Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Realistické vibrátory

Newsletter

Realistické vibračné dildo 22 cm - dvojitá hustota

Vďaka svojmu hyperrealistickému tvaru, skvelému žilkovaniu a vypuklému žalúdku je toto dildo ako originál a pri používaní pôsobí úplne reálne. Silná prísavná základňa priľne ku všetkým hladkým povrchom a zabezpečí, že pri jeho používaní budete mať voľné obe ruky. Navyše naše realistické dildo zaujme 10 vibračnými režimami!

Viac informácií

2928/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ak máte náladu na dokonalého milenca v osamelých hodinách, toto pôsobivé dildo určite obstojí a bude vás rozmaznávať pôsobivými 22 cm.

    Ak máte náladu na dokonalého milenca v osamelých hodinách, toto pôsobivé dildo určite obstojí a bude vás rozmaznávať pôsobivými 22 cm. Vďaka svojmu hyperrealistickému tvaru, skvelému žilkovaniu a vypuklému žalúdku je toto dildo každým kúskom originálne a pri jeho používaní máte pocit, že je úplne skutočné. Silná prísavná základňa priľne na všetky hladké povrchy a zabezpečí, že pri jeho používaní budete mať obe ruky voľné. Navyše naše realistické dildo zaujme 10 vibračnými režimami!

     

    Dokonalý vibrátor - existuje! S realistickými detailmi - a to všetko vyrobené z materiálu, ktorý je jednoducho geniálny. Toto realistické dildo, ktoré je zvonku úžasne mäkké (ako skutočný penis) a zvnútra tvrdé, je nielen skvelé na dotyk, ale s trochou lubrikantu sa aj mimoriadne ľahko zavádza análne. S týmto dildom si budete naozaj myslieť, že držíte mužský vypuklý penis.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Nabíjateľné realistické dildo s bezdrôtovým diaľkovým ovládaním.
    • Hyperrealistický vzhľad penisu: S vypuklým žaluďom a výrazným žilkovaním.
    • Dvojitá hustota: Vyzerá ako skutočná koža - a je presne taký aj na dotyk! Materiál s dvojitou hustotou vyrobený zo silikónu dodáva vibrátoru vzrušujúcu pevnosť a tvrdosť bez straty pružnosti.
    • 10 vibračných režimov: Na pestrú zábavu - pohodlne sa ovládajú priamo na vibrátore stlačením tlačidla.
    • Mimoriadne silná prísavná základňa: Vibrátor priľne ku všetkým hladkým povrchom a umožňuje používanie bez použitia rúk.
    • Vhodný pre takmer každý strap-on.
    • Vodotesný: Na zábavu v bazéne, vani alebo sprche.

     

    Ako používať realistický vibrátor?

     

    S týmto hyperrealistickým vibrátorom môžete robiť minimálne toľko, ale v skutočnosti oveľa viac ako so skutočným penisom! Lubrikant ako Aquameo dodá extra zábavu. Desať vibračných režimov môžete ovládať stlačením tlačidla priamo na spodnom hriadeli vibrátora. Vďaka prísavnej základni vibrátor pevne priľne aj ku všetkým hladkým povrchom, takže ho môžete používať bez použitia rúk. Vibrátor môžete vložiť aj do popruhov alebo postroja a intenzívne tak potešiť svojho partnera. Jednoducho popustite uzdu svojej fantázii.

     

    Čo je na tomto realistickom vibrátore také výnimočné?

     

    Tento vibrátor presvedčí svojou úžasnou prirodzenosťou. Vzhľad a dotyk tohto vibrátora sú neuveriteľne realistické a jeho análne použitie je jednoducho úžasné. Vibrátor je vyrobený zo silikónového materiálu s dvojitou hustotou, je mimoriadne pevný, ale zároveň príjemne pružný. Vaše potešenie doplní 10 vibračných režimov. Dokonca aj vo vani alebo v sprche, pretože vibrátor je vodotesný. Pre viac zábavy - sám alebo vo dvojici!

     

    Ako môžem realistický vibrátor vyčistiť?

     

    Realistické dildo jednoducho očistite vodou a jemným mydlom. Ak chcete dezinfekčné čistenie, použite náš sprej VERYCLEAN.

     

    Čo ešte musím vziať do úvahy?

     

    Tento vibrátor s dvojitou hustotou by sa mal používať len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Lubrikanty obsahujúce silikón môžu poškodiť vysokokvalitný materiál!

     

    Ďalšie informácie:

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Parfait

    Article reçu dans les temps bien emballé. Matière super bonne , très douce. Pour un moment de plaisir il fonctionne super bien . Je suis satisfaite par le résultat. Je recommande.

      Hodnotenie 

      Ottimo

      La ventosa è molto forte, magari non permette di usare il dildo come maniglia di sicurezza nella doccia, ma per un po’ di divertimento bagnato non scivolerà certo via. Si attacca molto bene a quasi tutte le superfici, basta che siano piane e un minimo lisce, quindi niente muri di casa (per la gioia dei vicini…) Ma veniamo al pezzo forte, il dildo è veramente realistico sia alla vista che al tatto, non duro stile vibratore in plastica ma morbido al punto giusto da simulare un pene in erezione, anche la gomma è di ottima qualità e con una texture molto realistica.

        Hodnotenie 

        Geiler Dong

        Super Qualität, genau die richtige Größe und wirklich starke Vibration. Saugnapf funktioniert gut und die Fernbedienung ist ebenfalls top

          Napíšte vlastnú recenziu

          Realistické vibračné dildo 22 cm - dvojitá hustota

          Realistické vibračné dildo 22 cm - dvojitá hustota

          Vďaka svojmu hyperrealistickému tvaru, skvelému žilkovaniu a vypuklému žalúdku je toto dildo ako originál a pri používaní pôsobí úplne reálne. Silná prísavná základňa priľne ku všetkým hladkým povrchom a zabezpečí, že pri jeho používaní budete mať voľné obe ruky. Navyše naše realistické dildo zaujme 10 vibračnými režimami!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: