Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM elektrostimulácia

Newsletter

BDSM jazda na koni s elektrostimuláciou - E-Stim Crop by Dr. Sado

Ak hľadáte intenzívny BDSM zážitok, máme pre vás dokonalé riešenie: BDSM jazdecký bičík s elektrostimuláciou od Dr. Sado! Tento inovatívny doplnok spája vzrušujúci prvok výprasku s fascinujúcim svetom elektrostimulácie pre revolučný BDSM zážitok.

Viac informácií

3488/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ak hľadáte intenzívny BDSM zážitok, máme pre vás dokonalé riešenie: BDSM jazdecký bičík s elektrostimuláciou od Dr. Sado! Tento inovatívny doplnok spája vzrušujúci prvok výprasku s fascinujúcim svetom elektrostimulácie pre revolučný BDSM zážitok. Objavte úplne novú úroveň rozkoše a zažite nezabudnuteľné chvíle s jazdeckým bičíkom s elektrostimuláciou od Dr. Sado.

     

    Keď sa klasika stretne s high-tech: objavte jazdecký bičík s elektrostimuláciou od Dr. Sado.

    Jazdecký pliešok s elektrostimuláciou od Dr. Sado spája to najlepšie z dvoch svetov: tradičný jazdecký pliešok s modernou elektrostimuláciou. Čo však robí túto sexuálnu hračku takou úžasnou, najmä v kontexte BDSM?

     

    Po prvé, jazdecký bičík s elektrostimuláciou ponúka dvojitý pocit: zatiaľ čo tradičný jazdecký bičík už dokáže vyvolať ostrý, bodavý pocit, elektrostimulácia navyše alebo striedavo poskytuje mravčenie - v prípade potreby aj bolestivý - pocit. Kombinácia týchto dvoch pocitov vytvára úžasne intenzívny zážitok.

     

    Po druhé, jazdecký bičík s elektrostimuláciou poskytuje moment prekvapenia. Dominantný partner sa môže sám rozhodnúť, kedy elektrostimuláciu použije. To vytvára dodatočný psychický náboj, ktorý robí BDSM sedenie ešte vzrušujúcejším. Nastaviteľná intenzita elektrostimulácie umožňuje dominantnému partnerovi meniť silu elektrického impulzu, čo mu poskytuje ďalšiu úroveň kontroly nad pocitmi otroka.

     

    Po tretie, dôležitú úlohu zohráva psychologický aspekt. Elektrina je niečo, čo mnohí z nás považujú za nebezpečné alebo tabu. Hra s týmito hlboko zakorenenými tabu môže mať v kontexte BDSM ďalší psychologický účinok, ktorý ponorí celé telo do mora extázy a vzrušenia.

     

    Jazdecký bičík s elektrostimuláciou je mimoriadne univerzálny a prispôsobuje sa rôznym úrovniam skúseností a preferencií. Či už dávate prednosť jemným alebo bolestivým úderom, tento jazdecký bič vám ponúka nespočetné možnosti pre rôzne scenáre. Zažite mravenčivé predohry alebo intenzívne sedenia - výber je na vás!

     

    Vďaka kvalitnému spracovaniu a atraktívnemu dizajnu jazdecký náradie s elektrostimuláciou zaujme nielen svojou funkčnosťou, ale aj kvalitou a estetikou. Vegánska PU koža jemne kĺže po pokožke a poskytuje príjemný pocit, zatiaľ čo stabilný úchop a ľahká pružnosť jazdeckého bičíka zabezpečujú tvrdé údery.

     

    Bezpečnosť je samozrejme tiež najvyššou prioritou. Prosím, zabráňte kontaktu jazdeckého bičíka s vodou a upozorňujeme, že elektrostimulácia by sa nemala používať v oblasti hrudníka a ľuďom s kardiostimulátorom sa vo všeobecnosti odporúča nepoužívať elektrostimuláciu.

     

    Viac informácií:

     

    • E-Stim riding crop, jazdecký bičík s elektrostimuláciou (Zeus by Dr. Sado)
    • Rozmery: Celková dĺžka: 53,8 cm, šírka obilia: 6,1 cm.
    • Materiál: Vegánska PU koža, ABS plast, zinková zliatina, železo.
    • Farba: čierna.
    • Možnosť nabíjania: Nabíjanie pomocou priloženého USB kábla.
    • Objavte nový BDSM zážitok s jazdeckým krompáčom s elektrostimuláciou od Dr. Sado. Ponorte sa do sveta plného rozkoše a bolesti v spojení s elektrizujúcim napätím - pre nezabudnuteľné vyvrcholenia a intenzívne potešenie.
    • Elektrosex je vzrušujúci spôsob, ako posunúť erotický zážitok na úplne novú úroveň. Táto inovatívna praktika využíva elektrické impulzy na vytvorenie intenzívneho mravčenia, pulzovania alebo dokonca elektrických "šokov" na jedinečnú sexuálnu stimuláciu. Či už je niekto vo svete elektrosexu nováčikom, alebo s ním už má skúsenosti, v spoločnosti MEO, poprednom špecialistovi na elektrosex, nájde každý širokú ponuku vysokokvalitného vybavenia a elektród. Naše odborné znalosti zaručujú bezpečný a intenzívny zážitok. Ponúkame rozmanitý sortiment, ktorý vyhovie každému vkusu a potrebám, od elektrických krúžkov na penis až po elektrické kolíky na zadok a elektrické svorky na bradavky. S našou riadiacou jednotkou E-Stim, známou aj ako "Tens Unit", máte plnú kontrolu nad intenzitou a rytmom elektrických impulzov. Na výber je široká ponuka od elektro-vaginálnych a análnych sond až po vodivé elektro-sex podložky, ktoré sú ideálne pre začiatočníkov. Naša elektrická klietka na penis jedinečným spôsobom kombinuje cudnosť a stimuláciu, zatiaľ čo naše elektrické svorky na bradavky vytvárajú zvodný pocit mravčenia. Pre tých, ktorí hľadajú hlbšie a intenzívnejšie pocity, ponúkame aj dildá E-Stim a vibrátory E-Stim. Ak ste pripravení na nové, vzrušujúce dobrodružstvá, vyskúšajte naše elektrosexuálne uretrálne sondy pre mimoriadne intenzívny zážitok. A na kreatívne BDSM hry ponúkame naše rukavice E-Stim a ďalšie elektrostimulačné doplnky. Objavte fascinujúci svet elektrosexu s MEO a zažite jedinečnú a ohromujúcu sexuálnu stimuláciu. Odvážte sa vstúpiť do nových zážitkov, ktoré vám prinesú nezabudnuteľné chvíle rozkoše.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfecta

    Es suave y flexible. Además de tener un largo perfecto para alcanzar todas las partes del cuerpo de tu pareja.

      Hodnotenie 

      Elektrisierend geil

      Die E-Stim-Gerte von Dr. Sado kombiniert das Beste aus beiden Welten: den scharfen Schlag eines klassischen Instruments und den elektrisierenden Reiz der Elektrostimulation. Was dieses Toy jedoch wirklich außergewöhnlich macht, vor allem im BDSM-Kontext? Lasst es mich euch verraten! Zusätzlich zu dem Schmerz und Vergnügen, den eine herkömmliche Reitgerte oder Peitsche verursacht, bringt die Elektrostimulation ein kribbelndes und intensiveres Gefühl ins Spiel. Diese Kombination schafft ein Feuerwerk an Empfindungen, das euch den Atem rauben wird. Mein Top hat die volle Kontrolle darüber, wann die Elektrostimulation zum Einsatz kommt. Diese Extra-Portion Spannung und Vorfreude macht das Erlebnis noch aufregender. Mit der einstellbaren Intensität kann mein Top die Stärke der elektrischen Impulse variieren und somit meine Empfindungen perfekt steuern. Egal, ob ihr Streicheleinheiten oder harte Schläge bevorzugt – diese Sadomaso-Gerte bietet unbegrenzte Möglichkeiten für verschiedene Szenarien.

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM jazda na koni s elektrostimuláciou - E-Stim Crop by Dr. Sado

        BDSM jazda na koni s elektrostimuláciou - E-Stim Crop by Dr. Sado

        Ak hľadáte intenzívny BDSM zážitok, máme pre vás dokonalé riešenie: BDSM jazdecký bičík s elektrostimuláciou od Dr. Sado! Tento inovatívny doplnok spája vzrušujúci prvok výprasku s fascinujúcim svetom elektrostimulácie pre revolučný BDSM zážitok.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        19 ostatné položky v rovnakej kategórii: