Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM paddle

Newsletter

BDSM pádlo "SpikeSway" - Naše obľúbené na intenzívne výprasky.

BDSM pádlo "SpikeSway" od spoločnosti Mauvais Garçon Série MEO nie je považovaná za najobľúbenejšiu nemeckú značku paddle nemeckej značky. Jeho okrúhly tvar a klasický dizajn z neho robia nadčasový a zároveň účinný nástroj pre Impact Play.

Viac informácií

3571/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    BDSM pádlo "SpikeSway" od spoločnosti Mauvais Garçon Série MEO nie je považovaná za najobľúbenejšiu nemeckú značku paddle nemeckej značky. Jeho okrúhly tvar a klasický dizajn z neho robia nadčasový a zároveň účinný nástroj z radu Impact Play. S celkovou dĺžkou 38 cm a šírkou pádla 16 cm ponúka veľkorysú úderovú plochu, ktorá je vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých hráčov. Rukoväť široká 5 cm zabezpečuje optimálnu manipuláciu a ovládanie pádla paddle.

    240 gramové pádlo "SpikeSway" paddle je vyrobený z kombinácie vysokokvalitnej kože a kovu. Tento výber materiálu zaručuje nielen odolnosť, ale dodáva BDSM pádlu aj atraktívny vzhľad. Zvláštnosťou pádla "SpikeSway" sú dve rôzne úderové plochy: Jedna strana je posiata ťažkými kovovými nitmi a poskytuje intenzívny, hĺbkový pocit, zatiaľ čo druhá strana je hladká a slúži skôr na tvrdé, ploché údery.

    BDSM pádlo "SpikeSway" je viac než len doplnok na výprask, je to všestranný spoločník na najrôznejšie scenáre nárazových hier. Umožňuje vám preskúmať vaše preferencie, či už dávate prednosť sile nitovaného úderového povrchu, alebo jemnejšiemu pocitu hladkého úderového povrchu. S pádlom "SpikeSway" v ruke môžete preskúmať hĺbky a nuansy Impact Play a pochopiť, prečo je to najobľúbenejšie BDSM pádlo MEO.

    Pokyny na ošetrovanie hladkej kože:

    Na zachovanie krásy a dlhej životnosti BDSM pádla "SpikeSway" je nevyhnutná správna starostlivosť o hladkú kožu. Po každom použití kožu starostlivo očistite vlhkou handričkou, aby ste odstránili pot a iné nečistoty. Na dôkladnejšiu starostlivosť občas použite kvalitný krém na ošetrovanie kože, ktorý materiál vyživí a udrží ho pružný. Dbajte na to, aby ste kožu zbytočne nevystavovali slnku, a uchovávajte ju na suchom a chladnom mieste, aby ste ju chránili pred poškodením. Ak budete dodržiavať tieto jednoduché kroky, vaše BDSM pádlo "SpikeSway" vám bude verným spoločníkom počas vzrušujúcich chvíľ po mnoho rokov.

    Viac informácií:

    • BDSM pádlo "SpikeSway"
    • Okrúhle paddle - Klasický tvar
    • Impact Play Príslušenstvo z Mauvais Garçon Série od MEO
    • Rozmery: Celková dĺžka 38 cm, šírka pádla 16 cm, šírka rukoväte 5 cm
    • Celková hmotnosť 240 gramov
    • Materiál: koža, kov
    • Jedna úderová plocha je posiata ťažkými kovovými nitmi, druhá úderová plocha je hladká.
    • Kvalita a skúsenosti, ktoré zaujmú: MEO nie je len meno, ale synonymum kvality a inovácií v oblasti vysokokvalitných BDSM doplnkov. Spoločnosť MEO je už roky symbolom prvotriednych výrobkov z najlepších materiálov a vyrobených s maximálnou starostlivosťou a precíznosťou. Výrobky v sortimente Mauvais Garçon sortimentu sú ukážkovým príkladom remeselnej zručnosti a odborných znalostí, ktoré spoločnosť MEO vkladá do každého svojho výrobku. Vďaka svojej robustnej konštrukcii a elegantnému dizajnu sú tieto biče BDSM stelesnením vášne a skúseností, s ktorými MEO vyvíja výrobky pre náročných znalcov. Zákazníci na celom svete oceňujú odolné a spoľahlivé výrobky, ktoré nielenže spĺňajú ich očakávania, ale pravidelne ich aj prekonávajú. Tento výrobok je viac než len BDSM doplnok - je vyjadrením oddanosti, kvality a inovácie spoločnosti MEO v každom detaile.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Une sanction au top

    Parfait pour dresser ma copine.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Very nice paddle

    The paddle has a nice heft and construction. The opposite side is smooth, unstudded, leather and makes a nice smacking sound as well as a good sting with minimal effort. The extra weight from the studs makes for a firmer contact.

      Napíšte vlastnú recenziu

      BDSM pádlo "SpikeSway" - Naše obľúbené na intenzívne výprasky.

      BDSM pádlo "SpikeSway" - Naše obľúbené na intenzívne výprasky.

      BDSM pádlo "SpikeSway" od spoločnosti Mauvais Garçon Série MEO nie je považovaná za najobľúbenejšiu nemeckú značku paddle nemeckej značky. Jeho okrúhly tvar a klasický dizajn z neho robia nadčasový a zároveň účinný nástroj pre Impact Play.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: