Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM paddle

Newsletter

Klasické drevené pádlo na výprask

Ak máte radi výprask na zadok a radi by ste prejavili svoju submisívnu stránku, tento klasický drevený výprask paddle na sex výprask by mohol byť pre vás to pravé.

Viac informácií

2167/00

49,90 €


-20,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Ak máte radi výprask a chceli by ste prežiť svoju submisívnu stránku, tento klasický výprask paddle vyrobený z dreva na sex výprask by mohol byť pre vás to pravé.

     

    Každý má iné vnímanie bolesti. V sexuálnom kontexte sa bolesť môže stať príjemným zážitkom. Poznáte sa v tom? Alebo priamo povedané: páči sa vám, keď dostanete facku na zadok a konečne prežijete svoju submisívnu stránku? Potom vitajte v MEO, vo svete výpraskov!

     

    Zadok bol vždy považovaný za intímnu časť tela s veľkým erotickým pôvabom. Príťažlivosť, ktorú vyvoláva u žien aj mužov, ľudí vždy fascinovala. Trestanie zadku, známe ako výprask, je obľúbenou sexuálnou praktikou. Pre mnohých je výprask dokonalou predohrou... Byť nezbedným, neposlušným dievčaťom alebo chlapcom a byť za to potrestaný môže byť pre oboch partnerov veľmi vzrušujúce. V centre spankingu je pôžitok z hry o moc - dominancia a podriadenie prinášajú do postele extra vzrušenie.

     

    Naše klasické drevené výpraskové pádlo je vhodné pre pokročilých nadšencov výprasku aj pre začiatočníkov. Všetky hrany sú zaoblené, čo minimalizuje riziko poranenia. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti sa paddle veľmi pohodlne drží a zaručuje bezpečné a presné výprasky. Naše paddle má otvory, a preto dosahuje vyšší účinok úderu ako paddle bez otvorov. Otvory znižujú vzduchový vankúš, ktorý sa vytvára medzi kožou paddle a povrchom kože pri údere, čím sa zvyšuje intenzita úderu.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

     

    • Drevené pádlo na výprask
    • Pádlo s otvormi na zníženie odporu vzduchu
    • Materiál: BDSM pádlo vyrobené z dreva. Drevo je prírodný materiál, ktorý je ideálny na výrobu paddle pádla. Je to 100 % recyklovateľný a ekologický výrobok.
    • S láskou ručne vyrobené podľa najvyšších štandardov kvality.
    • Rozmery: približne 30 cm x 7,5 cm

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Hurts like hell

    Hurts like hell. Does as Hurts like hell. Does as it's supposed to. I love it.

      Hodnotenie 

      Consigliato!

      Ben fatto, ottimo materiale . Consigliato!

        Hodnotenie 

        Für Anfänger und Fortgeschrittene

        Überraschend gut verarbeitet ist das Paddel von MEO. Obwohl ich immer sehr kritisch bin, habe ich hier rein gar nichts auszusetzen. Das Paddel fühlt sich gut an, sieht wertig aus, klatscht schön und ist auch für Anfänger bestens geeignet.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Klasické drevené pádlo na výprask

          Klasické drevené pádlo na výprask

          Ak máte radi výprask na zadok a radi by ste prejavili svoju submisívnu stránku, tento klasický drevený výprask paddle na sex výprask by mohol byť pre vás to pravé.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: