Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Biče a flogger

Newsletter

BDSM flogger vyrobené z kože

Na mäkké alebo tvrdé údery! Stránka flogger od MEO vás bude inšpirovať! Je vyrobená z vysokokvalitnej pletenej kože a perfektne padne do ruky.

Viac informácií

2174/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

K dispozícii čoskoro

    Viac informácií

    Na mäkké alebo tvrdé údery! MEO's flogger vás bude inšpirovať! Je vyrobená z kvalitnej pletenej kože a perfektne padne do ruky.

     

    In dubio pro MEO platí aj pre bičovacie nástroje, pretože spolupracujeme výlučne so skúsenými výrobcami bičov, ktorí používajú tradičné výrobné postupy na výrobu vynikajúcich bičov a bičíkov flogger biče.

     

    Pätnásť remienkov nášho biča, z ktorých každý je upletený na polovici svojej dĺžky, vytvára vysoký odpor vzduchu a spôsobuje charakteristický zvuk pri dopade na zem flogger charakteristický zvuk pri náraze.

     

    Naše flogger z kože sa používa na jednej strane na zahriatie postihnutých častí tela, aby sa podporil lepší krvný obeh, a tým sa znížilo riziko zranenia, a na druhej strane na jemné údery alebo tvrdé rany. Zápästný remienok zaisťuje dobré uchopenie a vďaka svojej dĺžke 70 cm flogger dokonale uložená. Stručne povedané: tento flogger je nepostrádateľný pre všetkých milovníkov výpraskov.

     

    Robustná rukoväť je potiahnutá pletenou kožou a má remienok na zápästie. To znamená, že máte flogger bezpečne v ruke a môžete ho skladovať aj zavesený (odporúča sa pre všetky biče a bičíky).

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    • flogger z nášho radu HURTME.
    • Ručne vyrobené z najlepšej kože.
    • Celková dĺžka: približne 68 cm
    • Dĺžka rukoväte: približne 22 cm
    • Hrúbka rukoväte: 2,5 cm
    • 24 kožených remienkov
    • Vhodné pre začiatočníkov BDSM a profesionálov BDSM.
    • Bičovanie sa často používa ako sexuálna praktika na vytvorenie sexuálneho potešenia. Tzv. bičovanie je súčasťou sexuálnych hier BDSM. V BDSM bičíky často používajú vrchní predstavitelia. Používajú sa na trestanie aj na potešenie.
    • Používanie BDSM hračiek, ako napr floggersi vždy vyžaduje zmysel pre zodpovednosť a vzájomný rešpekt medzi účastníkmi. Vždy dodržiavajte zásady "Bezpečné, rozumné, konsenzuálne".
    • Bezpečné: Používajte len flogger len vtedy, ak ste oboznámení s manipuláciou s ňou. Vyhnite sa citlivým oblastiam tela, najmä tvári, krku a oblasti obličiek. Predtým môže byť nápomocný nácvik na vankúši alebo podobnej podložke, aby ste získali cit pre flogger získať cit pre jeho používanie.
    • Buďte rozumní: BDSM aktivity by sa mali vždy vykonávať s jasnou mysľou. Vyhnite sa používaniu flogger ak ste pod vplyvom alkoholu, drog alebo silných liekov. Okrem toho vždy venujte pozornosť fyzickému a psychickému stavu prijímateľa.
    • Konsenzuálne: Otvorene a úprimne komunikujte so svojím sexuálnym partnerom o hraniciach a túžbach. Jasné Safeword hranice by mali byť dohodnuté tak, aby bolo možné aktivitu kedykoľvek ukončiť, ak sa jeden z účastníkov cíti nepríjemne.
    • Pamätajte: BDSM je intímny vzťah, v ktorom je najdôležitejšia dôvera a komunikácia. Používajte naše flogger s rešpektom a zodpovednosťou, aby ste zabezpečili bezpečný a príjemný zážitok pre všetkých zúčastnených.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Hodnotenie 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM flogger vyrobené z kože

        BDSM flogger vyrobené z kože

        Na mäkké alebo tvrdé údery! Stránka flogger od MEO vás bude inšpirovať! Je vyrobená z vysokokvalitnej pletenej kože a perfektne padne do ruky.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        24 ostatné položky v rovnakej kategórii: