Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Nafukovacie vibrátory a análne kolíky

Newsletter

Nafukovací análny kolík - Anal Wonder 3.0

Náš nafukovací análny kolík je ideálny pre dlhodobých nositeľov, pretože po vložení a nafúknutí kolíka na požadovanú veľkosť možno vybrať hadičku aj guľôčku s pumpičkou. Vďaka svojmu anatomickému tvaru sa základňa análneho kolíka po úplnom zasunutí nasaje medzi zadok.

Viac informácií

3259/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Náš análny kolík je nafukovací a ideálny pre dlhodobé nosenie, pretože po vložení a nafúknutí análneho kolíka na požadovanú veľkosť možno vybrať hadičku aj guľôčku s pumpičkou. Vďaka svojmu anatomickému tvaru sa základňa análneho kolíka po úplnom zasunutí nasaje medzi zadok. Nafukovací análny kolík tak môžete vo vnútri diskrétne nosiť 24 hodín denne. Po všetkých stránkach dokonalý butt plug, ktorý inšpiruje našich zákazníkov po celom svete.

     

    To však nie je všetko! Pod povrchom pružného silikónu sa nachádza ťažká, rotujúca guľa, ktorá dodáva nafukovaciemu análnemu kolíku veľmi vysokú hmotnosť, a tým zabezpečuje mimoriadnu stimuláciu. Inovatívny dizajn uľahčuje zavádzanie a poskytuje mimoriadne výdatný pocit v análnom otvore, ako aj dokonalú stimuláciu prostaty.

     

    Nafukovací análny kolík s odnímateľnou trubičkou možno bez problémov používať niekoľko hodín. Či už v kancelárii, pri nakupovaní alebo počas sexu s partnerom - nafukovací análny kolík MEO® vás bude rozmaznávať intenzívnymi pocitmi.

     

    Ako nafukovací análny kolík používať?

     

    Nafukovací análny kolík sa zavádza ako bežný butt plug - najlepšie v polohe na psíka. Náš nafukovací análny kolík si vaším pohybom rozvíja vlastný život, aký poznajú len veľmi aktívni sexuálni partneri alebo drahé šukacie stroje. Ťažká, rotujúca guľa prenáša svoju energiu (nazvali sme ju "Fuck Energy") bez toho, aby sa nafukovací análny kolík musel pohybovať. Pevné nárazy, čoraz silnejšie, prenáša priamo a hlboko do najvnútornejšej časti tela. Neuveriteľný zážitok pri každom pohybe a každom kroku. A spolu s možnosťou, že môžete neustále meniť veľkosť análneho kolíka pomocou guľôčkovej pumpy, je to úplne vzrušujúci pocit!

     

    V závislosti od toho, ako dlho pumpovaciu guľôčku používate, môžete meniť veľkosť od jednoduchého natiahnutia na análny tréning až po extrémnu veľkosť. Mužom nafukovací análny kolík intenzívne stimuluje prostatu a vďaka vzrušujúcemu tlaku poskytuje ešte silnejšie orgazmy.

     

    Nafukovací análny kolík by sa mal používať len s lubrikantmi na báze vody, ako je Aquameo alebo Alphamale Aqua. Lubrikanty na báze silikónu môžu materiál poškodiť. Nafukovací análny kolík pred a po každom použití vyčistite naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Nafukovací análny kolík
    • Veľkosť análneho kolíka (nenafúknutého): priemer 3 cm, dĺžka 7 cm
    • Veľkosť análneho kolíka (nafúknutého): priemer 9 cm, dĺžka 14 cm
    • Nafukovací análny kolík by mal byť nafúknutý na maximálny priemer 9 cm.
    • Dĺžka trubice približne 50 cm
    • S guľôčkovou pumpou a vypúšťacím ventilom
    • Odnímateľná hadica
    • Ťažké kovové závažie vo vnútri análneho kolíka pôsobí v análnom kanáli absolútne plniaco a neustále dráždi prostatu.
    • Materiál: silikón, bez ftalátov, kov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Much fun!

    I like how its not to big upon insertion then after a few pumps you really feel full!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Macht den Sex noch geiler

    Eigentlich sehr gut. Wir benutzten ihn sowohl als auch. Ich persönlich fand es geil. Meine Frau ist auch nicht abgeneigt. Preis Leistung echt Top wenn ich sehe wie groß es sich aufpumpt. Gutes angenehmens Material und lässt sich gut einführen. Macht den Sex noch geiler

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Nafukovací análny kolík - Anal Wonder 3.0

    Nafukovací análny kolík - Anal Wonder 3.0

    Náš nafukovací análny kolík je ideálny pre dlhodobých nositeľov, pretože po vložení a nafúknutí kolíka na požadovanú veľkosť možno vybrať hadičku aj guľôčku s pumpičkou. Vďaka svojmu anatomickému tvaru sa základňa análneho kolíka po úplnom zasunutí nasaje medzi zadok.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: