Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Biče a flogger

Newsletter

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Obľúbené u profesionálov.

BDSM bičík "MoonlitMistress" z Mauvais Garçon Zo série MEO je veľmi obľúbeným doplnkom vo svete profesionálnych domin. Tento flogger kombinuje nielen funkčnosť a estetiku, ale aj kreatívny dizajn, ktorý ho odlišuje od ostatných bičíkov.

Viac informácií

3573/00

k dispozícii na

Viac informácií

BDSM bičík "MoonlitMistress" z Mauvais Garçon Zo série MEO je veľmi obľúbeným doplnkom vo svete profesionálnych domin. Tento flogger kombinuje nielen funkčnosť a estetiku, ale aj kreatívny dizajn, ktorý ho odlišuje od ostatných bičíkov. Obzvlášť nápadná je rukoväť BDSM bičíka, ktorá svojím tvarom pripomína vibrátor, čo dáva flogger

"MoonlitMistress" ponúka vynikajúcu rovnováhu a ovládateľnosť s celkovou dĺžkou 68 cm, dĺžkou bičíka 46 cm a drevenou rukoväťou 22 cm. Priemer drevenej rukoväte 35 mm zaručuje pohodlné a bezpečné uchopenie, čo je obzvlášť prospešné počas náročných a dlhých BDSM sedení. Hmotnosť 380 gramov pomáha zabezpečiť, aby flogger hmotnosť 380 gramov prispieva k tomu, že hračka pohodlne sedí v ruke a umožňuje efektívnu, ale kontrolovanú manipuláciu.

Starostlivo vyrobené kožené remienky ponúkajú rôzne možnosti použitia - od jemných, hladiacich dotykov až po intenzívnejšie pohladenia. Kombinácia zručne vyrobenej, čiernej drevenej rukoväte a ozdobného koženého uzla dodáva BDSM flogger "MoonlitMistress" nielen elegantný vzhľad, ale zaručuje aj jeho odolnosť a robustnosť.

"MoonlitMistress" je viac než len BDSM bičík, je to predmet, ktorý majstrovsky stelesňuje umenie dominancie a zmyselného zvádzania. Jeho obľúbenosť u profesionálnych dominátorov svedčí o jeho kvalite a účinnosti. Či už je v rukách skúseného pána, prísnej dominy alebo ako súčasť súkromnej zbierky, BDSM flogger "MoonlitMistress" je nevyhnutným doplnkom pre každého, kto si počas BDSM sedenia cení štýl, kvalitu a všestrannosť.

flogger alebo BDSM bičík? Vysvetľujeme rozdiel:

A flogger a BDSM bičík sú dva rôzne BDSM doplnky, každý s jedinečnými vlastnosťami a využitím.

BDSM bičík sa zvyčajne vyznačuje rôznymi mäkkými remienkami alebo šnúrkami, ktoré sú pripevnené k pevnej rukoväti. Remienky bičíka môžu byť vyrobené z rôznych materiálov, ako je koža, semiš alebo povraz. flogger sa vyznačuje svojou univerzálnosťou. BDSM bičík umožňuje široké spektrum použitia, od jemných, hladivých dotykov až po intenzívnejšie, ale celoplošné výprasky. Technika flogging často zahŕňa švihavé, rytmické pohyby, ktoré ponúkajú intenzívny zážitok, ale často sú vnímané ako menej bolestivé. flogging bDSM bičík je vhodný najmä pre začiatočníkov, pretože intenzitu úderov možno zvyšovať pomaly a pocity možno meniť.

Naproti tomu BDSM bičík zvyčajne pozostáva z dlhšej, pevnej rukoväte a jedného dlhého vlákna alebo remienka, ktorý má pri údere bodavý a veľmi intenzívny účinok. Bič si zvyčajne vyžaduje viac cviku a presnosti pri manipulácii, pretože údery sú oveľa intenzívnejšie a sústredenejšie. Často sú nástrojom, ktorý si vyberajú skúsení praktizujúci BDSM, ktorí hľadajú vyššiu úroveň bolesti a kontroly. Biče sú k dispozícii v rôznych formách, napr. ako bullwhip, single tails alebo cat o' nine tails, pričom každá z nich má svoje špecifické vlastnosti a techniky.

Na výber je medzi flogger a bičom do veľkej miery závisí od osobných preferencií, skúseností a požadovanej intenzity. A flogger je často dobrou voľbou pre tých, ktorí hľadajú univerzálny doplnok, ktorý ponúka širokú škálu pocitov a je vhodný na jemné aj intenzívnejšie hry. Bičík je na druhej strane vhodnejší pre tých, ktorí uprednostňujú cielenejšie a intenzívnejšie údery a už majú s používaním takýchto nástrojov skúsenosti.

Ďalšie informácie:

  • BDSM bičík "MoonlitMistress"
  • Impact Play Príslušenstvo od Mauvais Garçon Série od MEO
  • flogger s koženými remienkami a ozdobným koženým uzlom, ktorý spája čiernu, krásne tvarovanú drevenú rukoväť s koženými remienkami bičíka. Zaujímavosť: tvar bičíka pripomína vibrátor.
  • Rozmery: Celková dĺžka 68 cm, dĺžka bičíka 46 cm, dĺžka drevenej rukoväte 22 cm, priemer drevenej rukoväte 35 mm.
  • Celková hmotnosť: 380 gramov
  • Materiál: koža, drevoKvalita a skúsenosti, ktoré zaujmú: MEO nie je len meno, ale synonymum kvality a inovácie v oblasti vysokokvalitných BDSM doplnkov. Už roky je MEO symbolom prvotriednych výrobkov z najlepších materiálov a vyrobených s maximálnou starostlivosťou a precíznosťou. Výrobky v sortimente Mauvais Garçon sortimentu sú ukážkovým príkladom remeselnej zručnosti a odborných znalostí, ktoré spoločnosť MEO vkladá do každého svojho výrobku. Vďaka svojej robustnej konštrukcii a elegantnému dizajnu sú tieto biče BDSM stelesnením vášne a skúseností, s ktorými MEO vyvíja výrobky pre náročných znalcov. Zákazníci na celom svete oceňujú odolné a spoľahlivé výrobky, ktoré nielenže spĺňajú ich očakávania, ale pravidelne ich aj prekonávajú. Tento výrobok je viac než len BDSM doplnok - je vyjadrením oddanosti, kvality a inovácie spoločnosti MEO v každom detaile.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Obľúbené u profesionálov.

BDSM-Flogger "MoonlitMistress" - Obľúbené u profesionálov.

BDSM bičík "MoonlitMistress" z Mauvais Garçon Zo série MEO je veľmi obľúbeným doplnkom vo svete profesionálnych domin. Tento flogger kombinuje nielen funkčnosť a estetiku, ale aj kreatívny dizajn, ktorý ho odlišuje od ostatných bičíkov.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

24 ostatné položky v rovnakej kategórii: