Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Biče a flogger

Newsletter

BDSM bič zo silikónu od Dr. Sado

Silikónový bičík od Dr. Sado - ideálny pre každého, kto chce zažiť erotickú kombináciu bolesti a rozkoše. Tento bičík je vyrobený z pružného silikónu a sľubuje mimoriadne intenzívny zážitok, vďaka ktorému bude každé sedenie nezabudnuteľné.

Viac informácií

3825/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Silikónový bičík od Dr. Sado - ideálny pre každého, kto chce zažiť erotickú kombináciu bolesti a rozkoše. Tento bičík vyrobený z pružného silikónu sľubuje mimoriadne intenzívny zážitok, vďaka ktorému bude každé sedenie nezabudnuteľné.

    Jednodielny silikónový bičík sa vyznačuje niekoľkými špeciálnymi vlastnosťami, ktoré z neho robia jedinečný nástroj pre milovníkov BDSM praktík. Integrácia rukoväte a vlákna biča do jednej formy z pružného silikónu vytvára celistvú a pevnú konštrukciu bez slabých spojov. Táto konštrukcia zaručuje nielen dlhú životnosť a spoľahlivosť pri používaní, ale uľahčuje aj údržbu a čistenie biča.

    Dĺžka 63,5 cm umožňuje všestrannú manipuláciu a poskytuje dostatočný dosah na intenzívnu kombináciu dominancie a podriadenia. Textúrovaná rukoväť zlepšuje úchop a kontrolu nad bičom a umožňuje presné dávkovanie úderov. Pružný silikónový materiál poskytuje jedinečný pocit úderu, ktorý sa líši od tradičných bičov z kože alebo iných materiálov. Pružnosť umožňuje jemné aj tvrdšie údery rôznej intenzity, vďaka čomu je bičík vhodný na širokú škálu fyzických zážitkov.

    Ďalšou výhodou silikónového biča je jeho kompatibilita s telom. Silikón je hypoalergénny, neporézny a bez škodlivých prísad, čo minimalizuje riziko podráždenia pokožky a robí z neho bezpečnú voľbu pre citlivú pokožku. Okrem toho sa bičík dá ľahko čistiť vodou a jemným mydlom alebo dokonca sterilizovať, čo z neho robí ideálny nástroj na výprask. Celkovo jednodielny silikónový bičík BDSM ponúka inovatívnu alternatívu k bežným bičom.

    Viac informácií:

    • Silikónový bičík od Dr. Sado
    • Rozmery: dĺžka 63,5 cm
    • Farba: čierna
    • Materiál: silikón
    • Čistenie: Po použití s VERYCLEAN sprejom
    • Dr. Sado je značka známa svojimi vysokokvalitnými BDSM výrobkami, ktoré sú špeciálne prispôsobené potrebám a túžbam milovníkov intenzívnych BDSM praktík. Výrobky Dr. Sado, vrátane tohto silikónového biča, sú známe svojím inovatívnym dizajnom, vynikajúcou kvalitou a schopnosťou poskytnúť hlboké, dominantné a submisívne zážitky. Dr. Sado je synonymom pre vybavenie BDSM, ktoré sa zaoberá nielen fyzickými aspektmi dominancie, podriadenia a bolesti, ale zvyšuje aj psychologickú hĺbku a intenzitu vzťahu BDSM medzi partnermi. Značka Dr. Sado sa vyznačuje dôrazom na detail, bezpečnosť a jednoduché používanie. Výrobky, ako je silikónový bičík, sú vhodné pre začiatočníkov aj skúsených praktizujúcich BDSM. S výrobkami Dr. Sado môžu používatelia bezpečne objavovať a posúvať svoje hranice, za čím stojí dôvera v materiál a dizajn založený na dlhoročných skúsenostiach a hlbokom pochopení kultúry BDSM.
    • Zásady SSC (Safe, Sane, and Consensual): Jasná komunikácia a súhlas všetkých strán pred použitím tohto bičíka sú kľúčové pre zabezpečenie zodpovedného a uspokojivého BDSM zážitku.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Awesome

    Really really good! I have rather large hands and was worried that the handle and whip itself would be too small but it’s the perfect size. It also has a good variation of sensations so you can go softer and harder with minimal effort. Good sting on it, and leaves very pretty markings, but they can fade quickly if you’re gentle.

      Hodnotenie 

      Sehr gemeines, sehr gutes Toy.

      Sowas wie diese Peitsche habe ich immer gesucht. Nicht so pflegeintensiv wie eine Peitsche aus Leder und das sie beim Zuschlagen ordentlich zieht! Sehr gemeines, sehr gutes Toy.

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM bič zo silikónu od Dr. Sado

        BDSM bič zo silikónu od Dr. Sado

        Silikónový bičík od Dr. Sado - ideálny pre každého, kto chce zažiť erotickú kombináciu bolesti a rozkoše. Tento bičík je vyrobený z pružného silikónu a sľubuje mimoriadne intenzívny zážitok, vďaka ktorému bude každé sedenie nezabudnuteľné.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        24 ostatné položky v rovnakej kategórii: