Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Realistické vibrátory

Newsletter

Cockmaker - Dildo od Hankeys Toys

Ste pripravení na absolútne jedinečné potešenie? Potom by ste mali spoznať realistické dildo Cockmaker najnovšiu hviezdu v pôsobivej kolekcii od pána Hankeyho. Pomenované podľa majstra, ktorý stojí za týmito úchvatnými výtvormi Cockmaker sľubuje zážitok taký reálny, že sotva pocítite rozdiel.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ste pripravení na absolútne jedinečné potešenie? Potom by ste mali spoznať realistické dildo Cockmaker najnovšiu hviezdu v pôsobivej kolekcii od pána Hankeyho. Pomenované podľa majstra, ktorý stojí za týmito úchvatnými výtvormi Cockmaker sľubuje zážitok taký reálny, že sotva pocítite rozdiel

    Cockmaker vyzerá ako skutočný obrezaný penis a očarí vás svojím prepracovaným dizajnom a pôsobivými žilami, ktoré zintenzívňujú každý pohyb. Veľké, starostlivo vymodelované semenníky tiež poskytujú neuveriteľne realistický pocit, vďaka ktorému je každý dotyk potešením pre zmysly.

    Den Cockmaker je k dispozícii v štyroch úchvatných veľkostiach, ktoré nenechajú nič na náhodu: Od priemeru 4,5 cm až po impozantný priemer 9 cm a dĺžky od 17 cm až po monumentálnych 32 cm. Či už hľadáte jemný, realistický zážitok, alebo skutočnú výzvu Cockmaker má pre vás ideálnu veľkosť.

    Cockmaker -Prehľad veľkostí:

    Small

    • Priemer pri hlave (okraji): približne 3,64 cm
    • Priemer v strede: približne 4,25 cm
    • Priemer pri základni: približne 4,45 cm
    • Celková dĺžka: 16,51 cm
    • Vkladacia dĺžka: 12,70 cm


    Stredná

    • Priemer pri hlave (okraji): približne 5,05 cm
    • Priemer v strede: približne 5,86 cm
    • Priemer pri základni: približne 6,06 cm
    • Celková dĺžka: 22,56 cm
    • Vkladacia dĺžka: 15,88 cm


    Veľký

    • Priemer pri hlave (okraji): približne 6,47 cm
    • Priemer v strede: približne 7,28 cm
    • Priemer pri základni: približne 7,68 cm
    • Celková dĺžka: 26,37 cm
    • Vkladacia dĺžka: 21,84 cm


    XL

    • Priemer pri hlave (okraji): približne 7,68 cm
    • Priemer v strede: približne 8,69 cm
    • Priemer pri základni: približne 9,00 cm
    • Celková dĺžka: 31,75 cm
    • Vkladacia dĺžka: 26,04 cm


    Vibrátory Mr Hankey sú známe svojou vynikajúcou kvalitou a Cockmaker nie je výnimkou. Je vyrobené z vysokokvalitného materiálu bezpečného pre telo, je bezpečné a pohodlné na používanie a pripravené na nespočetné hodiny rozkoše.

    Nechajte realistickú nádheru tohto dilda Cockmaker a vyskúšajte, prečo sa dildá Mr Hankey tešia takej legendárnej povesti vo svete erotických hračiek. Na Cockmaker je viac než len dildo, je to zážitok, ktorý by ste si nemali nechať ujsť.

    Správny lubrikant a najlepší spôsob čistenia vášho dilda:

    Odporúčame náš MANCUNT Hybrid Anal Lubricant. Nielenže vyzerá ako spermie, ale je aj na dotyk. Biely, krémový a neuveriteľne klzký - MANCUNT spája najlepšie vlastnosti silikónu a vody v jednom výrobku. Tento lubrikant zaručuje dlhotrvajúci, hladký zážitok a ľahko sa zmýva. Čistenie vibrátora po skončení potešenia je veľmi jednoduché. Opláchnite vibrátor teplou vodou a jemným mydlom alebo použite náš praktický čistiaci sprej VERYCLEAN. Vďaka tomu bude vaše dildo hygienicky čisté a pripravené na ďalšie dobrodružstvo.

    Viac informácií:

    • Realistické dildo
    • K dispozícii v rôznych veľkostiach
    • Materiál: silikón, bez ftalátov
    • Upozorňujeme, že dildo by sa nemalo používať s lubrikantmi na báze silikónu, aby sa chránil materiál a predĺžila životnosť dilda.
    • Spoločnosť Mr Hankey's Toys sa preslávila vo svete erotických hračiek najmä svojím pôsobivým sortimentom vysokokvalitných realistických dild. Tieto vibrátory sú známe najmä svojím detailným dizajnom a veľkorysými rozmermi, ktoré spĺňajú želania a potreby používateľov túžiacich po intenzívnych a nevšedných zážitkoch. Vibrátory Mr Hankey sú vyrobené z materiálov šetrných k telu a vyznačujú sa odolnosťou a najvyššou kvalitou. Značka ponúka širokú škálu veľkostí, tvarov a textúr, ktoré vyhovujú rôznym preferenciám. Okrem toho sú niektoré vibrátory vyrábané na mieru alebo ponúkajú špeciálne možnosti prispôsobenia, aby spĺňali individuálne potreby zákazníkov. Spoločnosť MEO, známa svojím rozsiahlym sortimentom lubrikantov, erotických hračiek a produktov BDSM, ako aj produktov na análny strečing, dokonale dopĺňa sortiment značky Mr Hankey. Zatiaľ čo pán Hankey's poskytuje intenzívne zážitky so svojimi výnimočnými vibrátormi, MEO ponúka potrebné produkty, aby boli tieto zážitky bezpečné, príjemné a ešte viac uspokojujúce. Vysokokvalitné lubrikanty MEO sú ideálne na použitie s veľkými vibrátormi Mr Hankey's, najmä pri náročnejších praktikách, ako je napríklad análny strečing. Kombinácia jedinečných dild Mr Hankey s kvalitnými výrobkami MEO vytvára pre používateľa kompletný a uspokojujúci zážitok. Obe značky sú symbolom kvality a spokojnosti zákazníkov, dokonale sa dopĺňajú a spoločne rozširujú spektrum vzrušujúcich sexuálnych dobrodružstiev.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

     

    Hankeys Dildos Made in USA

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Texture is really something you can feel...

    Texture is really something you can feel but not as much as I expected. The most you feel is probably that central line with the front face) (not the flat face). You have at least 4 different ways to experience it, every 90° degrees of rotation, and even the ones in between. For instance, when the glans is oriented towards the left I can take it deep. If I want width and homogenous feel i can have that hard "line" facing behind me, and i can also take it that way. It's just different. Having it 180° more, it still goes deep but hits the deepest point of the rectum, which feels a bit "electrifying". On another concern, it has the ability to stand without a cup as it has massive balls. I'

      Napíšte vlastnú recenziu

      Cockmaker - Dildo od Hankeys Toys

      Cockmaker - Dildo od Hankeys Toys

      Ste pripravení na absolútne jedinečné potešenie? Potom by ste mali spoznať realistické dildo Cockmaker najnovšiu hviezdu v pôsobivej kolekcii od pána Hankeyho. Pomenované podľa majstra, ktorý stojí za týmito úchvatnými výtvormi Cockmaker sľubuje zážitok taký reálny, že sotva pocítite rozdiel.

      Napíšte vlastnú recenziu

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: