Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Sport Fucker Thunder Plug Asslock

Objavte svet nespútanej rozkoše a zažite dokonalé potešenie s Sport Fucker Thunder Plug Asslockk dispozícii vo vzrušujúcej čiernej alebo zvodnej červenej farbe. Táto ohromujúca erotická hračka pre mužov kombinuje krúžok na penis, ball stretcher a análny kolík a vytvára tak nezabudnuteľný zážitok.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte svet nespútanej rozkoše a zažite dokonalé potešenie s Sport Fucker Thunder Plug Asslockk dispozícii vo vzrušujúcej čiernej alebo zvodnej červenej farbe. Táto ohromujúca erotická hračka pre mužov kombinuje krúžok na penis, ball stretcher a análny kolík a vytvára tak nezabudnuteľný zážitok. Nielenže naplní vaše najodvážnejšie fantázie, ale tiež ponúka jedinečnú stimuláciu na každom kroku, ktorá vás privedie do extázy.

     

    Elastický krúžok na penis a semenníky obopne váš penis, oddelí ho od vašich guličiek a oboje pôsobivo prezentuje. Ergonomicky tvarovaný análny kolík sa zároveň jemne prispôsobí vašim vnútorným krivkám a rozmaznáva vás svojou príjemnou veľkosťou s dĺžkou približne 5,5 cm a priemerom 4 cm. To však nie je všetko! Vo vnútri análneho kolíka sa nachádza ťažká rotujúca gulička, ktorá každým pohybom vytvára intenzívnu stimuláciu prostaty o triedu vyššie. Pocítite, ako sa vaším telom prelievajú vlny rozkoše a vaša túžba sa nesmierne zvyšuje.

     

    Na stránke Sport Fucker Thunder Plug Asslock z mäkkého silikónu je nielen mimoriadne pohodlný na nosenie, ale umožňuje vám aj dlhšie nosenie a vášnivé chvíle plné intenzívnej masáže prostaty. A ako bonus navyše si všimnete, ako váš vztýčený penis začne vďaka neúnavnej stimulácii vašich najvzrušivejších partií kvapkať nadržanosťou.

     

    Ste pripravení na nezabudnuteľné dobrodružstvo plné rozkoše? Nechajte sa Sport Fucker Thunder Plug Asslock staňte sa svojím stálym spoločníkom a zažite sexuálny zážitok, ktorý predčí všetky vaše očakávania. Doprajte si to najlepšie, čo svet análnej stimulácie ponúka, a nechajte túto revolučnú sexuálnu hračku, aby vás priviedla do nepredstaviteľných výšin extázy.

     

    Čo je tekutý silikón?

     

    Liquid Silicone je skutočným zasväteným tipom medzi materiálmi na výrobu erotických hračiek. Je absolútne šetrný k pokožke, takže jeho používanie je bezpečné a príjemné - bez kompromisov. Je tiež neuveriteľne odolný, takže vydrží aj tie najdivokejšie dobrodružstvá a stále zostane v najlepšej forme. A tá pružnosť? Neprekonateľná! Liquid Silicone sa prispôsobí všetkým mysliteľným tvarom a stále ponúka potrebnú pevnosť. A čo je najlepšie: pôsobí úžasne prirodzene. Stručne povedané: Liquid Silicone je univerzálny materiál medzi materiálmi na erotické hračky, ktorý nenecháva nič na náhodu, pokiaľ ide o bezpečnosť a potešenie!

     

    Čistenie a starostlivosť o erotické hračky z tekutého silikónu?

     

    Sexuálnu hračku je potrebné po každom použití dôkladne vyčistiť. Stačí ju umyť teplou vodou a jemným mydlom. Nemajte obavy, materiál je vodoodolný a dá sa ľahko opláchnuť. Ak chcete, môžete použiť aj špeciálny čistiaci prostriedok na erotické hračky, napríklad náš sprej VERYCLEAN. Po vyčistení by ste mali nechať erotickú hračku úplne vyschnúť. Najlepšie je nechať ju vyschnúť na vzduchu, nie priamo na slnku alebo na ohrievači. Keď je úplne suchá, uložte ju na čisté a suché miesto, mimo iných erotických hračiek. Najlepšie je vložiť ju do špeciálneho úložného vrecka na erotické hračky, aby bola chránená pred prachom a nečistotami. A ďalšia rada: vždy používajte správny lubrikant. Erotická hračka na báze silikónu veľmi dobre funguje s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo. Lubrikantom na báze silikónu by ste sa však mali vyhnúť, pretože môžu napadnúť materiál. Ak budete dodržiavať tieto jednoduché tipy na starostlivosť, budete si svoju sexuálnu hračku užívať dlho!

     

    Viac informácií:

     

    • Sport Fucker Thunder Plug Asslock
    • Análny kolík v tvare vajíčka s krúžkom na penis a semenníky.
    • Vo vnútri análneho kolíka sa nachádza rotujúca gulička.
    • Dĺžka análneho kolíka približne 5,5 cm, priemer 4 cm
    • Spojovacia tyč dlhá cca 17 cm
    • Materiál: Mäkký silikón + kovová gulička
    • Sport Fucker a MEO sú renomované značky, ktoré sa špecializujú na vysokokvalitné erotické hračky a výrobky BDSM. Rozsiahly sortiment ponúka inovatívne a vzrušujúce riešenia pre všetkých, ktorí chcú svoje sexuálne zážitky posunúť na novú úroveň. Sport Fucker a MEO sú symbolom kvality, funkčnosti a maximálneho potešenia. Výrobky sú starostlivo vyvíjané a vyrábané podľa prísnych noriem kvality, aby zabezpečili bezpečné a vzrušujúce sexuálne zážitky. Aj tento výrobok je pôsobivým príkladom prvotriednej kvality a jedinečného dizajnu, pre ktorý Sport Fucker sú značky MEO a MEO známe.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super Asslock

    Da ich mit Sextoys eher wenig Erfahrung habe, war ich anfangs etwas skeptisch, aber gleich nach der ersten Benutzung war ich voll überzeugt. Meine Erektion wurde härter und länger. Und auch der Orgasmus hat sich viel intensiver angefühlt. Außerdem ist das Material sehr angenehm auf der Haut und die Verarbeitung des Asslocks ist auch super. Absolut empfehlenswert!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Sport Fucker Thunder Plug Asslock

      Sport Fucker Thunder Plug Asslock

      Objavte svet nespútanej rozkoše a zažite dokonalé potešenie s Sport Fucker Thunder Plug Asslockk dispozícii vo vzrušujúcej čiernej alebo zvodnej červenej farbe. Táto ohromujúca erotická hračka pre mužov kombinuje krúžok na penis, ball stretcher a análny kolík a vytvára tak nezabudnuteľný zážitok.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: