Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Výrobky na výprask

Newsletter

BDSM slapper "TwilightTamer" - Vrchol v hre zmyslov.

S MEO BDSM fackovacím panákom "TwilightTamer" zo série Mauvais Garçon objavíte nový rozmer Impact Play. Tento fascinujúci BDSM doplnok je ideálny pre každého, kto miluje súhru medzi mocou a podriadením.

Viac informácií

3568/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    S MEO BDSM fackovacím panákom "TwilightTamer" zo série Mauvais Garçon objavíte nový rozmer Impact Play. Tento fascinujúci BDSM doplnok je ideálny pre každého, kto miluje súhru medzi mocou a podriadením. S celkovou dĺžkou 47 cm a šírkou 8,5 cm má "TwilightTamer" pôsobivú prítomnosť, ktorá vás zaujme už len svojím vzhľadom. Vďaka nízkej hmotnosti približne 140 gramov je BDSM slapper ľahko ovládateľný nástroj, ktorý je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

    Široký, rovný povrch slappera je ideálny na vytváranie širokej škály pocitov - od jemného hladenia až po intenzívnejšie údery. Rukoväť široká 4 cm pohodlne a bezpečne sedí v ruke a umožňuje presné a kontrolované pohyby. Vyrobený z vysokokvalitnej kože sľubuje "TwilightTamer" nielen príťažlivú estetiku, ale aj odolnosť a robustnosť.

    BDSM slapper "TwilightTamer" je viac než len BDSM bičík - je symbolom sofistikovanosti a intenzity, ktoré môžu byť neodmysliteľnou súčasťou BDSM hier. Či už ide o začiatočníka alebo pokročilého, tento BDSM fackovač posunie vaše zážitky na novú úroveň. Spoznajte vzrušujúci svet Impact Play s doplnkom, ktorý z hľadiska kvality, funkčnosti a dizajnu nenecháva nič na náhodu. "TwilightTamer" je pripravený katapultovať vás a vaše hry do nepredstaviteľných sfér.

    Pokyny na ošetrovanie hladkej kože:

    Na zachovanie krásy a dlhej životnosti BDSM slappera "TwilightTamer" je nevyhnutná správna starostlivosť o hladkú kožu. Po každom použití kožu starostlivo očistite vlhkou handričkou, aby ste odstránili pot a iné nečistoty. Na dôkladnejšiu starostlivosť občas použite kvalitný krém na ošetrovanie kože, ktorý materiál vyživí a udrží ho pružný. Dbajte na to, aby ste kožu zbytočne nevystavovali slnku, a uchovávajte ju na suchom a chladnom mieste, aby ste ju chránili pred poškodením. Ak budete dodržiavať tieto jednoduché kroky, BDSM plácačka "TwilightTamer" vám bude verným spoločníkom počas vzrušujúcich chvíľ dlhé roky.

    Viac informácií:

    • BDSM fackovač "TwilightTamer
    • Impact Play Príslušenstvo od Mauvais Garçon Série od MEO
    • Rozmery: Celková dĺžka 47 cm, šírka 8,5 cm, šírka rukoväte 4 cm
    • Celková hmotnosť približne 140 gramov
    • Materiál: koža
    • Kvalita a skúsenosti, ktoré zaujmú: MEO nie je len meno, ale synonymum kvality a inovácií v oblasti vysokokvalitných BDSM doplnkov. Už roky je MEO symbolom prvotriednych výrobkov z najlepších materiálov a vyrobených s maximálnou starostlivosťou a precíznosťou. Výrobky v sortimente Mauvais Garçon sortimentu sú ukážkovým príkladom remeselnej zručnosti a odborných znalostí, ktoré spoločnosť MEO vkladá do každého svojho výrobku. Vďaka svojej robustnej konštrukcii a elegantnému dizajnu sú tieto biče BDSM stelesnením vášne a skúseností, s ktorými MEO vyvíja výrobky pre náročných znalcov. Zákazníci na celom svete oceňujú odolné a spoľahlivé výrobky, ktoré nielenže spĺňajú ich očakávania, ale pravidelne ich aj prekonávajú. Tento výrobok je viac než len BDSM doplnok - je vyjadrením oddanosti, kvality a inovácie spoločnosti MEO v každom detaile.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Cuir véritable !

    Très bonne alternative à un fouet, le prix est vraiment raisonnable par rapport à la qualité.

      Hodnotenie 

      Excellent Leather Toy

      Product was exactly as illustrated and price was OK.

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Vrchol v hre zmyslov.

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Vrchol v hre zmyslov.

        S MEO BDSM fackovacím panákom "TwilightTamer" zo série Mauvais Garçon objavíte nový rozmer Impact Play. Tento fascinujúci BDSM doplnok je ideálny pre každého, kto miluje súhru medzi mocou a podriadením.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        10 ostatné položky v rovnakej kategórii: