Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Asslock

Newsletter

Stimulátor prostaty Explorer II s krúžkom na penis

Tvrdý, bacuľatý, pulzujúci vpredu a dobre vypchatý vzadu - v prípade potreby aj 24 hodín denne alebo počas sexu.

Viac informácií

1167/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tvrdý, kyprý, pulzujúci vpredu a dobre vypchatý vzadu - v prípade potreby aj 24 hodín denne alebo počas sexu.

     

    Explorer II sa dokonale prispôsobí vášmu telu a postará sa o tvrdú erekciu, zatiaľ čo butt plug poskytuje análne potešenie a stimuluje prostatu.

     

    Krúžok sa nasadí okolo penisu a semenníkov ako bežný erekčný krúžok a potom sa butt plug ľahkým tlakom zavedie do konečníka.

     

    Pohodlie a potešenie: Flexibilná verzia klasického Ass Locks pozostáva z bezšvového spojenia medzi erekčným krúžkom a butt plug. To zaručuje maximálne pohodlie pri nosení.

     

    zaručená 100 % extáza - samostatne alebo v páre: Erekčný krúžok poskytuje extrémne tvrdú erekciu a zaručuje väčšiu silu aj výkon počas sólo sexu (odporúčame náš masturbačný krém STROKE) alebo sexu s partnerkou. Análny kolík bol vytvarovaný tak, aby sa ľahko zavádzal, vysielal maximálne príjemné podnety a cielene masíroval prostatu. Každý pohyb sa nevyhnutne prenáša priamo na penis, semenníky a análny otvor. Budete nadšení, keď sa necháte takto rozmaznávať!

     

    Informácie: Lubrikanty na báze silikónu môžu poškodiť materiál zariadenia Explorer II. Preto používajte len naše lubrikanty Aquameo alebo Alphamale.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Rozmery: 9 cm zasúvacia dĺžka, 3 cm zasúvací priemer. Priemer krúžku na penis 4 cm (veľmi rozťahovací). vzdialenosť medzi análnym kolíkom a krúžkom na penis 10 cm.
    • Materiál: silikón, bez ftalátov podľa nariadenia EÚ 1907/2006/ES. Bez zápachu a hypoalergénny
    • Hygiena: Hygienické čistenie sa najlepšie vykonáva teplou vodou a naším čistiacim prostriedkom na hračky VERYCLEAN.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Guter Prostata Stimulator für Anfänger

    Guter preiswerter Prostata Stimulator der gerade für Anfänger perfekt ist und die Prostata Stimulation zum ersten Mal ausprobieren möchten. Der Cockring ist dehnbar und passt sich somit gut an. Der Plug selbst ist nicht zu groß und kann deswegen gerade von "Beginnern" gut eingeführt werden. Dieser Stimulator kann vor allem längere Zeit unauffällig getragen werden und die Prostata so intensiv stimuliert werden... Feuchte Boxershorts sind da garantiert....

    Einen Stern Abzug gibt es jedoch für den Cockring: Dieser ist leider etwas dünn und könnte an der Verbindung zum Stimulator evtl. reissen.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Highly recommended

    This being my first use of a cock ring and prostate toy I found the whole experience very enjoyable Needless to say my technique will have had some severe refining the next time I use it. My main issue was having to pause mid foreplay and use my brain for a minute. What end do I put in or on first. Do I put the balls in or my cock in first. After multiple attempts I found balls in first followed by cock then insert other end into but. Twisting that end in myself was a challenge. A close one eye and put on a stupid face sort of affair Next time I'll get the missus to take care of that. Once it was in tho it really anchors itself up there no issues no discomfort at all. My erection was harder and I'm sure evan a bit wider.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Stimulátor prostaty Explorer II s krúžkom na penis

    Stimulátor prostaty Explorer II s krúžkom na penis

    Tvrdý, bacuľatý, pulzujúci vpredu a dobre vypchatý vzadu - v prípade potreby aj 24 hodín denne alebo počas sexu.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    22 ostatné položky v rovnakej kategórii: