Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM elektrostimulácia

Newsletter

Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulácia

Poslúchni, alebo budeš potrestaný! Červená Pain&Pleasure Stick od Dr. Sado je viac než len BDSM doplnok. Je ako portál do sveta, kde sa fascinujúcim a intenzívnym spôsobom spája sexuálna rozkoš a strach z bolesti.

Viac informácií

3634/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Poslúchni, alebo budeš potrestaný! Červená Pain&Pleasure Stick od Dr. Sado je viac než len BDSM doplnok. Je ako portál do sveta, kde sa fascinujúcim a intenzívnym spôsobom spája sexuálna rozkoš a strach z bolesti. Pôsobivý Pain&Pleasure Stick ponúka bezkonkurenčnú kombináciu fyzickej stimulácie a psychologickej hry, čo z nej robí vzrušujúci a nevyhnutný predmet pre všetkých milovníkov BDSM.

    Nádherná tyč Pain&Pleasure od Dr. Sado: Povinná výbava pre fanúšikov BDSM!

    Jedinečná Pain&Pleasure Stick je BDSM sexuálna hračka, ktorá vzrušujúcim spôsobom spája hranice medzi sexuálnym potešením a strachom. Jej špeciálna schopnosť kombinovať elektrickú stimuláciu so sexuálnym vzrušením z nej robí nepostrádateľný doplnok pre milovníkov intenzívnych zmyselných zážitkov.

    Základom tohto fascinujúceho BDSM doplnku je elektrická stimulácia. Prostredníctvom jemných až silných elektrických impulzov náš Pain&Pleasure Stick vytvára celý rad pocitov, od jemného mravčenia až po silnejšiu, prenikavejšiu stimuláciu.

    Očakávanie, úzkosť a neistota spojené s každou elektrickou iskrou zvyšujú celkový zmyselný zážitok. Očakávanie, že presne neviete, kedy a ako intenzívny bude ďalší dotyk s Pain&Pleasure Stick očakávanie, že neviete presne, kedy a ako intenzívny bude ďalší dotyk, vytvára atmosféru, ktorá vyvoláva úzkosť aj sexuálne vzrušenie.

    Dômyselné Pain&Pleasure Stick možno použiť na rôznych častiach tela, čo z neho robí flexibilný doplnok BDSM. Výrobok je ideálny na stimuláciu erotogénnych zón alebo sa dá použiť na vytvorenie mierne bolestivého zážitku, ktorý dodá fyzickým pocitom ďalší rozmer.

    The scary Pain&Pleasure Stick zohráva dôležitú úlohu aj v kontexte dominancie a podriadenia. Možno ho použiť ako nástroj trestu alebo na zvýšenie sexuálneho vzrušenia, čo z neho robí dynamický prvok v rôznych BDSM scenároch:

    • Poslúchni alebo buď potrestaný: S Pain&Pleasure Stick vnáša do hry nový rozmer rozkoše a trestu. Tento fascinujúci BDSM doplnok kombinuje brniacu elektrostimuláciu so strachom z nepredvídateľného.
    • Vzrušujúca stimulácia: šikovný Pain&Pleasure Stick vydáva hlasný, ale neškodný praskavý zvuk, ktorý rozochveje každého. Jemné elektrické šoky sú ideálne na stimuláciu najintímnejších oblastí.
    • Pohodlné a jednoduché používanie: Fantastický Pain&Pleasure Stick je vybavený mäkkou pogumovanou rukoväťou na pohodlnú manipuláciu. Vďaka batérii s dobíjaním cez USB je zariadenie nielen ekologické, ale aj pohodlné a jednoduché na používanie.


    Či už vo svete BDSM len začínate, alebo ste pokročilý používateľ - náš Pain&Pleasure Stick je vynikajúcim doplnkom v každom ohľade. Naše Pain&Pleasure Stick ponúka dokonalú kombináciu kontroly, dominancie a zmyselnej elektrostimulácie.

    Ďalšie podrobnosti:

    • Pain&Pleasure Stick
    • Celková dĺžka: 34 cm - ideálna na presnú a cielenú stimuláciu.
    • Materiál: Vysokokvalitný ABS plast a kov bez obsahu niklu, zaručene šetrný k pokožke a bezpečný.
    • Dobíjateľný: Nabíjanie cez USB: šetrné k životnému prostrediu.
    • Ovládanie: Jednoduché a nekomplikované ovládanie pomocou tlačidla.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    2 words: Fucking amazing.

    2 words: Fucking amazing.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sehr geil

    Sehr geil wenn man drauf steht wie ich

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulácia

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulácia

    Poslúchni, alebo budeš potrestaný! Červená Pain&Pleasure Stick od Dr. Sado je viac než len BDSM doplnok. Je ako portál do sveta, kde sa fascinujúcim a intenzívnym spôsobom spája sexuálna rozkoš a strach z bolesti.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    19 ostatné položky v rovnakej kategórii: