Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Asslock

Newsletter

Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

Predstavte si kombináciu intenzívnej stimulácie, bezkonkurenčnej kontroly a čistého potešenia. MOTOVibe Magnum Ass Lock je presne taký - majstrovské dielo rozkoše špeciálne navrhnuté tak, aby vám poskytlo dychberúci sexuálny zážitok.

Viac informácií

3358/00

169,99 €


-20,00 €

149,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Predstavte si kombináciu intenzívnej stimulácie, bezkonkurenčnej kontroly a čistého potešenia. MOTOVibe Magnum Ass Lock je presne taký - majstrovské dielo rozkoše, špeciálne navrhnuté tak, aby vám poskytlo dychberúci sexuálny zážitok.

     

    Na stránke MOTOVibe Magnum Ass Lock je vysoko funkčný trojitý zázrak pozostávajúci z vibračného análneho vibrátora, krúžku na penis a krúžku na semenníky. Zakrivený análny vibrátor preniká hlboko a po stlačení tlačidla sa nafúkne na pôsobivý priemer až 66 milimetrov. Krúžok na penis zároveň pevne drží penis a zvyšuje erekciu.

     

    To vám nestačí? Tento silák sa ovláda diaľkovým ovládaním a ponúka desať rôznych úrovní vibrácií, aby ste zasiahli svoje osobné sladké miesto. Dodatočná stimulácia perinea je čerešničkou na torte tejto luxusnej erotickej hračky.

     

    Samozrejme, pohodlie a bezpečnosť sú pri tejto skvostnej erotickej hračke pre mužov tiež prvoradé. Stránka MOTOVibe Magnum Ass Lock je vyrobená z mäkkého, hypoalergénneho Liquid Silicone a ABS. Tieto úžasné materiály zaručujú príjemný pocit s maximálnou toleranciou pokožky. Je vodotesný podľa štandardu IPX6 MOTOVibe Magnum Ass Lock pripravený na mokré dobrodružstvá, nech vás zavedú kamkoľvek.

     

    S celkovými rozmermi 14,3 x 9 x 3,6 cm a dĺžkou na vloženie 10,7 cm MOTOVibe Magnum Ass Lock dokonale prispôsobí vašej anatómii. Elastické krúžky s priemerom 4,4 cm a 3,2 cm tesne, ale pohodlne obopínajú penis a semenníky.

     

    S dobou prevádzky až 50 minút a dobou nabíjania len približne 90 minút - vďaka priloženému nabíjaciemu káblu USB - sa MOTOVibe Magnum Ass Lock je vždy pripravený, keď ste vy.

     

    S Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock začína nová éra rozkoše. Absolútne kvalitný výrobok, ktorý robí všetko! Vychutnajte si MOTOVibe Magnum Ass Lock tak často a kdekoľvek chcete a nechajte sa prekvapiť intenzívnymi pocitmi, ktoré na vás čakajú.

     

    Čo si ešte všimnúť:

     

    Prosím, používajte len lubrikanty na báze vody (napr. Aquameo), pretože lubrikanty na báze silikónu by mohli napadnúť vysokokvalitný materiál. Pred a po použití by ste mali výrobok vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock
    • Vibračný análny vibrátor s krúžkom na penis.
    • Nafukovacie análne dildo.
    • 10 úrovní vibrácií.
    • Vybavený diaľkovým ovládaním.
    • Samostatný režim nafukovania pre análne dildo.
    • S krúžkom na penis a krúžkom na semenníky.
    • Priemer análneho vibrátora cca 3,4 - 6,6 cm (nafukovací)
    • Celkové rozmery: približne 14,3 x 9 x 3,6 cm
    • Vložiteľná dĺžka análneho dilda: približne 10,7 cm
    • Krúžok na semenníky: priemer cca 4,4 cm (rozťahovací).
    • Krúžok na penis: priemer približne 3,2 cm (rozťahovací).
    • Vodotesnosť (IPX6)
    • Nabíjateľný, nabíjací kábel USB je súčasťou balenia.
    • Doba prevádzky: až 50 minút.
    • Čas nabíjania: približne 90 minút.
    • Materiál: Liquid Silicone, ABS
    • Čo je tekutý silikón Tekutý silikón je skutočným zasväteným tipom medzi materiálmi na výrobu erotických hračiek. Je absolútne šetrný k pokožke, takže jeho používanie je bezpečné a príjemné - bez kompromisov. Je tiež neuveriteľne odolný, takže vydrží aj tie najdivokejšie dobrodružstvá a stále zostane v najlepšej forme. A tá pružnosť? Neprekonateľná! Liquid Silicone sa prispôsobí všetkým mysliteľným tvarom a stále ponúka potrebnú pevnosť. A čo je najlepšie: pôsobí úžasne prirodzene. Stručne povedané: Liquid Silicone je univerzálny materiál medzi materiálmi na erotické hračky, ktorý nenecháva nič na náhodu, pokiaľ ide o bezpečnosť a potešenie!
    • Sport Fucker a MEO sú dve renomované spoločnosti, ktoré sa špecializujú na výrobu vysokokvalitných erotických hračiek a produktov BDSM. Rozsiahly sortiment ponúka inovatívne a sexy riešenia pre všetkých, ktorí chcú svoje sexuálne zážitky posunúť na novú úroveň. Sport Fucker a MEO sú synonymom kvality, funkčnosti a maximálneho potešenia. Výrobky sú starostlivo vyvíjané a vyrábané podľa prísnych noriem kvality. Sú zárukou bezpečných a vzrušujúcich sexuálnych zážitkov. Tento výrobok je tiež pôsobivým príkladom vysokej kvality a jedinečného dizajnu, pre ktorý Sport Fucker sú značky MEO a MEO známe.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wunderbar

    Mit meinem Mann wollte ich etwas Neues ausprobieren und habe mich für den Sport Fucker Motorvibe Magnum Ass Lock entschieden. Vom Material her finde ich ihn sehr angenehm weich und mein Mann kommt gut damit klar. Ich finde, dass durch den Ring die Erektion meines Mannes länger anhält, was natürlich auch mir zugute kommt. Ich denke, er wird das tolle Teil öfter benutzen.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Predstavte si kombináciu intenzívnej stimulácie, bezkonkurenčnej kontroly a čistého potešenia. MOTOVibe Magnum Ass Lock je presne taký - majstrovské dielo rozkoše špeciálne navrhnuté tak, aby vám poskytlo dychberúci sexuálny zážitok.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      22 ostatné položky v rovnakej kategórii: