Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bielenie análneho otvoru

Newsletter

Anal bielenie - intímne bielenie krém

Tmavá koža okolo konečníka? Nemusí to tak byť! Objavte fascinujúci účinok nášho intímneho bieliaceho krému, prípravku na bielenie konečníka, ktorý skutočne funguje, a cíťte sa vo svojej pokožke úplne pohodlne.

Viac informácií

3345/00

9,90 €

330,00 €/L

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tmavá koža okolo konečníka? Nemusí to tak byť! Objavte fascinujúci účinok nášho intímneho bieliaceho krému, produktu na bielenie análnej oblasti, ktorý skutočne funguje, a cíťte sa vo svojej koži úplne pohodlne.

     

    Náš análny bieliaci krém má presne to, čo potrebujete na obnovenie prirodzeného, svetlého tónu pokožky vašich najintímnejších oblastí. Tento análny bieliaci krém je nielen skutočným zázračným liekom na zosvetlenie tmavej pokožky, ale je to aj výživný kozmetický prípravok, ktorý zanecháva pokožku jemnú a pružnú.

     

    Kľúč k nášmu análnemu bieliacemu krému spočíva vo vysokokvalitných zložkách: Aloe Vera na upokojenie a hydratáciu, panthenol a alantoín na podporu hojenia a obnovy pokožky a vitamín C na žiarivú, hladšiu a celkovo zdravšiu pokožku.

     

    Pri pravidelnom používaní nášho análneho bieliaceho krému sa tmavá pokožka okolo konečníka postupne zosvetľuje a pokožka je príjemne vyživená. A nebojte sa, krém je úplne bezpečný a dostatočne jemný aj pre tie najcitlivejšie oblasti.

     

    S naším análnym bieliacim krémom ste konečne našli výrobok, ktorý vám pomôže cítiť sa príjemne a zvýrazní prirodzenú krásu vášho tela. Vyskúšajte ho a užite si pocit úžasného pohodlia a sebavedomia vo svojej pokožke!

     

    Odporúčané použitie:

     

    Aplikujte análny bieliaci krém dvakrát denne. Pred použitím vyskúšajte na malej ploche pokožky. Uchovávajte mimo dosahu detí a zabráňte kontaktu s očami. Skladujte na chladnom a tmavom mieste.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Viac informácií nájdete na nasledujúcich miestach: Intímny bieliaci krém, Análny bieliaci krém
    • Obsah: 30 ml
    • Zloženie Voda, glycerylstearát, kyselina stearová, glycerín, cearylsíran sodný, chlórhexidíndiglukonát, dimetikón, šťava z listov aloe barbadensis, pantenol, fenoxyetanol, alantoín cetylalkohol, kyselina 3-oetylskorbová, kyselina kaprylhydroxámová, bisabolol, metylpropandiol, kyselina citrónová, sorban draselný, benzoan sodný.
    • Väčšina týchto zložiek sa bežne používa v prípravkoch na starostlivosť o pleť a zvyčajne nemá žiadne negatívne účinky. Niektorí ľudia sú však na niektoré zložky citliví. Ak máte citlivú pokožku alebo alergiu na niektorú zo zložiek, Análny bieliaci krém by ste mali používať opatrne alebo sa pred použitím poradiť s dermatológom.
    • Používa sa ako análny bieliaci krém a krém na bielenie intímnej oblasti, ako análny bieliaci krém, intímny bieliaci krém a análny bieliaci krém, pretože krém na bielenie pokožky intímnej oblasti je intímny bieliaci krém alebo análny bieliaci krém. Ak teda hľadáte krém na bielenie análnej pokožky, náš Intome bieliaci krém na intímnu pokožku je tou správnou voľbou.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Anal Bleaching Cream

    I've been applying the Anal Bleaching Cream regularly, and I've noticed a gradual lightening of the dark skin around my anus. Besides, my skin has felt wonderfully taken care of. And let me reassure you, this cream is completely safe and gentle enough for even the most sensitive areas. Give it a try, and you will surely love the feeling of being wonderfully comfortable and confident in your own skin!

      Hodnotenie 

      Verblüffende Ergebnisse, Tolle Qualität!

      Die Anal Bleach Creme ist ein absolutes Highlight! Innerhalb kurzer Zeit bemerkte ich eine deutliche Aufhellung der Haut in meinem Intimbereich. Die Creme ist sanft, pflegt die Haut und lässt sich kinderleicht anwenden. Von Irritationen keine Spur, dank der hautfreundlichen Inhaltsstoffe.

      Das schnelle und diskrete Lieferung rundet das ganze Erlebnis ab. Diese Creme hat nicht nur mein Hautbild, sondern auch mein Selbstbewusstsein verbessert. Für alle, die ihren Intimbereich aufhellen möchten, ist diese Creme ein echter Geheimtipp. Ausprobieren lohnt sich!!!!

        Hodnotenie 

        A Game Changer for Personal Confidence!

        I've been using the Intimate Area Lightening Cream for the past days and the results have been truly phenomenal. Not only does it do exactly what it says on the box, but the cream itself is gentle, nurturing, and easy to apply. The dark skin around my anus has noticeably lightened, leaving me feeling more confident than ever!

        I was initially worried about potential irritation due to the sensitive nature of the area, but the cream is incredibly soothing. Infused with ingredients like Aloe Barbadensis Leaf Juice and Bisabolol, it's clear this product is made with skin health in mind. It's pleasantly surprising to find a product that combines effectiveness with such care for the skin.

        Delivery was swift, too - it arrived discretely packaged, allowing me to start my journey to enhanced body confidence immediately. I appreciate the attention to detail and customer satisfaction, making the entire experience even better.

        In summary, the Intimate Area Lightening Cream from MEO is a game-changer. It has not only improved the appearance of my intimate areas, but also boosted my personal confidence. I highly recommend it to anyone considering intimate area lightening. Treat yourself - your body will thank you!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Anal bielenie - intímne bielenie krém

          Anal bielenie - intímne bielenie krém

          Tmavá koža okolo konečníka? Nemusí to tak byť! Objavte fascinujúci účinok nášho intímneho bieliaceho krému, prípravku na bielenie konečníka, ktorý skutočne funguje, a cíťte sa vo svojej pokožke úplne pohodlne.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          1 ostatné položky v rovnakej kategórii: