Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vibrátory

Newsletter

ASSQUAKE - Flexibilný análny vibrátor (malý)

Nový
  • ASSQUAKE - Flexibilný análny vibrátor (malý)

Pre začiatočníkov alebo tých, ktorí uprednostňujú jemnú análnu stimuláciu, je určená menšia verzia análneho vibrátora ASSQUAKE od MEO®. Táto kompaktná verzia je ideálna na objavovanie sveta análneho potešenia bez toho, aby ste museli obetovať intenzitu a rozmanitosť stimulácie.

Viac informácií

3647/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Pre začiatočníkov alebo tých, ktorí uprednostňujú jemnú análnu stimuláciu, je určená menšia verzia análneho vibrátora ASSQUAKE od MEO®. Táto kompaktná verzia je ideálna na objavovanie sveta análneho potešenia bez toho, aby ste museli robiť kompromisy v intenzite a rozmanitosti stimulácie. Vďaka menším rozmerom je análny vibrátor ideálny pre každého, kto sa chce pomaly približovať k intenzívnejším zážitkom. Pre skúsených používateľov samozrejme ponúkame aj väčšiu verziu ASSQUAKE, ktorá bola špeciálne vyvinutá na hlbšiu a intenzívnejšiu análnu stimuláciu. Nech už je vaša úroveň skúseností akákoľvek, malý análny vibrátor ASSQUAKE je kľúčom k jemnému, ale ohromujúcemu análnemu potešeniu.

    Análny vibrátor ASSQUAKE sa vyznačuje robustnou, ale flexibilnou konštrukciou. Má 10 vibračných režimov rôznej sily, vďaka ktorým ho môžete dokonale prispôsobiť svojim individuálnym túžbam. Flexibilita análneho vibrátora zaručuje, že sa prispôsobí vnútornej anatómii a pohybom vášho tela, čím poskytuje intenzívnu stimuláciu vašich obľúbených miest.

    S análnym vibrátorom ASSQUAKE od MEO® môžete dosiahnuť nové výšky análnej stimulácie, dokonale prispôsobené vašim túžbam a preferenciám:

    Análny vibrátor ASSQUAKE zaujme svojím inovatívnym dizajnom, ktorý ponúka flexibilitu vo všetkých smeroch. To znamená, že análny vibrátor sa bez problémov prispôsobí vašim pohybom a jedinečným kontúram vášho análneho kanála, aby poskytoval komplexnú a cielenú stimuláciu. Táto flexibilita umožňuje vibrátoru pracovať v rôznych smeroch, aby dosiahol rôzne erotogénne zóny. Vďaka tejto dokonalej kombinácii flexibility a silných vibrácií je ASSQUAKE nepostrádateľnou hračkou pre každého, kto chce zažiť silnú análnu stimuláciu.

    Anatomicky tvarovaná základňa umožňuje dokonalé manévrovanie s análnym vibrátorom ASSQUAKE. Rotujúci stimulátor zaručuje, že každé použitie je objavnou cestou do sveta análnej extázy. Štíhla, ale pružná hriadeľ vibrátora vás vyzýva k preskúmaniu všetkých análnych erotogénnych zón. Vďaka jeho vodotesnosti si vibrátor môžete užívať aj v mokrom prostredí.

    . Análny vibrátor ASSQUAKE sa nabíja cez USB a dodáva sa s nabíjacím káblom, ktorý umožňuje rýchle nabitie len za 90 minút na až 110 minút nepretržitej análnej rozkoše. Špeciálnou funkciou je najmodernejší pamäťový čip, ktorý si uloží vaše obľúbené nastavenia a okamžite ich vyvolá pri ďalšom zapnutí análneho vibrátora.

    Správny lubrikant a tipy na čistenie análneho vibrátora:

    Pre dokonalý zážitok s dlhým análnym vibrátorom ASSQUAKE odporúčame používať iba lubrikanty na vodnej báze, napríklad Aquameo. Tie sú špeciálne vyvinuté tak, aby chránili silikónový povrch vibrátora a zároveň zabezpečili jemné a bezproblémové používanie. Vyhnite sa lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál análneho vibrátora. Po každom použití je dôležité vibrátor dôkladne vyčistiť, aby sa zachovala jeho kvalita a hygiena. Odporúčame ho opláchnuť teplou vodou a jemným mydlom a potom použiť náš špeciálny čistiaci sprej VERYCLEAN. VERYCLEAN zabezpečí dôkladné čistenie a dezinfekciu, aby bol váš análny vibrátor ASSQUAKE vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

    Viac informácií:

    • ASSQUAKE - Menší análny vibrátor
    • Vodotesný pre všestrannú zábavu
    • Napájanie: Nabíjanie cez USB (kábel je súčasťou balenia)
    • Materiál: silikón šetrný k pokožke a ABS
    • Rozmery: Dĺžka 9,5 cm, priemer 2,5 cm
    • Doba prevádzky: až 110 minút
    • Funkcia rýchleho nabíjania: plne nabitý za 90 minút
    • 10 všestranných vibračných režimov na prispôsobené potešenie
    • Aquameo a MEO sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.
    • Calexoticsaquameo, americká spoločnosť založená v 90. rokoch 20. storočia, je v odvetví erotických hračiek známa svojimi inovatívnymi a vysokokvalitnými výrobkami. Za zmienku stoja najmä masturbátory, ktoré sa pohybujú od jednoduchých manuálnych modelov až po elektronicky ovládané high-tech modely a vyznačujú sa realistickými materiálmi a interaktívnymi funkciami. Podobne ako Calexotics nemecká spoločnosť MEO je tiež známa svojou rozmanitosťou vysokokvalitných erotických hračiek a výrobkov BDSM. Obe spoločnosti sa vyznačujú inováciami, kvalitou a orientáciou na zákazníka. Calexotics nemecká spoločnosť MEO a nemecká spoločnosť MEO kladú veľký dôraz na ponuku bezpečných, spoľahlivých a vysokokvalitných výrobkov, ktoré uspokojujú širokú škálu sexuálnych preferencií a záujmov. Hoci Calexotics a MEO sídlia na rôznych miestach, spája ich spoločná filozofia inovácií, kvality a snahy o spokojnosť zákazníkov.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Klare Kaufempfehlung

    Tolles Teil.Ist einfach zu bedienen und zu reinigen.
    Er hat eine sehr gute Form und ist sehr glatt.
    Dadurch lässt es sich mit etwas Gleitgel sehr gut und schmerzfrei einführen.
    Ich benutze es beim Sex mit meiner Frau in meinem oder auch in ihrem Hinterteil. Für mich ist es ein schönes Gefühl, gleichzeitig Sex und eine Prostata-Massage zu haben. Es hat viele Vibrationsmodi. Ich bevorzuge die Pulsation und dann eine längere Vibration. Der Plug sitzt sehr gut und rutscht nicht heraus. Meine Frau sagt, dass er sehr angenehm sitzt.
    Bei längerem Gebrauch spürt man eine angenehme Wärme. Die Fernbedienung ist einfach zu bedienen.
    Die Größe Normal ist sehr gut. Alles in allem ein gelungenes, sehr gutes Produkt das man auf jeden Fall weiterempfehlen kann. Viel Spaß damit.

      Hodnotenie 

      Godereccio

      Da neofita, inizialmente ero spaventato dalle dimensioni. Una volta utilizzato mi sono ricreduto immediatamente. Ha molti tipi di vibrazione per ogni tipo di richiesta. In combo con il giusto lubrificante, fa provare sensazioni indescrivibili.

        Napíšte vlastnú recenziu

        ASSQUAKE - Flexibilný análny vibrátor (malý)

        ASSQUAKE - Flexibilný análny vibrátor (malý)

        Pre začiatočníkov alebo tých, ktorí uprednostňujú jemnú análnu stimuláciu, je určená menšia verzia análneho vibrátora ASSQUAKE od MEO®. Táto kompaktná verzia je ideálna na objavovanie sveta análneho potešenia bez toho, aby ste museli obetovať intenzitu a rozmanitosť stimulácie.

        Napíšte vlastnú recenziu

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: