materiálmi a interaktívnymi funkciami. Podobne ako Calexotics nemecká spoločnosť MEO je tiež známa svojou rozmanitosťou vysokokvalitných erotických hračiek a výrobkov BDSM. Obe spoločnosti sa vyznačujú inováciami, kvalitou a orientáciou na zákazníka. Calexotics nemecká spoločnosť MEO a nemecká spoločnosť MEO kladú veľký dôraz na ponuku bezpečných, spoľahlivých a vysokokvalitných výrobkov, ktoré uspokojujú širokú škálu sexuálnych preferencií a záujmov. Hoci Calexotics a MEO sídlia na rôznych miestach, spája ich spoločná filozofia inovácií, kvality a snahy o spokojnosť zákazníkov.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Eccezionale

    Prodotto eccezionale, materiali fantastici e funzionamento impeccabile. Già provato e le sensazioni sono indescivibili, la lunghezza inseribile è perfetta per un primo approccio ma già adesso ne vorrei uno di dimensioni maggiori :-)

      Napíšte vlastnú recenziu

      ASSQUAKE - Flexibilný análny vibrátor (veľký)

      ASSQUAKE - Flexibilný análny vibrátor (veľký)

      Ak už máte skúsenosti s análnou stimuláciou a hľadáte ešte intenzívnejšie potešenie, análny vibrátor ASSQUAKE od MEO® je ideálnou voľbou. Táto väčšia verzia bola špeciálne vyvinutá pre tých, ktorí chcú preniknúť hlbšie do análu a posunúť hranice rozkoše.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: