Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vibrátory

Newsletter

Rocks-Off Oriel - Luxusný vibrátor

Vychutnajte si absolútne zmyselné potešenie s luxusným vibrátorom Oriel od Rocks-Off, špeciálne navrhnutým pre páry, ktoré chcú silnejšiu stimuláciu. Elegantný vzhľad, ale silný výkon, vibrátor Oriel vás nadchne

Viac informácií

2945/00

k dispozícii na

Viac informácií

Vychutnajte si absolútne zmyselné potešenie s luxusným vibrátorom Oriel od Rocks-Off, špeciálne navrhnutým pre páry, ktoré chcú silnejšiu stimuláciu. Elegantný vzhľad, ale silný výkon, vibrátor Oriel vás nadchne. Pocítite, ako sa dokonale prispôsobí kontúram vášho tela a poskytne vám hlboké vibrácie presne tam, kde ich najviac chcete.

 

Vďaka 10 režimom vysoko intenzívnych vibrácií a pulzácií vás vibrátor Oriel posunie na novú úroveň rozkoše. Flexibilná hlavica poskytuje mimoriadne presnú stimuláciu a vodotesný dizajn znamená, že si vibrátor Oriel môžete užívať v sprche alebo vo vani.

 

Vibrátor Oriel je dokonalým spoločníkom na erotické dobrodružstvá, či už osamote alebo s partnerom. Tento luxusný vibrátor vás nadchne nielen svojím pôsobivým výkonom, pretože s ním zažijete nový rozmer rozkoše a nezabudnuteľné chvíle plné vášne. Odvážte sa a zažite úžasnú stimuláciu, ktorú vám tento vibrátor môže ponúknuť. Nechajte sa zviesť, vychutnajte si zamatovo jemný povrch zo silikónu šetrného k pokožke a zažite zmyselné vyvrcholenia, na ktoré nikdy nezabudnete.

 

Vďaka iba 3 hodinám nabíjania vám vibrátor Oriel z Rocks-Off ponúka až 3 hodiny potešenia z hrania. Upozorňujeme, že pre najlepší zážitok by ste mali používať lubrikant na vodnej báze, aby ste ochránili vysokokvalitný materiál vibrátora. Po každom použití odporúčame vibrátor dôkladne vyčistiť vodou a naším sprejom VERYCLEAN, aby ste si mohli svoju novú erotickú hračku dlho užívať.

 

Viac informácií:

 

  • Luxusný vibrátor Oriel od Rocks-Off
  • Nenápadná veľkosť, maximálny výkon
  • Zmyselný, zamatovo jemný, k telu šetrný silikón
  • 10 veľmi silných vibračných a pulzačných úrovní
  • Flexibilná hlavica na presnú stimuláciu
  • 100 % vodotesný
  • Pulzná LED dióda
  • Nabíjanie cez USB
  • 3 hodiny nabíjania pre až 3 hodiny potešenia
  • Rozmery: Dĺžka 22,5 cm, priemer max. 4,8 cm, priemer min. 1,8 cm
  • Materiál: silikón, ABS
  • Rocks-Off a MEO sú renomované spoločnosti a značky, ktoré sa špecializujú na výrobu kvalitných a inovatívnych erotických hračiek. Obe spoločnosti sú známe svojím širokým sortimentom výrobkov, ktorý zahŕňa vibrátory, ako aj iné erotické hračky. Rocks-Off a MEO si získali povesť spoločností ponúkajúcich výrobky vysokej kvality a výkonu. Ich erotické hračky sa vyznačujú príťažlivým dizajnom, jednoduchým používaním a silnými vibráciami. Rocks-Off je známy najmä svojimi vibrátormi Bullet, ktoré sú veľmi obľúbené vďaka svojim malým rozmerom a silným vibráciám. Rocks-Off a MEO však ponúkajú aj iné vibrátory, stimulátory prostaty, análne koráliky a mnoho ďalšieho. Spoločnosti MEO a Rocks-Off sa snažia pomáhať ľuďom nájsť sexuálne uspokojenie a urobiť ich milostný život vzrušujúcejším. Vďaka ich záväzku ku kvalite, inováciám a spokojnosti zákazníkov sa stali dôveryhodnými značkami vo svete sexuálnych hračiek.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Rocks-Off Oriel - Luxusný vibrátor

Rocks-Off Oriel - Luxusný vibrátor

Vychutnajte si absolútne zmyselné potešenie s luxusným vibrátorom Oriel od Rocks-Off, špeciálne navrhnutým pre páry, ktoré chcú silnejšiu stimuláciu. Elegantný vzhľad, ale silný výkon, vibrátor Oriel vás nadchne

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: